Џрк Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 Ajde to, ali sam par cuta cuo kad sam slusao radio prenose prve lige tamo 1995. kao klinac, kaze "trispatostotna sansa"
Draža Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 Partizan - Vojvodina Sudija iz Beograda Na Vošinom golu Kahriman Zar treba dalje komentarisati?
sabre Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 pa ti posle pricaj kako je partizan "najjaci tim u domacoj ligi"...
Geozee Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 Chist X... Partizan ne moze da pobedi tu utakmicu... ja tako mislim... kriza neka uvatila...
sabre Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 ajde vise ne smaraj s tim prognozama MOLIM TE mislim, prognoze u fazonu "tim-za-koji-navijam (partizan, man u) ce da popusi, osecam" onda ako stvarno popusi "pa rekao sam", a ako ne popusi opet do jaja mislim, smaras jebote
Feniks . Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 Kod mene nestao rts2 i ne mogu da gledam utakmicu
sabre Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 jebote, nisam gledao tekmu ali, zar je moguce da je ovaj mali kacar tolika zver od igraca... decko je sada prvi strelac lige, 11 golova... toplice, dovodi ga jebote vec u januaru! zajebavam se, nema sanse da ga vosa pusti u zvezdu ili partizan. mada, ko zna, ako decko bude hteo da zaigra za najveci klub u ist. evropi... inace, na kojoj poziciji on sad igra? centarfor? pitam zato sto je igrao zadnjeg veznog, pa valjda halfa, pa sta ja znam sta...
Routasydän Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 Pa Vosha bi ga mozda i pustila u Zvezdu, kada bi Zvezda imala tolliko para. Cujem da je cifra visemilionska tako da.... Mene uzasno nervira sto je Zvezda propustila da kupi masu nasih mlaih igraca koji su sad velika imena. Na primer steta je za Ivanovica, Tosic Dusana, Petkovica, Krasica i jos dosta mladih talentovanih igraca koji su otisli u inostranstvo iz manjih klubova i tamo napolju postali velika imena, mogla je Zvezda da lepo zaradi na njima kao sto ce Prtizan na Rukavini i Joveticu (za malog Bambija mislim da je naduvan i precenjen kao Trisovic nekada)
Geozee Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 Sta sam rekao... X... nastavljam sa prognozama... uvek sam realan... zao mi je...
Routasydän Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 Sta sam rekao... X... nastavljam sa prognozama... uvek sam realan... zao mi je... A meni je drago sto si ovaj put bio realan i odlican prognozer
sabre Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 Sta sam rekao... X... nastavljam sa prognozama... uvek sam realan... zao mi je... ne lupetaj bre. bio si realan za basket i za arsenal, jel? 1/3 nije uvek, moja baba bi bolje prognozirala. bolje ti je ne blamiraj se vise.
Geozee Posted November 5, 2007 Report Posted November 5, 2007 ne lupetaj bre. bio si realan za basket i za arsenal, jel? 1/3 nije uvek, moja baba bi bolje prognozirala. bolje ti je ne blamiraj se vise. Ja sam fetishar... volim da se blamiram...
Routasydän Posted November 9, 2007 Report Posted November 9, 2007 Ode alKosan konacno neka lepa vest, nadam se da ce Stepanovic vratiti ovaj tim tamo gde mu je mesto, znaci na vrh http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?...p;nav_id=271553
Milorad Alkosanović Posted November 9, 2007 Report Posted November 9, 2007 (edited) Nije lepo da sada tako pričate o meni, ipak sam ja imao neku viziju. Odoh, a ne dočekah gostovanje u Kruševcu... ah Rubinu, tugo pusta. EDIT: Eto dadoše onom Jankoviću da vodi tim. Rekoše mu - ti si ih doveo, ti ih i vodi. A tek onaj onaj Mrkela, popije dva vinjaka i odma' ukršta očima. Kakav je to stručni kadar pitam vas ja. Zvezda možda i pobedi neku utakmicu, ali gubi dušu. Edited November 9, 2007 by Milorad Alkosanović
Miodrag Ješić Posted November 9, 2007 Report Posted November 9, 2007 Ne beri brigu Kosane. Evo, uleteo mi fin poslić u bratskoj nam Bugarskoj. Biće para, Bugari su ušli u EU. Ja častim turu ovaj put.
Milorad Alkosanović Posted November 9, 2007 Report Posted November 9, 2007 U bre Ješo, spasioče. Taman pomislih da ću suva grla u listanje Halo oglasa. Kako se beše zove taj klub u koji si svratio?
Miodrag Ješić Posted November 9, 2007 Report Posted November 9, 2007 (edited) Kako se zove klub? Ček da pogledam na vestima, zaboravio sam. EDIT: A, evo ga, 1 Liteks iz Loveča. Perspektivan klub, nadamo se ulasku u Evropu i osvajanju kupa. Edited November 9, 2007 by Miodrag Ješić
Routasydän Posted November 10, 2007 Report Posted November 10, 2007 Momci trazite tamo u Bugarskoj neki poslic i za Djuku, izgleda ce na kraju sezone, a mozda i ranije, morati na biro za nezaposlene, pa reko' cisto da mu nadjete neku gazu Inace penal u 92. minutu?!?!?!?! Ovo je frustrirajuce, ali drago mi je da Dragoslav pokazuje da je pravi trener, zna kako da tuce Penaltizan i nadam se da ce na polu sezoni da zameni Jankovica i Mrkelu...
kuruz Posted November 10, 2007 Report Posted November 10, 2007 Sta sam rekao... X... nastavljam sa prognozama... uvek sam realan... zao mi je... Смири се мало, направио си више од 11000 постова за две године, што није нормално.
Geozee Posted November 11, 2007 Report Posted November 11, 2007 Veruj mi da ima razloga za to... Partizan malo namestio utakmicu... u 92 minutu, gol iz penala...
sabre Posted November 11, 2007 Report Posted November 11, 2007 (edited) ako dobijemo onu zaostalu tekmu (hajduk) eto nas na samo dva boda od penaltizana Edited November 11, 2007 by sabre
sabre Posted November 11, 2007 Report Posted November 11, 2007 kakvi golovi moline i pogotovo dekija milovanovica sad sam video na pregledu, dekijev gol je najlepsi gol dosadasnjeg toka sezone u svim takmicenjima
Recommended Posts