Jump to content

Recommended Posts

Posted

Za sutrašnju tekmu opet spremaju neke pičke materine, i opet džabe upad na istok za školarce i studentariju. Treba im odati priznanje na trudu oko marketinga.

http://www.crvenazvezdafk.com/spektakl-za-borac-2508-c1-content.htm

Mater mu, ja opet ne znam da li ću moći da idem. Čak i ako ne budem imao nikakvih obaveza, jebe me prehlada sad.

Posted (edited)

@Efenberg

Pazi,drzim te za rec...poslednje kolo,Spartak-Zvezda,ocekujem te na zapadu...iako,moguce da cu i na sever otici ako se bude titula proslavljala...ali mozemo se naci posle tekme da cestitas,a ja castim pivom. :D

Edited by lemmy sixx
Posted

Za sutrašnju tekmu opet spremaju neke pičke materine, i opet džabe upad na istok za školarce i studentariju. Treba im odati priznanje na trudu oko marketinga.

http://www.crvenazvezdafk.com/spektakl-za-borac-2508-c1-content.htm

Mater mu, ja opet ne znam da li ću moći da idem. Čak i ako ne budem imao nikakvih obaveza, jebe me prehlada sad.

Прекосутра је утакмица.

Идем на исток. :D

Сутра идем на одбојку Звезда - Партизан. :haha:

Posted

Josh je bilo smeshnije kako su hvatali tog lika.

Trebalo im je 10 minuta da mu pridju dok je klechao na kolenima i sa rukama iza glave. Najkretenskije trchanje ikada + je "razbojnika" zaustavio pandur, a ne Sima. Takodje je super kako je bio zadihan dok je prichao novinarima shta se dogodilo, a njima je trebalo josh dodatnih 10 minuta posle hvatanja da se pojave :haha::rockdevil:

Posted

Skontali su da su više dozlogrdili svima, pa se sad trude da poprave imidž, vidiš sutra Sima i Šavija pomažu bakicama da pređu ulicu. :mrgreen:

Posted

Sima kaže: "Brate, jurio sam ga i u isto vreme zvao muriju na 92. Onda je slučajno naišao ovaj policajac u civilu, pa smo zajedno savladali onog smrada što napada žene. Ja ovuda svako veče trčim, rekreiram se, tako da sam imao kondicije da ga stignem. Kada je došla policija pitali su za mene: "Je l' ovaj". Rekao sam im: "Nisam ja, nego onaj tamo"./b]

Hahahah, 'bem ti život!

Posted

@Efenberg

Pazi,drzim te za rec...poslednje kolo,Spartak-Zvezda,ocekujem te na zapadu...iako,moguce da cu i na sever otici ako se bude titula proslavljala...ali mozemo se naci posle tekme da cestitas,a ja castim pivom. :D

Леми, надам се да ће моје путовање финансирати Гаспром. :bigblue:

Браво Симо, браво, браво. :haha:

Posted (edited)

Zlo i naopako...pa nije Zvezda moja izgubila...steta za Spale,usli su u dobru seriju,barem da su bod izvukli.Kako je Kizito zadovoljan na slici.

Edited by lemmy sixx
Posted

Кизито је синоним за Вошу. :rockdevil: Упадох Стоику у профил да му дам 5 звездица, кад оно:

<www.yumetal.net>

Action failed

:haha:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...