Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ligu osvaja onaj tim koga to usere. Pošto se presudni bodovi ne osvajaju u direktnim duelima između prve tri ekipe, titulu će osvojiti onaj ko ostvari junačke pobede od 1:0 na oranici u Zrenjaninu ili oboru u Čačku ili probije formaciju 8-1-1 u Lučanima. Naravno sve uz pomoć 12tog igrača(ne mislim na publiku nego na "apsolutno nepristrasnog" sudiju).

Nadam se da ćemo ove sezone uspeti da izvučemo bar drugo mesto, koliko vidim to nije nemoguće. Partizan je u sve lošijoj formi, Zvezda igra jako promenjivo, mi smo tu još i najsigurniji(nije bilo neverovatnih kikseva).

Nego svaka čast pravim navijačima što i pored svih sranja koje im priređuju i dalje dolaze da podrže naše raspale klubove i igrače koji samo misle kako da se što skuplje prodaju.

Posted

Cetma je Grobar? Iz Futoga, pa Grobar... nisam ni znao. Pitaj ti njega gde je on na kupusijadi. Ekipa je bila prisutna i raspoložena.

Nego ja vam dođem nešto kao bivši kolega. Pre nekih 7-8 godina sam radio u Panoniji, doduše u isturenom odeljenju(kafana Panonija).

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Evo Zvezda izjednacila u '82 minutu... dace im u 5 minuta 2 komada i opet se izvuci...

Izjednacujuci gol iz penala... Burzanovic... IDEMO!

Edited by Geozee
Posted

Borac-Mladost 2-0

Banat-Cukaricki 1-3

Vojvodina-Napredak 2-0

Partizan-OFK Beograd 5-1

Hajduk-Smederevo 3-1

sutra se sastaju Bezanija-C. Zvezda

Posted
Ligu osvaja onaj tim koga to usere. Pošto se presudni bodovi ne osvajaju u direktnim duelima između prve tri ekipe, titulu će osvojiti onaj ko ostvari junačke pobede od 1:0 na oranici u Zrenjaninu ili oboru u Čačku ili probije formaciju 8-1-1 u Lučanima. Naravno sve uz pomoć 12tog igrača(ne mislim na publiku nego na "apsolutno nepristrasnog" sudiju).

Мајсторе, свака ти дала!! Смејем се к'о медвед!

• 3 weeks later...
Posted
Salas: Srbija je bedna zemlja

Petak, 28. decembar 2007. 11:05

Napadač Crvene zvezde Frenklin Salas tvrdi da su srpski igrači ljubomorni i zavidljivi prema strancima, naročito Južnoamerikancima. On je u razgovoru za ekvadorski list "El Komersio", čije pisanje prenosi "Preš", rekao da srpski fudbaleri moraju mnogo da se potrude kako bi uspeli da ostvare uspešan transfer i napuste zemlju, razorenu ratovima, u kojoj se na lošim terenima igra takodje nekvalitetan fudbal!

"Činjenica je da nas domaći igrači u Srbiji marginalizuju i da nismo naišli na dobrodošlicu. Ne znam da li je tako u ostalim evropskim državama. Ali, u Srbiji domaći igrači su zaštićeni, dok su stranci potcenjeni, naročito Južnoamerikanci. Tamošnji fudbaleri su ljubomorni i zavidni, jer moraju žestoko da se potrude i istaknu u svojoj ligi kako bi uspeli da napuste zemlju i zaigraju u inostranstvu", rekao je Salas.

Ekvadorac je potom kritikovao izgled Beograda, ponašanje njegovih stanovnika, a osvrnuo se i na način igre u našoj zemlji.

"Ljudi su mirni i hladnokrvni. Beograd je razoren ratovima koji su tamo vodjeni, a njegovi gradjani pokušavaju da se oporave od tih dešavanja, pa je rezultat toga njihova ravnodušnost. Grad ima siromašnu infrastrukturu, stare i propale prevozne linije, a nedostaju i moderni autobusi. Ljudi pokušavaju da poprave takvu situaciju, a ujedno i mnogo vole fudbal. Medjutim, stadioni i tereni su u katastrofalnom stanju, pa je i sam fudbal znatno lošiji nego u Južnoj Americi. Tehnički zaostaju, a i igra se veoma oštro i bezobrazno. Rivali ne prezaju od pogibeljnih startova", naveo je Salas.

Uprkos svim problemima, Salas tvrdi da i dalje ima dovoljno motiva da ostane u Zvezdi i u narednoj polusezoni dokaže da nije bez razloga doveden kao jedno od ključnih pojačanja u cilju odbrane titule.

"Imao sam nesreću da se povredim odmah po dolasku u Beograd. Trebalo mi je dva ili tri meseca da se oporavim, jer je čitav proces trajao kratko. Dok su se drugi uigravali, ja sam morao da se rehabilitujem, što je uticalo na moju formu i fizičku spremu. Priliku da zaigram dobio sam tek u poslednjoj utakmici protiv Brage u Kupu UEFA. Mislim da sam tada pokazao neke svoje kvalitete, s kojima trener nije bio ranije upoznat. Ipak, izazov mi je da i dalje igram u Srbiji, jer želim da se dokažem u narednoj godini. U meni je proradio inat", poručio je Salas, koji je na "Marakanu" stigao sa nadimkom "Čarobnjak".

Interesovanje za Frenklina Salasa navodno je pokazao ekvadorski El Nasional.

"Predsednik kluba me je kontaktirao još dok sam bio u Beogradu i raspitivao se o mom ugovoru i trenutnoj situaciji u kojoj se nalazim. Medjutim, to je bilo sve. Sa Crvenom zvezdom imam ugovor na još tri godine i samo nekoliko dana posle Nove godine vraćam se u Beograd, da bismo počeli pripreme za nastavak sezone", dodao je Ekvadorac.

(MONDO)

MAJKУ ТИ ЈЕБЕМ ДА ТИ ЈЕБЕМ, ПИЧКА ЛИ ТИ МАТЕРИНА ЦИГАНСКА СМРДЉИВА!!!

ПА ТРЕБА ТЕ УБИТИ И ПОСЛАТИ У ТУ СМРДЉИВУ ЦИРКУЗАНТСКУ ЈУЖНУ АМЕРИКУ У СТО ПАКЕТА, ИНВАЛИДУ ЈЕДАН ИНВАЛИДНИ!!!

Posted (edited)

U je, ala si se iznervirao. Najprvo, novinar u nas su gola govna, pa tako i ovaj što je iskenjao ovaj uradak.

Salas, u to sam siguran, nije na ovaj način izneo svoj stav. Slobodna interpretacija novinarske gamadi, naravno.

Pazi samo taj naslov!?! Jeee!!! Slično se desilo i Georgijevu prošle godine, pa bi tu i Zvezdina PR služba (ako uopšte postoji) mogla da malo zasuče rukave (ukoliko im je to u interesu). Salas nije 'čarobnjak', nije ni njegov šegrt, ali zna fudbala više od 80% crveno-bele momčadi, pa je njegovo nezadovoljstvo većim delom opravdano. (Pritom, ova priča o ignorisanju stranaca i njihovoj potlačenoj poziciji u takmičarskom timu nije bajka već živa istina).

Da remiziramo™: Novinari su govna, Salas je bolji od Filipa Đorđevića, Kosan je notorni alkoholičar, a Srbija nije raj na zemlji (iako je naša :bigblue: ).

edit: E da, novinari su govna. Sportski posebno.

Edited by Калавера
Posted

Nisam znao da Salas problem prevoza rješava putem GSP-a, a ni da je u dodiru sa mnogim sugrađanima. :)

Mirni i hladnokrvni? Ko se sad pravi Englez, a? :)

Kažeš novinari su govna? I to kakva govna... Mislim, Mondo, pa to je žuti portal, žući je i od žutice.

Posted

da jebote, sta se primas kuruze, u kom si fazonu.... najjace da je salas sve to ispricao :)

svejedno, treba ga prodati zato sto je bio los, ko ce da ga ceka jos jednu polusezonu da nadje formu... toplica je rekao da ce prodati desetak igraca u zimskom prelaznom roku pa ce valjda i njega i barkosa...

Posted (edited)

Ма да, сад ће Звезда да демантује и то је то. Свеједно, ја верујем да је он то рекао.

Новинари су говна, али су и Јужноамериканци.

Edited by Куруз
Posted
Mislim, Mondo, pa to je žuti portal, žući je i od žutice.

Kako sam ja shvatila, Mondo je samo preneo ono sto je Salas rekao za taj ekvadorski list. U sustini, nisu uradili nista lose, neka vide u Zvezdi kako ih olajava tamo neki prosecan igrac, kome je dosao u Srbiju samo da bi se lakse prodao na Zapad, jer ce ga u timu sampiona drzave mnogo lakse primetiti nego u nekoj tamo nedodjiji.

Za gradski prevoz nije nista slagao. Pojedini manji gradovi, ukljucujuci i Novi Sad, imaju mnogo bolje resen gradski prevoz nego prestonica. Za ostalo se nalupetao.

Posted

:)

Otkud on zna kako je u gradskom prevozu? Sumnjam da na treninge dolazi 78-icom :)

Inače, u Beogradu sada u autobusima imaš i monitore, pa puštaju spotove i muziku iz osamdesetih :rockdevil:

Za protekciju teško da se nalupetao, jer da nema protekcije Bronowicki bi bio prvi izbor za ljevog beka, a ne Noj. I tako dalje, i tako bliže...

Posted

Mozda se jadnik vozio onim praistorijskim trolejbusima. I ovde stavili te ekrane ali emituju one spotove za Kosovo i slicne stvari.

Zalosno je medjutim sto domaci fudbal uopste nije na dobrom glasu i sto je malo pohvalnih reci kojima se moze okarakterisati domace prvenstvo i domaci klubovi. Ponekad se pitam sta mi treba svake nedelje da idem na onaj stadion i gledam meceve gde pojedini za 45 minuta ne upute ni jedan sut u okvir gola.

Posted
Kako sam ja shvatila, Mondo je samo preneo ono sto je Salas rekao za taj ekvadorski list. U sustini, nisu uradili nista lose, neka vide u Zvezdi kako ih olajava tamo neki prosecan igrac, kome je dosao u Srbiju samo da bi se lakse prodao na Zapad, jer ce ga u timu sampiona drzave mnogo lakse primetiti nego u nekoj tamo nedodjiji.

Za gradski prevoz nije nista slagao. Pojedini manji gradovi, ukljucujuci i Novi Sad, imaju mnogo bolje resen gradski prevoz nego prestonica. Za ostalo se nalupetao.

Kakva površnost, imaš sve predispozicije da se baviš sportskim novinarstvom. :opusteno:

Poenta je da Salas nigde nije rekao da je Srbija bedna zemlja, a da je naša gutenbergovska nejač nekako stigla do takvog pompeznog naslova. Lično me stoli bojko za Salasa, ali takvog prosečnog (kako ga ti nazva) nisi gledala u Novom Sadu još od Ljubomira Vorkapića (ili aj' neka bude Pantelića, da se ne ogrešim).

Ista stvar se desila i Georgijevu lanik™, pa najeba čovek ni kriv ni dužan, a to nije slučajnost.

Posted

Kamo srece da je na stadionima vise takvih poput mene. Na zalost, u novinarskim lozama i na konferencijama moram da gledam odvratne njuske poput ovih na slikama, koje je moguce potkupiti sa sakom metalnih evrica.

kreten1.jpg

kreten2.jpg

Pored takvih sramota je nazvati se novinarom.

Posted

Navijam za Crvenu Zvezdu.....bez obzira kako igramo i dal nam ide dobro.......uvek cu biti uz tebe.......

DOBRO ZNAJ DA UVEK TU SAM JA, DOBRO ZNAJ DA NECU NIKADA, DA TE OSTAVIM DA TE ZABORAVIM..........

Mnogo sam lud za Zvezdu...........

Posted
Kamo srece da je na stadionima vise takvih poput mene.

Ali Vi se stvarno bavite sporCkim novinarstvom. :):):)

Oprostite Gospoja što sam se zacenio, ali ja zaista bacam neizmerno jak respekt za to što Vas nije moguće kupiti porcijom škembeta™.

Posted

Ali Vi se stvarno bavite sporCkim novinarstvom. :):):)

Oprostite Gospoja što sam se zacenio, ali ja zaista bacam neizmerno jak respekt za to što Vas nije moguće kupiti porcijom škembeta™.

Mozda sam ja vegetarijanac, a na pomenutim svetkovinama serviraju veoma masnu hranu. heehheeheheh

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...