Jump to content

Recommended Posts

Posted

A nemoj zajebavati,Lekic zabija golove,najbolji je strelac tima...zajebi te fazone "Lekic nista ne valja zato sto ga je kul mrzeti"...nema prodaje do leta,ajd u kurac krasni,kakav Ajaks,Juventus,kakvi bakraci...prvo titula,onda prodaje.

Posted

Мени је су ретардиране те вести да се најбољи еврипски клубови отимају за ове наше ливада-фудбалере.

Рецимо, Нинков у Јувентусу? Јувентус нема паметнија посла него да јури Нинкова.

Posted (edited)

@meksicka vagina

Nek'on nista ne zna,sve dok zabija golove.Cinjenica jeste da je najbolji spic koga je Zvezda imala u prethodnih par godina.Bolje on nego da gledam kojekakve krseve kao sto su Subasic,Abubakri,Edgar,Trickovski i slicna zgadija.

@Efenberg

Ma to izmisljaju njihovi menadzeri i trpaju u novine da bi im dizali cenu i da bi se pricalo o njima...kakav Juventus,kakav Ajaks...Juventus se razmislja izmedju Lama i Rafinje,i na kraju se odluci za ipak proverenog Ninkova...u FM2010 mozda,gde je Pejcinovic jedan od najboljih stopera na svetu.

Edited by lemmy sixx
Posted (edited)

Pa jebiga,Lam je skup. :haha:

Upade Lemi.Istina je da je bolji od tih papana ali se meni npr mnogo vise svidja Jevtic od Lekica.Covek ne moze zicere da pogodi,sta je uspeo u Pozarevcu da promasi pa to je za divljenje.

Edited by El Karnisero
Posted

Pejcinovic razbija!Doveo sam ga u trecoj sezoni iz Sampdorije...za 10 miliona...dakle,nista nije slabiji od Kjelinija i Zapate,konstantno ih rotiram.U prvih 7 utakmica nisam primio gol.Strasan je.Neverovatno je koliko su nasi igraci u globalu nabudzeni u novom manageru...jebeni Petkovic ima genijalne ocene i super igra,Obradovic je u nivou Rafinje (razmisljao sam da ga kupim,ali sam odustao zato sto sam pronasao nekog brazilca Filipea u Deportivu koji razvaljuje na bokovima,strasan igrac,a i Obradovic je groblje,a nikada ne dovodim grobare i smece sa ostrva)...

Posted

Cepaces maksimalno,posto je ovo najbolji menadzer jos od 2007...

Kacar je odlican,jako nabudzen...u ovoj trecoj sezoni koju sam poceo je presao u Celzi.Nadgledao sam ga jedno vreme,ali sam na kraju odustao od punude posto na toj poziciji imam Sisoka,Mela,Markisija,pored njih ne moze da igra,a i imam nekog malog brazilca klinju od 19 godina koda sam doveo za 2 miliona,i trenutno ga posudjujem ali ce za sezonu-dve biti jebeni ubica.

Posted

Звездиној управи свака част, умеју да привуку публику. Карте за север и југ за дерби коштају 400 динара, а на ЈНА су биле 500 динара прошле сезоне. Осим тога, првих 8000 купаца карата за север, запад и исток гратис добијају карту за Звезда - Спартак, а имали су и акцију са бесплатним улазом на исток за студенте и ђаке (не знам на којим утакмицама). Капа доле. Био сам на ЈНА у суботу, било нас је највише 1500 на целом стадиону. Ушао сам за џабе, али карта за југ иначе кошта 200 динара, што је пљачка када се узме у обзир квалитет фудбала (за север Маракане је 100).

Posted

Звезда узима веће паре од посете, то је сигурно.

Е сад, има разлике у томе што су на северу паљевине које на свакој утакмици морају да праве кореографије и срања, да се ложе како су најбољи навијачи у васиони, а на југу је зезање, породична атмосфера. :mrgreen:

Posted

@meksicka vagina

Nek'on nista ne zna,sve dok zabija golove.Cinjenica jeste da je najbolji spic koga je Zvezda imala u prethodnih par godina.Bolje on nego da gledam kojekakve krseve kao sto su Subasic,Abubakri,Edgar,Trickovski i slicna zgadija.

Kako si mogao da zaboraviš jedno takvo kvalitetno drvo u Zvezdinom napadu kao što je to bio Jestrović?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...