Stoik Posted February 22, 2010 Report Posted February 22, 2010 Vojvodina – Big Bul 4:0 Voša je juče imala poslednju proveru pred nastavak prvenstva. Od 8 mečeva 4 puta je slavila, a 4 puta odigrala nerešeno. U subotu se sastaje na stadionu Karađorđe sa ekipom Hajduka. Fotografije: link i Izveštaj sa utakmice: link 3
lemmy sixx Posted February 22, 2010 Report Posted February 22, 2010 De si Stoik,pa nesto te nema...ali dobro,uskoro pocinje sezona,bices redovan. Nego: http://sportal.rs/news.php?id=21690
Hail Metal Posted February 22, 2010 Report Posted February 22, 2010 Kakva poseta , cak i Juventus ima vecu
Мајор Гашпар Posted February 22, 2010 Report Posted February 22, 2010 Рекао бих да Чукарички има најискренију публику.
kuruz Posted February 22, 2010 Report Posted February 22, 2010 На исток Маракане може да се уђе за џабе са ђачком књижицом или индексом, а верујем да ће ускоро моћи и са здравственом, месечном за ГСП, легитимацијом давалаца крви, масним папиром од бурека. А и дерби је игран тамо. 1
Footog Qpoos Posted February 23, 2010 Report Posted February 23, 2010 На исток Маракане може да се уђе за џабе са ђачком књижицом или индексом, а верујем да ће ускоро моћи и са здравственом, месечном за ГСП, легитимацијом давалаца крви, масним папиром од бурека. А и дерби је игран тамо. sam i znas koliko im je gsp ucinio u kriznim vremenima...
Grob Bez Dna Posted February 26, 2010 Report Posted February 26, 2010 sutra konacno pocinje prvenstvo. uzeleo sam se vala dobrog fudbala.
kuruz Posted February 26, 2010 Report Posted February 26, 2010 I ja stadiona JNA i rumunskih stolica.
Мајор Гашпар Posted February 26, 2010 Report Posted February 26, 2010 Арена ће преносити Звезда-Јагодина.
El Karnisero Posted February 27, 2010 Report Posted February 27, 2010 I NEKA VECERAS SVAKO ZNA DA JE ZVEZDINA POBEDA,NOVI SAMPION I TITULA NASA ZVEZDA JE OPET NAJBOLJA!!!!!!! 1
Stoik Posted March 1, 2010 Report Posted March 1, 2010 De si Stoik,pa nesto te nema...ali dobro,uskoro pocinje sezona,bices redovan. Ma tu je Stoik, mora malko i on da se odmori Vojvodina – Hajduk 3:2 Voša jedva pobedila Hajduka... Tumbasević doneo tri boda u zaustavnom vremenu, ali moram da priznam da je i pomoćnik pogrešio na početku meča, kada nije primetio da se lopta, nakon udarca Bilbije, od prečke odbila iza gol linije. Bio sam blizu mesta događaja, te sam lepo mogao da primetim kako lopta pada barem 30 santima iza gol linije i odbija u polje, al' ajd sad... dobro se sve završilo na kraju po našu ekipu. Fotografije: link i Izveštaj sa utakmice: link 4
Мајор Гашпар Posted March 1, 2010 Report Posted March 1, 2010 Стоик, шта је са појачањем из Атлетика?
El Karnisero Posted March 1, 2010 Report Posted March 1, 2010 Aguero je izjavio da bi od Mrdje mogao mnogo da nauci ali da misli da jos treba da se kali u Atletiku da bi dosao u Vojvodinu.
El Karnisero Posted March 1, 2010 Report Posted March 1, 2010 Mora on jos mnogo govana da pojede u Spaniji da bi dosegao te zvezdane visine...
Footog Qpoos Posted March 2, 2010 Report Posted March 2, 2010 Ja sam cuo da mu je zelja FK Futog. naravno...treba nam neko ko ce da organizuje bocanje za penzionere...
Мајор Гашпар Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/zvezda-vec-prodala-dejana-lekica-16312.html
El Karnisero Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 Ako su uspeli da iskamce 6 miliona za to drvo onda super.Ali opet on nam je najbolji napadac,vise bih voleo da ostane koliki god da je saban.
Hail Metal Posted March 5, 2010 Report Posted March 5, 2010 (edited) Babarogici Nije ni cudno sto im je cela bivsa uprava pod istragom , a mozda ce i sadasnju docekati slicna sudbina. Edited March 5, 2010 by Hail Metal
El Karnisero Posted March 5, 2010 Report Posted March 5, 2010 Nije mi cudno sto se Groblje zali na sudije,ali mislio sam da bar za penale necete da se zalite,ipak ste vi Penaltizan. Citao sam danas u Zurnalu da nema jos ponude za Lekica i da Zvezda ne zeli da prodaje igrace Rasingu dok nam ne isplate pare za Zigica(duguju nam jos 1.2 m).Plus nam pare duguju Kodzaeli sa kojim se sudimo i Lans.
lemmy sixx Posted March 5, 2010 Report Posted March 5, 2010 Ma razumi ih,ipak u tom casnom klubu rade uglavnom volonteri,francuski drzavljani i humanitarci.Kodeks casti,veliki rashodi,ruckovi,hotelske sobe,karantini,picke materine...ne,njima sudije ne pomazu u kupu,pa ko vam je to rekao?Sudije su uvek protiv nogometnog kluba Partizan.
Feniks . Posted March 5, 2010 Report Posted March 5, 2010 (edited) Ajde malo ostavite svoje bolesne navijacke strasti i komplekse i gledajte realno...i Partizan i Zvezda su daleko povlasceni u odnosu na male timove i to je jadno.Ja jesam veliki grobar ali mi je muka kad vidim da se Partizanu dosudi nesto sumnjivo...da sam kojim cudom neko ko se pita za sudjenje, sudijama bih sugerisao da u svakoj sumnjivoj situaciji, svira protiv partizana i zvezde! Pa ako si bolji, pokazi to na terenu...time bi i liga bila zanimljivija, i ne bi nasi ispadali tako ubedljivo u Evropi, ovde navikli da im se sve svira, pa kad odu u Evropu, pusiona na kvadrat... A vi nastavite glupu navijacku raspravu ko vise krade...to sad rade uprave Zvezde i Partizana, prebacuju jedni na druge kako ovi drugi kradu...a sve postenjacina do postenjacine...sve goli lopovi... Edited March 5, 2010 by Feniks .
Recommended Posts