Jump to content

Recommended Posts

Posted

И оног Николића уз курац држе..

Јбг, ценим да Рамбо неће играти много кад се врати. Можда као Друловић, да ускочи кад је тесно. Ипак, свака му част! Одувек сам ценио играче који се на крају каријере врате у вољени клуб и одиграју последњу сезону.

Posted (edited)

video sam u blicu koji je idealni tim za jesenji deo prvenstva...jebo te,za onog slogiranog petrovica samo sto ne napisu da ga je franc fudbal proglasio z najboljeg igraca univerzuma...koliko ga samo guraju...nadam se da ce ga prodati uskoro,pa da ne mora antara da ga vodi u afriku...

inace,rambu ce to biti najveca greska u zivotu...posle normalne karijere sa vrhunskim igracima,on se vraca da igra sa napaljenim klosarima iz zvezde...

Edited by Trne-svetska mega faca
Posted

Batare vreme je za zatvaranje ove teme i otvaranje nove pod nazivom RAMBO PETKOVIC!!! Jer maestro stize i pocinje da objasnjava.

Posted

video sam u blicu koji je idealni tim za jesenji deo prvenstva...jebo te,za onog slogiranog petrovica samo sto ne napisu da ga je franc fudbal proglasio z najboljeg igraca univerzuma...koliko ga samo guraju...nadam se da ce ga prodati uskoro,pa da ne mora antara da ga vodi u afriku...

I Vidak Bratic je u idealnoj postavi,to je jos gore...lik je teski raspad.

@stoik

Bez nervoze tebra,bice sve u redu nagodinu.

Posted

I Vidak Bratic je u idealnoj postavi,to je jos gore...lik je teski raspad.

sunce ti jebem...toliko sam bio pod utiskom,da nisam dalje ni gledao...

mislis da cu u repku?ono,malo...trudio se...igrao je za vosu,zvezdu,tiranu,fk sumadinac,pa opet za zvezdu...bogata karijera...zasluzuje...

Posted

Napravio Bosanac u Novom Pazaru prekrsaj i zaustavi ga policajac.

- Znate li da ste prosli kroz crveno svetlo? Po zakonu to iznosi 10.000 din,oduzimanje vozacke dozvole i 3 boda! I,sta cemo sad?

Bosanac,pun love kaze - Pa, evo ti 10.000 din,imam ja love!

- Dobro,a sta cemo za dozvolu? , pita pandur.

- Ma evo ti i dozvola,imam ja jos 3 kuci!

- A, sta cemo sa 3 boda???

- Ne znam, daj Partizanu!

:rockdevil:

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Vala baš. U svim ostalim sportovima je Partizan bolji, ali u fudbalu može samo da kleči pred Zvezdom.

Pre neki dan sam sa drugarima pričao o tome šta bi bilo kad bi Partizan uzeo LŠ i došli smo do zaključka da bi svi Cigani izvršili samoubistvo, pošto bi ostali bez jedinog argumenta u prepirkama sa Franjevcima ( "Mi imamo Bari" bla bla bla ). :haha:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...