Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

E, баскетица се не рачуна за КК Следећи рендом.

Десет од својих 15 титула су освојили до 1955. године, док се играло на шљаци. А било је и још мучнијег поста од овог актуелног. 1972-1993...21 сушних сезона. :mrgreen:

Edited by Вуду ПопаЯa
Posted

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2009&mm=11&dd=01&nav_id=389998

"Počela je nervoza da me hvata kada sam video kako se tri-četiri igrača klizaju. To je nedopustivo za profesionalce. Pošto se Nikola Vujović nekoliko puta klizao, bio sam iziritiran pa sam ga izveo. Jednostavno, nije dobro ušao u utakmicu", rekao je Stevanović.

:udri::udri:

Partizan je igraobez svog najboljeg igrača i glavnog organizatora igre Almamija Moreire.

"On je bio u svlačionici. Prijateljski smo razgovarali. Trenutno nije u dobroj formi, već dve-tri utakmice je ispod svog nivoa. Hteli smo to da podignemo treninzima i dali smo mu sedam dana da se sredi. Mislim da mu je ova pauza dobro došla. Biće u kombinaciji za Briž", rekao je Stevanović.

:udri::udri::udri:

Kreten!

Posted

Био сам на југу. Гол Напретка нисам ни видео, окренем се пред крај и видим да стоји 3:1. :haha:

Училе се нове песме, није било шутке, дакле говно од навијања.

После утакмице 150 метара спринта за тролом, и даље сам у форми, ал' зато другари са којима сам био поумирали. :mrgreen:

Posted

Ови са којима идем знају. :mrgreen:

Ијао, сетих се најбољег момента. Учи се нова песма, дугачка је и има зезнуту мелодију. Кими прекида после 10 минута и каже: "Шта је с вама, бре? Не можете једну песму да отпевате к'о људи! Ово је мелодија из опере Кармен, није тешко да се отпева. Идите мало у оперу, бре!" :haha:

• Upvote 1
Posted (edited)

Умро сам од смеха... Гол нисам видео због тога што је испред мене стајао неки тип са траспарентом, а мрзело ме да се померим, болео ме тукс за утакмицу. :mrgreen:

Edited by Куруз
Posted

Био сам на југу. Гол Напретка нисам ни видео, окренем се пред крај и видим да стоји 3:1. :haha:

После утакмице 150 метара спринта за тролом, и даље сам у форми, ал' зато другари са којима сам био поумирали. :mrgreen:

Не би ме чудило да си ишао на трчање са Симом Србијом.:haha:

Posted

:haha:

У четвртак се упада у Пионир за 0 динара. :mrgreen:

Иначе, 26. новембра Олимпијакос гостује у Београду, а 28. се игра дерби на Маракани. :veseli:

Биће финог српско - грчког дружења. :zuba:

Posted

Како ће теби једног дана да прошире анални отвор, само да те неко препозна...

Posted

Како ће теби једног дана да прошире анални отвор, само да те неко препозна...

Ко да ме препозна кад сам вероватно једини човек у земљи који навија за једне, а гледа друге. :haha:

Posted

Јавио се поштени Џомба:

http://www.alo.rs/sport/20955/DZOMBA_Lukica_skloniti_iz_fudbala

Ипак, ово је најјаче:

Ratko Butorović, predsednik Vojvodine, nije želeo da komentariše najave da državni tužilac namerava da Lukića krivično goni i da mu čak bude zabranjeno obavljanje predsedničke funkcije u Zvezdi, a sve što je za naš list rekao bilo je uz osmeh:

- Lukićev duks nije u modi! I ja stalno nosim dukserice, ali samo one koji su u trendu! :haha::rockdevil:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...