kuruz Posted October 4, 2009 Report Posted October 4, 2009 Не идем у Суботицу, мислио сам да се игра трећег, а не данас. Немам времена. Иначе, певаће се следећа песма: Хвала ти, хвала ти ти си вођа најбољи певају ти Гробари Кићо царе, издржи.. Хвала ти, хвала ти уз тебе ћемо остати немој се предавати Кићо царе, издржи.. Дакле, боли их курац за ове који су убили Француза, битан је само воЏа. За оне који не знају ко је он, ево га на слици, највиши у екипи: 1 1
El Karnisero Posted October 4, 2009 Report Posted October 4, 2009 Sad i Grobari imaju svog Urosa.E do kurca.
Feniks . Posted October 4, 2009 Report Posted October 4, 2009 Као да га је Чеги направио. Mozda i jeste
Џејсон Њустед Posted October 4, 2009 Report Posted October 4, 2009 (edited) Sad i Grobari imaju svog Urosa.E do kurca. Imaju kurac. Uros je sam uradio to sto je uradio a ova pizdurina je navatala gluperde da se dokazuju. Sto nije sam umlatio francuze u kaficu nego poslao junacki njih deset na trojicu? Gnjida. Kuruze, kakav je to student prava kada ga ovakav bizgov izmanipuluse? Edited October 4, 2009 by Џејсон Њустед
El Karnisero Posted October 4, 2009 Report Posted October 4, 2009 Nadam se da Partizan nece otpustiti trenera bar jos par kola.
Мајор Гашпар Posted October 4, 2009 Report Posted October 4, 2009 http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/partizan-umoran-od-evrope-7873.html Какав дебил! Не могу да верујем..као да Партизан једини игра Европу. Како би пуцао да игра ЛШ.
lemmy sixx Posted October 4, 2009 Report Posted October 4, 2009 No,za to se ne moras brinuti...taj nece nikada videti LS.
El Karnisero Posted October 4, 2009 Report Posted October 4, 2009 Stevanovic me odusevljava iz dana u dan.
Imrahil Posted October 4, 2009 Report Posted October 4, 2009 Stevanovic me odusevljava iz dana u dan. I mene. Mislio sam da je nemoguce lupati vise od onog Jokana, ali ovaj ga je vec presisao.
Мајор Гашпар Posted October 4, 2009 Report Posted October 4, 2009 Сад ће опет кренути приче како Антић преузима Партизан, па ће као Осим тренирати и репрезентацију и клуб.
Imrahil Posted October 5, 2009 Report Posted October 5, 2009 http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=384747 ali ovo: Penčić je izjavio da je po završetku utakmice pružio ruku Joksimoviću da bi mu čestitao na požrtvovanoj igri, posle čega je igrač Čukaričkog, bez ikakvog objašnjenja, preskočio zaštitnu ogradu i udario Penčića više puta. :haha:
Мајор Гашпар Posted October 5, 2009 Report Posted October 5, 2009 (edited) Чек, јел то онај Јоксимовић који је пре пар сезона играо у Звезди, па отишао у Швицарску? http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2009&mm=10&dd=04&nav_id=384720 То је оно што нам је фали. Човек који је изгарао у спорту и безброј пута натопио Партизанов дрес знојем. Јебем ли му матер фотељеташку. Свуда су набили своја масна дупета, па ће и по Партизану да се посеру. Тај Ружић се деведесетих примао на Форсе, а онда је ускочио у одело и политику. Ружићу, јебем ти матер! Edited October 5, 2009 by Србија Србима
Imrahil Posted October 5, 2009 Report Posted October 5, 2009 Mislim da je to taj Joksimovic. A za ovog sps smrada, sramota, sta reci?
kuruz Posted October 5, 2009 Report Posted October 5, 2009 Срећан рођендан Социјалистичком Друштву Партизан.(Куруз, 4. oktobar 2009 12:16) # Link komentara Preporučujem (+320) Ne preporučujem (-52)
Fake City Posted October 5, 2009 Report Posted October 5, 2009 Чек, јел то онај Јоксимовић који је пре пар сезона играо у Звезди, па отишао у Швицарску? http://www.b92.net/s...4&nav_id=384720 То је оно што нам је фали. Човек који је изгарао у спорту и безброј пута натопио Партизанов дрес знојем. Јебем ли му матер фотељеташку. Свуда су набили своја масна дупета, па ће и по Партизану да се посеру. Тај Ружић се деведесетих примао на Форсе, а онда је ускочио у одело и политику. Ружићу, јебем ти матер! Ovaj lik k´o da je rodjeni brat kimija.
Shamandalie Posted October 5, 2009 Report Posted October 5, 2009 Ruzic je perspektivni mladi politicar iz redova SPS-a. Znaci u nasem fudbalu nista bez politike.
Мајор Гашпар Posted October 5, 2009 Report Posted October 5, 2009 Moже ли ико зауставити Стоика? Нека га банују до краја јесењег дела првенства.
El Karnisero Posted October 5, 2009 Report Posted October 5, 2009 Ne bi takva sitnica njega zaustavila.
Recommended Posts