Мајор Гашпар Posted September 3, 2009 Report Posted September 3, 2009 Ђокић тужио Звезду. http://www.sportske.net/vest/fudbal/i-dusan-djokic-na-blagajni-marakane-6267.html
El Karnisero Posted September 3, 2009 Report Posted September 3, 2009 U red ispred blagajne Crvene zvezde posle Suzukija, Lukaša, Bronovickog i Šišića stao je i Dušan Đokić. Najgore je sto je ovde nema dobrog igraca.Duguju milion sve nekim sabanima. Procitah danas u zurnalu naslov-Lekic:Ne razmisljam o milionima.Covek je stvarno poludeo od kad je dao golove onim sabanima iz Gruzije.
Мајор Гашпар Posted September 3, 2009 Report Posted September 3, 2009 Jбг, новинари и менаџери су криви. Они им пуне главу милионима.
El Karnisero Posted September 4, 2009 Report Posted September 4, 2009 On je kriv.Kakvi crni milioni,prica kao da ga Real trazi.
Footog Qpoos Posted September 4, 2009 Report Posted September 4, 2009 pa i trazi ga...zele da vide coveka sa 3 sive celije...unikatno retardiran lik...
Baal Posted September 4, 2009 Report Posted September 4, 2009 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2009&mm=09&dd=04&nav_id=379652
Axeanosilas Posted September 4, 2009 Report Posted September 4, 2009 Иди, бре, у курац! Читам горе (на врху претраживача) наслов и помислих да је Радомир у питању. Пресекох се...
Footog Qpoos Posted September 4, 2009 Report Posted September 4, 2009 bilo bi to super...bude selektor,trener partizana i predsednik zvezde...
crusader84 Posted September 4, 2009 Report Posted September 4, 2009 Hahaha, koji tripovi. btw Evo i zvanično! http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2009&mm=09&dd=03&nav_id=379608
lemmy sixx Posted September 4, 2009 Report Posted September 4, 2009 bilo bi to super...bude selektor,trener partizana i predsednik zvezde... Pa u nasem fudbalu sve je moguce.
Grob Bez Dna Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=379818 xD
crusader84 Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 (edited) Ode Jokan, a? Nikad mi nisu bili jasni ovi franjevci, Vermezovića hteli da linčuju zbog ispadanja protiv Artmedije, iako su igrali odlično i jednostavno nisu imali sreće, sad oteraše čoveka koji im je doneo 2 uzastopne duple krune i 2 uzastopna plasmana u Ligu UEFA/Evrope. Edited September 5, 2009 by crusader84
Narsil Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 Ме ћемо освојити дуплу круну и ове године, па све и да нам тренер буде и Емир Кустурица.
Feniks . Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 Nikakav trener, veoma ga postujem kao igraca, gospodina u svakom pogledu...ali trener, nista...U nasem prvenstvu, bi svako sa Partizanom uzeo titulu...pogotovo sto je Zvezda bila nikad slabija... Tuga je sto ce po obicaju, opet dovesti nekog pacera...tako da nece biti nikakvog napretka...
kuruz Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 'Оћете курац, ове године узима Војводина. Ode Jokan, a? Nikad mi nisu bili jasni ovi franjevci, Vermezovića hteli da linčuju zbog ispadanja protiv Artmedije, iako su igrali odlično i jednostavno nisu imali sreće, sad oteraše čoveka koji im je doneo 2 uzastopne duple krune i 2 uzastopna plasmana u Ligu UEFA/Evrope. Ментоли. Вермез је испао због слепаца који нису умели да погоде гол ни из пенала и због управе која све играче распрода чим се појави неки заинтересовани клуб.
Grob Bez Dna Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 partizan je tad imao najgoru ekipu ikad, a igrali su sjajno.
Fake City Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 Otiso si Jokane, ostala je tuga... Glup potez da na pocetku prvenstva menjaju trenera pogotovu sto nece doci niko dobar, ali jbg.
El Karnisero Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 Nadam se da ce da dovedu jos goreg trenera sad.Evo mogli bi da kupe Pizona od Zvezde.
Footog Qpoos Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 ove godine bi trebala vosa da osvoji prvenstvo...odlicno igraju...al jebi ga,ovo je "tole jelen liga srbije"...
Fake City Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 Znam ja da se ti nadas cigancino, ali i ove godine cete nam sisati kitu, mozemo i da nemamo trenera na klupi.
El Karnisero Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 Zbog nerazumevanja u fudbal i pristrasnog pristupa informacijama i cinjenicama ti si iskljucen iz svake ozbiljne rasprave.
Fake City Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 Izvini strucnjaku, nisam te prepoznao. Ti meni govoris nesto o pristrasnosti i razumevanju u fudbal, a pises seljacke postove poput "Nadam se da ce da dovedu jos goreg trenera sad". Serem ti se u tvoje strucne komentare.
Footog Qpoos Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 Znam ja da se ti nadas cigancino, ali i ove godine cete nam sisati kitu, mozemo i da nemamo trenera na klupi. ti ces da posisuckas jednu lalinsku kobajlu...sve ces da pitas da li ima jos...
Recommended Posts