Jump to content

Recommended Posts

Posted

Јеб'о их Ломић, повратник. Ал' ће барем свима ноге да поломи. :twisted:

Псст! Јокан вози Мечку CLS, бисерно плаве боје. :rockdevil:

Posted

Jebiga,covek ima mnogo snova...prvo mu je san bio da zivi u Londonu,onda mu je san bio da oseti strast Turske,pa da zivi u gradu svetlosti i igra na parku princeva,i sada najnoviji san da igra u Rusiji.Sanjar,romantik.

Lomic je debilcina.

• Upvote 1
Posted

Da,da...zaboravih na njegov veliki san o prelepom Madridu,i da karijeru zavrsi u Atletiku....

Cak sam citao njegov intervju u kome je rekao da planira da ostane jos par godina u Atletiku,postane kapiten a onda ode u Ameriku,Arabiju ili Katar i uzme veliku lovu. :)

Posted (edited)

1998–2000 Partizan 54(33)

2000–2004 PSV Eindhoven 122(105)

2004–2005 Chelsea 25(7)

2005–2006 Atlético Madrid 33(10)

2006–2009 Fenerbahçe 68(29)

2008–2009 → Paris Saint-Germain (loan) 21(3)

2009- Paris Saint-Germain 2(0)

2009- → FC Zenit St. Petersburg (loan) 0(0)

Објективно, сасвим солидна статистика и каријера. У ПСЖ-у је једино омануо. Време му, ипак, пролази...

Edited by Вуду ПопаЯa
Posted

Слажем се, уображенко, предугачак језик...зато су га и најурили из Фенера.

Мада, њега боли горући лигамент за све нас. ;) Уз Декија С. и Видића, наш најбогатији активни фудбалер.

Posted

Добро, он се мало примирио. ;)

kezmanu je najveca zelja bila da u nacionalnom dresu na velikim takmicenjima ubije nekog od protvnickih igraca...jako je voleo da uklize sa obe noge sa ledja igracu...i uvek se cudio kada dobije crveni...

Kako?ja sam samo zeleo da ga ubijem,zasto crveni...zamisite,on krene u napad,a ja se zaletim ko manijak da ga pregazim i sudija,koji inace ne voli srbe,mi da crveni...starsno koliko nas ne vole u svetu...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...