serblackbeard Posted December 21, 2009 Report Posted December 21, 2009 Сава је знао да не може да добије и опет је ушао у све ово. Само је направио циркус без везе. Испали смо смешни скоро ко комшиница за њене изборе.
Мајор Гашпар Posted December 21, 2009 Report Posted December 21, 2009 Јбг, тако је у Србији. Сви те тапшу по рамену. "Браво легендо" и остале форе. Погледај управни одбор и све ће ти бити јасно. Бранко Ружић, Бранко Ружић! Пуши курац, пуши курац! Иначе, Бранко је као омладинац био Форс. Проверена информација.
vudun Posted December 21, 2009 Report Posted December 21, 2009 Тај Ружић ми од свих СПС-оваца највише иде на споловило, фаца му је максимално иритантна, а и делује глуп к'о точило. Ма, нема шансе да музгоглави кројач остане до 2014. Следеће лето има да покупи прње (скупоцена оделца), видећете...
serblackbeard Posted December 21, 2009 Report Posted December 21, 2009 (edited) Од целог управног одбора, не рачунајући Адија, ја сам чуо за 3 човека. Ако испушимо за титулу лете за 6 месеци. Јбг, тако је у Србији. Сви те тапшу по рамену. "Браво легендо" и остале форе. Погледај управни одбор и све ће ти бити јасно. Бранко Ружић, Бранко Ружић! Пуши курац, пуши курац! Иначе, Бранко је као омладинац био Форс. Проверена информација. Ја сам мислио да сз Форси опасни, а они примили килавог Бранка. Edited December 21, 2009 by serblackbeard
Мајор Гашпар Posted December 21, 2009 Report Posted December 21, 2009 Па, можда је и био опасан као омладинац.
serblackbeard Posted December 21, 2009 Report Posted December 21, 2009 Ма сад је опаснији. Саботира изнутра. Видиш како се увуко ко пувањак.
Footog Qpoos Posted December 22, 2009 Report Posted December 22, 2009 milosevicu se pod kozu zavuklo da gubi sa velikom razlikom...posle repke,lepo mu krenulo i u zivotu...kapiram da bi vladan lukic imao vise glasova od njega...sa sve savijom kao zamenikom...uglavnom,grobari najebali ste...svako ko makar malo podseca na terzica,nije dobar...
serblackbeard Posted December 22, 2009 Report Posted December 22, 2009 http://www.blic.rs/sport.php?id=126636 Ајде и ово да видим.
vudun Posted December 22, 2009 Report Posted December 22, 2009 Хаха, опет машу овим чувеним швајцарским пројектом. Нема од тога ништа, детаљно ће се рестаурирати ЈНА(како би испуњавао све ригорозније УЕФА критеријуме), и то је то.
serblackbeard Posted December 22, 2009 Report Posted December 22, 2009 Знам ја да од посла нема ништа. Па држава Енглеска је нови вембли правила дуже од 5 година. Опет праве циркус од клуба.
vudun Posted December 22, 2009 Report Posted December 22, 2009 Ех, Вембли је са 800 милиона фунти најскупљи стадион свих времена... За тридесетак милиона јевреја се може одрадити добар посао: http://en.wikipedia.org/wiki/Euroborg Тако је барем Гронинген одрадио, Јешића му.
Мајор Гашпар Posted December 22, 2009 Report Posted December 22, 2009 Боље да се задуже 30 милиона јевреја и направе екипу за 10 година која ће се вишеструко исплатити. Јебеш стадион, као да ће на новом играти боље. Нека исплате играче да се не брукају.
serblackbeard Posted December 22, 2009 Report Posted December 22, 2009 Знаш како је зека продаво причу о томе да ће стадион да кошта 300 милиона.
vudun Posted December 22, 2009 Report Posted December 22, 2009 Боље да се задуже 30 милиона јевреја и направе екипу за 10 година која ће се вишеструко исплатити. Јебеш стадион, као да ће на новом играти боље. Нека исплате играче да се не брукају. Реално, али то им не одговара. Стадион се не продаје, продају се фудбалери у иностранству, ту леже шушке. Мада, прочитао сам негде да ЈНА, овакакв какав јесте, неће имати лиценцу за међународне утакмице кроз коју годину. Слично као Максимир, видећемо шта ће бити... Кладим се да се Ђурић масовно кљукао бенсединима када је чуо да Манчестеру није потребан Љаја. Знаш како је зека продаво причу о томе да ће стадион да кошта 300 милиона. А кад је одлазио са места генсека навео је као свој највећи неуспех неизградњу ''новог велелепног храма''. Као, начелно се договорио за концесију, али је на крају све пало у воду. Прича у вези новог стадиона је прилично матора, први пут сам је чуо/прочитао од Бјеке пре округло 10 година.
Grob Bez Dna Posted December 22, 2009 Report Posted December 22, 2009 valjda je bila fora da psv za kezmana da kintu i neki deo love za stadion? ne secam se bas najbolje. bejah dete.
serblackbeard Posted December 22, 2009 Report Posted December 22, 2009 Максимир реално ни сад не треба да има лиценцу. Ономад им онај аргентинац побего кад је видео стадион. valjda je bila fora da psv za kezmana da kintu i neki deo love za stadion? ne secam se bas najbolje. bejah dete. Од Кежмановог трансфера је требало да мењају семафор. То је тад било 15 мил марака. Баш бих воле да видим семафор који вреди 15 милиона марака.
Мајор Гашпар Posted December 22, 2009 Report Posted December 22, 2009 (edited) valjda je bila fora da psv za kezmana da kintu i neki deo love za stadion? ne secam se bas najbolje. bejah dete. Семоафор и рефлектори ако се не варам. Edited December 22, 2009 by Србија Србима
kuruz Posted December 22, 2009 Report Posted December 22, 2009 JNA je očajan. Nema krov, stolice su plave i žute, u odvratnim toaletima iz slavina teče žuta tečnost koja se samo zove vodom, reflektori su slabi... Grozota.
Footog Qpoos Posted December 22, 2009 Report Posted December 22, 2009 kakava liga,takav i klub...kakav klub, takav i stadion...kakav stadion takvi i navijaci...
serblackbeard Posted December 22, 2009 Report Posted December 22, 2009 Чак иако се зајебаваш једну ствар си потрефио а то је Каква лига такви и стадиони. Чак имаш и клубове у лиги који ни немају стадион.
kuruz Posted December 22, 2009 Report Posted December 22, 2009 Ma Trne stalno kenja, on se loži na Vošu i Futog.
lemmy sixx Posted December 22, 2009 Report Posted December 22, 2009 Forza FK Futog.Trneta za preCednika i sporCkog direktora kluba!
Footog Qpoos Posted December 22, 2009 Report Posted December 22, 2009 (edited) Чак иако се зајебаваш једну ствар си потрефио а то је Каква лига такви и стадиони. Чак имаш и клубове у лиги који ни немају стадион. kako ja to sve vidim...u ligi ima 1,1 stadion...0,6 je marakana, 0,3 partizan,0,1 vosa,0,02 ofkbeograd i ovo ostali dobiju po deo... Ma Trne stalno kenja, on se loži na Vošu i Futog. ti da cutis...gori si od onog iz insajdera sto je bio vodja cigana,pa kasnije vodja groblja... on je makar nesto i zaradio... Forza FK Futog.Trneta za preCednika i sporCkog direktora kluba! tebra,trebace mi sef struke kada budem na skupstini kluba pobedio sava milosevica,pa ako si zainteresovan...bratica slobodno ostavi u spartaku,ima futog vrhunskih igraca... Edited December 22, 2009 by Trne-svetska mega faca
Footog Qpoos Posted December 22, 2009 Report Posted December 22, 2009 tebra,ja bih ti dao...al nisi pouzdan...sta ako odes kasnije da navijas za veternik?
Recommended Posts