Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Cujem da ga je i FK Futog odbio...

Pa normalno.Sta ce takva susa u takvom eminentnom klubu?

kumio,molio,drao se na sav glas...pokusavao i na neke emocije da nas obrlati...cerka kurva,sin narkoman,drugi sin pandur,zena sa drugim...u fk futogu cemo da zaposlimo kusturicu da rasteruje hrvate ako se eventualno pojave... 

Edited by Trne-svetska mega faca
Posted

Ma da...ali bi bilo lepo,nas fudbal vapi za povratkom velikih gradova u prvu ligu.Eto,Subotica je napokon uspela u tome,ali podhitno se mora resiti pitanje Nisa i Kragujevca.

Posted

Bio sam juče na JNA, al' ko da nisam, ne videh prvi Partizanov i gol Smedereva.

Neki dečko iza mene je umesto: "Volim Partizan!" pevao: "Volim da klizam!", smejem se od juče.

Posted

hahahahaha! :haha::haha::haha:

btw, ova utakmica hajduk - ofk beograd koja se prenosila na rts 2 je neshto najruznije shto sam video u zadnje vreme. ne zna se shta je gore, teren, "tribine", navijachi ili sama utakmica. na silu sam nekoliko puta pokushavao da gledam, ali ne ide.

mrzim nash fudbal...

Posted

hahahahaha! :haha::haha::haha:

btw, ova utakmica hajduk - ofk beograd koja se prenosila na rts 2 je neshto najruznije shto sam video u zadnje vreme. ne zna se shta je gore, teren, "tribine", navijachi ili sama utakmica. na silu sam nekoliko puta pokushavao da gledam, ali ne ide.

mrzim nash fudbal...

Ја сам се укључио 5 мин пре краја. Ужас!

У Етиопији су бољи терени. Боље да не преносе овакве утакмице..да се не брукамо.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...