Jump to content

Recommended Posts

Posted

:):):):)

Pa imate jednu titulu vise... da li to znaci da ste bolji od nas? Od mene nemas pivo, jer i dalje nisi u pravu... ti i dalje tvrdis da je C.Zvezda trofejniji kosarkaski kolektiv od Partizana? Ti si jedini koji to tvrdi... A jos mi imamo trofej VASHE lige... mislim na Gudjr ligu... tako da smo po titulama izjednaceni + mi imamo nekoliko evropskih titula vise od vas... dakle, PARTIZAN JE BOLJI!!!

Posted
:):):):)

Pa imate jednu titulu vise... da li to znaci da ste bolji od nas? Od mene nemas pivo, jer i dalje nisi u pravu... ti i dalje tvrdis da je C.Zvezda trofejniji kosarkaski kolektiv od Partizana? Ti si jedini koji to tvrdi... A jos mi imamo trofej VASHE lige... mislim na Gudjr ligu... tako da smo po titulama izjednaceni + mi imamo nekoliko evropskih titula vise od vas... dakle, PARTIZAN JE BOLJI!!!

Napisao sam da je Partizan bolji zbog Evrolige.

A ono od pre da je Zvezda mozda bolja sam napisao jer nisam znao koliko imamo titula prednosti.

Vi ste(ne persiram ti :bigblue: ) napravili sprdnju,covek kad cita(a da ne zna nista o kosarci) pomislio bi da je Zvezda neki seoski tim a Partizan najbolji tim na svetu.

Posted
Napisao sam da je Partizan bolji zbog Evrolige.

A ono od pre da je Zvezda mozda bolja sam napisao jer nisam znao koliko imamo titula prednosti.

Vi ste(ne persiram ti :bigblue: ) napravili sprdnju,covek kad cita(a da ne zna nista o kosarci) pomislio bi da je Zvezda neki seoski tim a Partizan najbolji tim na svetu.

hahaha

ti vidim znas bas puno o kosarci..hahahaha..zvezda nije osvojila titulu 10god, dobije nas jednom u 10meceva i opet su bolji..kolko godina imas ti?

@sabre

ko misli da je najbolji na svetu?u evropi smo medju najboljih 10.sa ovakvim budzetom i sudijama koje su UVEK protiv nas.pa ti vidi!da imamo budzet kao cigani, isli bi na final 4 s po kurca!

Posted
To vi mislite da ste u fudbalu... posto mozete samo time da se ponosite...

ne na svetu, samo u istocnoj evropi. najveci fudbalski klub, mislim.

i sudijama koje su UVEK protiv nas.pa ti vidi!

sto im danilovic i dule ne upadnu malo u sudijsku svlacionicu. onda bi ste i tamo bili najbolji kao i ovde.

Posted (edited)
ne na svetu, samo u istocnoj evropi. najveci fudbalski klub, mislim.

sto im danilovic i dule ne upadnu malo u sudijsku svlacionicu. onda bi ste i tamo bili najbolji kao i ovde.

e, covece, ti bas nista ne znas o kosarci...ovde smo i bez sudija najbolji..tako da...ovo i nije tema o tome

Edited by Amon-Ra
Posted
hahaha

ti vidim znas bas puno o kosarci..hahahaha..zvezda nije osvojila titulu 10god, dobije nas jednom u 10meceva i opet su bolji..kolko godina imas ti?

@sabre

ko misli da je najbolji na svetu?u evropi smo medju najboljih 10.sa ovakvim budzetom i sudijama koje su UVEK protiv nas.pa ti vidi!da imamo budzet kao cigani, isli bi na final 4 s po kurca!

Jbt kakav si ti lik.15>14(mene tako uce u skoli).

Nisam rekao da je Zvezda sada bolja.Ali cinjenice nisu bitne,bitno je da se ispadne pametan.

Po tvojoj logici Liverpul nije nikakav faktor u Engleskoj jer odavno nemaju titulu.Smesni ste.

Inace u svim sportovima(od baleta do sumo rvanja) sudije potkradaju Partizan.Setimo se legendarnog Jesica.

Posted
Inace u svim sportovima(od baleta do sumo rvanja) sudije potkradaju Partizan.Setimo se legendarnog Jesica.

Govorili smo za Partizan u kosarci samo... :da: i to samo u Euroligi...

Posted (edited)
Nisam rekao da je Zvezda sada bolja.Ali cinjenice nisu bitne,bitno je da se ispadne pametan.

I postoji razlika izmedju reci "bolji" i "trofejniji"... a vi niste ni jedno ni drugo... :da: Trofejniji ste u fudbalu i bolje uigrani... i to je to...

Edited by Geozee
Posted
Ja ne znam ni jedan sport u kome Partizan kad izgubi nije kriv sudija.

To su gluposti... to mozda kod tebe tamo tako govore... ja sam uvek bio realan...

Posted
Steaua je najveca... :da:

nije, zvezda je.

vise domacih trofeja.

titule: 25:23 za zvezdu.

kupovi: 21:20 za zvezdu.

u jacoj konkurenciji (do 1991, hajduk, partizan, dinamo, vojvodina itd)

Posted
Ja ne znam ni jedan sport u kome Partizan kad izgubi nije kriv sudija.

ili to ili su "prodali" :)

boze kakav smesan klub.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...