Jump to content

Recommended Posts

Posted

Човек се не зајебава кад је прелазни рок у питању. Не ради као Партизан и Звезда са довођењем бораније. Ако се овако настави, очекујем да Војводина буде првак за 2-3 године.

http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/isailovic-partizan-mi-nudi-vise-nego-sto-imaju-njihovi-golmani-nije-dovoljno-12702.html

Исаилобић једе говна. Умислио је да је голманчина. Нека иде и иструне код Пољака. Тамо ће направити паре.

Posted

dobili ste 27godisnjeg talenta i pizde materine...sve sami plusevi...nije mlad,a verujem da nije ni perspektivan,najjaca utakmica u karijeri mu je bila kada je njegovo selo igralo za opstanak u 6oj ligi...ko da ja adzic umesao ruke...

Posted

Празна каса. Помогнимо клуб, купимо Зекстра оделце, са све свилену кравату. :zuba:

Posted (edited)

Па што онда оће да буде прецедник кад нема паре.

Оћу ја да помогнем клуб. Наручио сам шал и календар ККа ал никако да стигне. Чекам већ седам дана.

Edited by serblackbeard
Posted

Ал' има одела колќо 'оћеш, за извоз, по жабарским стандардима ISOMilano 9010. Важно да су нам играчи елеганци, мачо заводници, како на терену, тако и ван њега...Ниједна неће голуждравог и босог.

Ђурића у бајбокану, одма'!

Posted

Ја дуваним паклу на дан, стога имам само пикслу, другарица ми купила за рођендан претпрошли.

Posted

Ономад сам наручио преко оног 011 шопа или тако нешто ону дупла круна 2008 мајицу. стигла за 2 дана, а ово сад преко партизан 365.

Треба неке добре кригле да направе. То би се екстра продавало.

Posted

Нема ни Карнисера. Можда су му укинули нет због оцена. ;)

Ja u skolu idem i dobar sam djak,nemoj tako. :mrgreen:

Jok, otišao je u Bosnu kod ćaleta.

Dusa moja,kako on sve zna. :wub:

Posted

Vidi ga ovaj vojvodjanski naduvani pickolizac.Najebaces tebra,znaci tvrdim.

A znao sam da ce i ovo sabacko groblje da se javi...Mozete samo da mi se sagnete,ljubomorni ste na moju pojavu i uspehe Viljareala.Kus bagro.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...