Jump to content

Recommended Posts

Posted

Добар старт Стевановића. Више нисам ни очекивао.

Rezultat mozda nije zadovoljavajuci i igra nije dobra ali kao ljudi fudbaleri Partizana su izvrsno odradili ovu utakmicu i to je najbitnije.Ako je moral prisutan igra ce sama po sebi doci.

Posted

Pred fudbalerima Partizana je 20-og najvazniji ispit u sezoni.Tu ce se iskrisalisati tim.Videcemo kako ce Krstajic i drugovi reagovati na gej paradu i od toga kako ce njihove postupke oceniti vrsni pedagog Stevanovic odredice se startnih jedanaest koji ce najverovatnije biti manje-vise nepromenljivi.

Posted

Битно је да се нису потрошили за тренера. Јебеш резултате...Криза је.

Mi dobrog trenera nismo imali vec sto godina...uprava je toliko govno, da nemam reci...

Posted

Ja tek kasno večeras pročitah današnje (tj sada već jučerašnje) novine. Odvalio je nešto tipa, ako ne pobede Čukarički, utakmice sa Vojvodinom i Tuluzom padaju u drugi plan? WTF?! Zar nije trebalo ono malo drugačije, "ne mislimo na Tuluz i Vojvodinu dok ne prođe utakmica protiv Čukaričkog"? :)

Posted

Биће вама "Јокане, врати се", ал' нису тренери проблем Партизана, него управа.

Posted

Куп:

Novi Pazar - Mladi radnik (Požarevac)

Srem (Sremska Mitrovića) - Borac (Čačak)

Voždovac - Jagodina

Partizan (Kosovska Mitrovica) - Napredak

BSK - Sevojno

OFK Beograd - Novi Sad

Čukarički - Metalac (Gornji Milanovac)

Smederevo - Kolubara

Crvena zvezda - Mladost (Apatin)

Spartak Zlatibor voda - Bežanija

Rad - Mladost (Lučani)

Radnički (Svilajnac) - Banat (Zrenjanin)

Partizan - Inđija

Hajduk (Kula) - ČSK (Čelarevo)

Proleter (Novi Sad) - Javor

Vojvodina - Dinamo (Vranje)

Posted

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=09&dd=18&nav_category=16&nav_id=382052

Kada je Partizan igrao protiv Fenerbahcea u Beogradu otisao sam sa suprugom da gledam utakmicu.Navijaci smo Partizana, inace smo drzavljani Crne Gore albanske nacionalnosti a zivimo u Nju Jorku. Pred pocetak utakmice kao i obicno okupljaju se grupe navijaca ispred kapija da bi se cekalo na ulaz.Dok smo ja i moja supruga stajali i jeli semenke jedna grupa huligana je pocela da se dere:"ZAKLACEMO SIPTARE,ZAKLACEMO SIPTARE". Ja i moja supruga stojimo tu i srecom citavo smo vrijeme razgovarali na srpskom. Da situacija bude jos zalosnija je cinjenica da su policajci, a bilo ih je na stotine, culi sve to i niko nista ni rijec da im kaze, bas ih boli uvo za sve. U USA-u za takve stvari se ide u zatvor. Ali ocigledno je da policija u Srbiji ne obavlja svoje zadatke kako treba pa se zbog toga desavaju ovakve stvari kao sa ovim nesrecnim francuzima. Pozdrav from NYC.

(Mirsad, 18. septembar 2009 01:27)

:bigblue::bigblue::bigblue:

Posted

Не кажем да треба, али у питању је дерби кола. Треба бити реалан...небитно да ли играју Партизан и Војводина или Звеѕда и Војводина. То је ударна тројка нашег фудбала.

Posted

Cenim da su možda iz Partizana kenjali (mada ne znam kakvu posetu očekuju kad protiv Tuluza nije bilo 14.000), ili su se iz RTS-a nešto istripovali, kao ako prenose sad Par-Voj, a logično da u sledećem kolu prenose i Voj-CZ, pa kao ne može Voj 2x zaredom, i onda su se izgubili u toj računici... :haha:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...