Jump to content

Recommended Posts

Posted

Звезда победила.

Кјево победио.

Најважније: велики Манчестер победио, Арсенал одиграо нерешено.

Савршен дан.

Posted
To je vec klinacko prepucavanje..ko je bolji, a ko ne.

Jbg, cinjenica je da u poslednje vreme dajete golove iz odbijenih lopti i prekida..i da vam redovno sude penale.

Ako je ono bio penal, onda...

Sad kao nije bio penal?

Posted
Звезда победила.

Кјево победио.

Најважније: велики Манчестер победио, Арсенал одиграо нерешено.

Савршен дан.

Bice jednog dana od tebe nesto. Na tebe bi trebalo da se ugleda vise omladine i da istinski navijaju!

Posted

sta, da mu bude vaznije sto je neki tamo mancester pobedio neku sprdnju od ekipe od toga sto je zvezda razbila partizan u derbiju

Posted

Sve u svemu zasluzena pobeda C.Zvezde... partizan nije iskoristio sanse pri rezultatu od 1-0... stigla je kazna... :da: U vecini sportova smo otprilike izjednaceni... osim u kosarci i naravno vaterpolu... :da:

Posted
Sve u svemu zasluzena pobeda C.Zvezde... partizan nije iskoristio sanse pri rezultatu od 1-0... stigla je kazna... :da: U vecini sportova smo otprilike izjednaceni... osim u kosarci i naravno vaterpolu... :da:

U vaterpolu je partizan bolji,u kosarci smo izjednaceni ili je cak Zvezda bolja(druga stvar sto je Partizan uzeo zadnjih deset titula),bolji smo u fudbalu(LS-samo to imam da kazem),bolji smo u rukometu i hokeju...

Posted

hm, bolji u kosarci?nema veze ko uzme titulu, zvezda je bolja :)

za hokej, malo citaj vesti i pogledaj tabelu, kako regionalnu tako i nasu

kake veze ima, kako ti nazivas, LS u fudbalu?uzeli smo i mi u kosarci pa smo, kako kazes, jednaki?vaterplo 6 puta.ove godine uz malo srece i 7.jbt, ne znam kad sam procitao ovako nezreo post :)

Posted
U vaterpolu je partizan bolji,u kosarci smo izjednaceni ili je cak Zvezda bolja(druga stvar sto je Partizan uzeo zadnjih deset titula),bolji smo u fudbalu(LS-samo to imam da kazem),bolji smo u rukometu i hokeju...

Hahahahaha... u kosarci bolji? U poslednjih 12 utakmica, partizan je 11 pobedio... hahahaha... kakav kraaaaalj!!! Imas pivo od mene... :pivopije: i jeste bolji u fudbalu, za sad... u hokeju i u rukometu smo izjednaceni... ti si covece jedan pravi ciganin... :da:

Posted (edited)
kosarci smo izjednaceni ili je cak Zvezda bolja

e ovo zasluzuje da ide u moj potpis

:)

znaci car si

e jbg mnogo veliko ne moze da stane jbg

Edited by Mita
Posted

Ко ме није пожелИJо, магарац заувек биЈо.

'Де сте, јебачи?

Традиционално неугодни Банат, а? :)

Posted (edited)
Ко ме није пожелИJо, магарац заувек биЈо.

'Де сте, јебачи?

Традиционално неугодни Банат, а? :)

Gde si Srbine! Dobrodosao :srbija:

Ne znam rezultate...kako zljezda?

Jesmo mi dobili?

edit sad vidim rezultate, lepo, opet smo malo odmakli, na + 5

Edited by Feniks 1
Posted (edited)

Добили, него како. Цигани нерешено...

Поздрав.

Ци-га-ни-ма срећан осми март.

Edited by Axeanosilas
Posted
da sam grobar ja bih cutao posle onog nevremena pre sedam dana.

bar do sledeceg derbija.

Zasto da cutimo? Mi ne placemo kad gubimo...vi da tako lose prolazite u derbijima kao mi, vas ne bi bilo ni 500 na severu...zato se za sve navija a PARTIZAN SE VOLI

Posted
da sam grobar ja bih cutao posle onog nevremena pre sedam dana.

bar do sledeceg derbija.

Никако. Баш сада треба причати. Смешно је колики сте дебили па титуле губите у текмама са Бежанијом, Кулом или Банатом.

Posted
Zasto da cutimo? Mi ne placemo kad gubimo...vi da tako lose prolazite u derbijima kao mi, vas ne bi bilo ni 500 na severu...zato se za sve navija a PARTIZAN SE VOLI

Ovo su cinjenice...

Secam se jednog derbija pre desetak godina, mi ubedljivo prvi, igralo se na JNA, cigani bojkotuju, nisi navijali, okacili zastave naopako, jedini razlog je to sto su nezadovoljni bili upravom, jer je zvezda imala losiji tim od Partizana...i prvi put mislim, cigana manje nego grobara...(a zna se da ih ima dosta vise)

Toliko o tome...

Posted
Смешно је колики сте дебили па титуле губите у текмама са Бежанијом, Кулом или Банатом.

koje titule gubimo? ove u prethodne dve sezone? jebiga...

Posted

Није фора коме шта преостаје но коме колико недостаје...

За сада 5, ако се не варам... B)

Posted

Lepo sam rekao da je Partizan bolji zadnjih 10 godina.

Zvezda 15 titula sampiona drzaveŠampioni države (SFRJ - SRJ):

1946, 1947, 1948, 1949, 1950, 1951, 1952, 1953, 1954, 1955, 1969, 1972, 1993, 1994, 1998

Partizan-14 titula sampiona drzave

Crno-beli košarkaši bili su 14 puta prvaci države (1976, 1979, 1981, 1987, 1992, 1995, 1996, 1997, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007),

Informacije sa zvanicnih sajtova,a to sto ste svi neupuceni pa bzv kenjate to je vec drugo.

Partizan je bolji zbog osvojene Evrolige(kako se god ona tada zvala).

Ocekujem da mi ovi sto su obecali-kupe pivo.

Ajde da vas sad vidim kad ste tako pametni.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...