Footog Qpoos Posted September 13, 2009 Report Posted September 13, 2009 covek je ucio od vrsnog takticara petka...8-1-1...
Мајор Гашпар Posted September 13, 2009 Report Posted September 13, 2009 Битно је да се нису потрошили за тренера. Јебеш резултате...Криза је.
lemmy sixx Posted September 13, 2009 Report Posted September 13, 2009 U poslednjem kolu Zvezda igra sa Spartakom...sjajno bi bilo da se titula proslavi u Subotici.
El Karnisero Posted September 13, 2009 Report Posted September 13, 2009 Добар старт Стевановића. Више нисам ни очекивао. Rezultat mozda nije zadovoljavajuci i igra nije dobra ali kao ljudi fudbaleri Partizana su izvrsno odradili ovu utakmicu i to je najbitnije.Ako je moral prisutan igra ce sama po sebi doci.
lemmy sixx Posted September 13, 2009 Report Posted September 13, 2009 Na fudbalera Partizana prvenstveno treba gledati kao sjajnu personu i stabilnog individualca,lopta je sekundarna stvar.
El Karnisero Posted September 13, 2009 Report Posted September 13, 2009 Pred fudbalerima Partizana je 20-og najvazniji ispit u sezoni.Tu ce se iskrisalisati tim.Videcemo kako ce Krstajic i drugovi reagovati na gej paradu i od toga kako ce njihove postupke oceniti vrsni pedagog Stevanovic odredice se startnih jedanaest koji ce najverovatnije biti manje-vise nepromenljivi.
Feniks . Posted September 13, 2009 Report Posted September 13, 2009 Битно је да се нису потрошили за тренера. Јебеш резултате...Криза је. Mi dobrog trenera nismo imali vec sto godina...uprava je toliko govno, da nemam reci...
Мајор Гашпар Posted September 13, 2009 Report Posted September 13, 2009 Наставља да кења...биће изгледа гори од Јешића. http://www.sportske.net/vest/fudbal/stevanovic-verujem-u-svoje-igrace-znam-da-ce-izgarati-za-dres-partizana-6767.html
crusader84 Posted September 13, 2009 Report Posted September 13, 2009 Ja tek kasno večeras pročitah današnje (tj sada već jučerašnje) novine. Odvalio je nešto tipa, ako ne pobede Čukarički, utakmice sa Vojvodinom i Tuluzom padaju u drugi plan? WTF?! Zar nije trebalo ono malo drugačije, "ne mislimo na Tuluz i Vojvodinu dok ne prođe utakmica protiv Čukaričkog"?
kuruz Posted September 14, 2009 Report Posted September 14, 2009 Биће вама "Јокане, врати се", ал' нису тренери проблем Партизана, него управа.
Мајор Гашпар Posted September 14, 2009 Report Posted September 14, 2009 (edited) Само да не буде: "Ђукићу, врати се". Edited September 14, 2009 by Србија Србима
Stoik Posted September 14, 2009 Report Posted September 14, 2009 Vojvodina - Smederevo 1:1 ( Tadićev pogodak ) Slike sa meča 1 1
Мајор Гашпар Posted September 14, 2009 Report Posted September 14, 2009 До јаја Стоик! Само тако настави.
Мајор Гашпар Posted September 14, 2009 Report Posted September 14, 2009 Куп: Novi Pazar - Mladi radnik (Požarevac) Srem (Sremska Mitrovića) - Borac (Čačak) Voždovac - Jagodina Partizan (Kosovska Mitrovica) - Napredak BSK - Sevojno OFK Beograd - Novi Sad Čukarički - Metalac (Gornji Milanovac) Smederevo - Kolubara Crvena zvezda - Mladost (Apatin) Spartak Zlatibor voda - Bežanija Rad - Mladost (Lučani) Radnički (Svilajnac) - Banat (Zrenjanin) Partizan - Inđija Hajduk (Kula) - ČSK (Čelarevo) Proleter (Novi Sad) - Javor Vojvodina - Dinamo (Vranje)
Јарослав Posted September 16, 2009 Report Posted September 16, 2009 било би до јаја да у следећем колу играју Партизан и Партизан
El Karnisero Posted September 16, 2009 Report Posted September 16, 2009 Bilo bi do jaja da u sledecem kolu igraju Partizan i Indjija. 1
kuruz Posted September 18, 2009 Report Posted September 18, 2009 http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=09&dd=18&nav_category=16&nav_id=382052 Kada je Partizan igrao protiv Fenerbahcea u Beogradu otisao sam sa suprugom da gledam utakmicu.Navijaci smo Partizana, inace smo drzavljani Crne Gore albanske nacionalnosti a zivimo u Nju Jorku. Pred pocetak utakmice kao i obicno okupljaju se grupe navijaca ispred kapija da bi se cekalo na ulaz.Dok smo ja i moja supruga stajali i jeli semenke jedna grupa huligana je pocela da se dere:"ZAKLACEMO SIPTARE,ZAKLACEMO SIPTARE". Ja i moja supruga stojimo tu i srecom citavo smo vrijeme razgovarali na srpskom. Da situacija bude jos zalosnija je cinjenica da su policajci, a bilo ih je na stotine, culi sve to i niko nista ni rijec da im kaze, bas ih boli uvo za sve. U USA-u za takve stvari se ide u zatvor. Ali ocigledno je da policija u Srbiji ne obavlja svoje zadatke kako treba pa se zbog toga desavaju ovakve stvari kao sa ovim nesrecnim francuzima. Pozdrav from NYC.(Mirsad, 18. septembar 2009 01:27)
Мајор Гашпар Posted September 18, 2009 Report Posted September 18, 2009 Браво за Мирсада..ваљда је коначно схватио колико се зајеб'о у животу.
crusader84 Posted September 19, 2009 Report Posted September 19, 2009 Ha,'ladno sutra ne prenose Groblje-Voša nego SD-Zvezda. Metalac ostvario prvu pobedu! 2:1 protiv Ofke.
Мајор Гашпар Posted September 19, 2009 Report Posted September 19, 2009 РТС је увек умео да препозна праве вредности.
Imrahil Posted September 19, 2009 Report Posted September 19, 2009 Ne, nego treba stalno da se prenosi Partizan.
Мајор Гашпар Posted September 19, 2009 Report Posted September 19, 2009 Не кажем да треба, али у питању је дерби кола. Треба бити реалан...небитно да ли играју Партизан и Војводина или Звеѕда и Војводина. То је ударна тројка нашег фудбала.
crusader84 Posted September 19, 2009 Report Posted September 19, 2009 Cenim da su možda iz Partizana kenjali (mada ne znam kakvu posetu očekuju kad protiv Tuluza nije bilo 14.000), ili su se iz RTS-a nešto istripovali, kao ako prenose sad Par-Voj, a logično da u sledećem kolu prenose i Voj-CZ, pa kao ne može Voj 2x zaredom, i onda su se izgubili u toj računici...
Recommended Posts