Jump to content

Recommended Posts

Posted
U red ispred blagajne Crvene zvezde posle Suzukija, Lukaša, Bronovickog i Šišića stao je i Dušan Đokić.

Najgore je sto je ovde nema dobrog igraca.Duguju milion sve nekim sabanima.

Procitah danas u zurnalu naslov-Lekic:Ne razmisljam o milionima.Covek je stvarno poludeo od kad je dao golove onim sabanima iz Gruzije.

Posted

Иди, бре, у курац! Читам горе (на врху претраживача) наслов и помислих да је Радомир у питању. Пресекох се... :)

Posted (edited)

Ode Jokan, a? Nikad mi nisu bili jasni ovi franjevci, Vermezovića hteli da linčuju zbog ispadanja protiv Artmedije, iako su igrali odlično i jednostavno nisu imali sreće, sad oteraše čoveka koji im je doneo 2 uzastopne duple krune i 2 uzastopna plasmana u Ligu UEFA/Evrope. :D

Edited by crusader84
Posted

Ме ћемо освојити дуплу круну и ове године, па све и да нам тренер буде и Емир Кустурица.

Posted

Nikakav trener, veoma ga postujem kao igraca, gospodina u svakom pogledu...ali trener, nista...U nasem prvenstvu, bi svako sa Partizanom uzeo titulu...pogotovo sto je Zvezda bila nikad slabija...

Tuga je sto ce po obicaju, opet dovesti nekog pacera...tako da nece biti nikakvog napretka...

Posted

'Оћете курац, ове године узима Војводина.

Ode Jokan, a? Nikad mi nisu bili jasni ovi franjevci, Vermezovića hteli da linčuju zbog ispadanja protiv Artmedije, iako su igrali odlično i jednostavno nisu imali sreće, sad oteraše čoveka koji im je doneo 2 uzastopne duple krune i 2 uzastopna plasmana u Ligu UEFA/Evrope. :D

Ментоли. Вермез је испао због слепаца који нису умели да погоде гол ни из пенала и због управе која све играче распрода чим се појави неки заинтересовани клуб.

Posted

Izvini strucnjaku, nisam te prepoznao. :D Ti meni govoris nesto o pristrasnosti i razumevanju u fudbal, a pises seljacke postove poput "Nadam se da ce da dovedu jos goreg trenera sad". Serem ti se u tvoje strucne komentare.

Posted

Znam ja da se ti nadas cigancino, ali i ove godine cete nam sisati kitu, mozemo i da nemamo trenera na klupi. :mhihi:

ti ces da posisuckas jednu lalinsku kobajlu...sve ces da pitas da li ima jos...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...