Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Jebali vas jebeni grci i ko ih prozva braćom. Jebo vas i Olimpijakos i PAOK.

Kako je mogu da gledam na PAOK kao svoj klub, i kako cigani mogu tako da gledaju na grčke cigane, nikad mi neće bit' jasno.

Edited by Andrija Smith
  • Upvote 2
Posted (edited)

da,a kad barsa pobijedi reci ces da si navijao za njih svo vrijeme.kakav penal od covjeka.

Sta se sprdas kada ni ne znas o cemu pricam. Penal ali manji od tebe knjaze. :da:

Edited by Jarac
Posted

Realno druze, zabole mene i za olimpiakos i za zvezdu, a jos vise za partizan. Tako da je ono gore bilo samo malo podjebavanja na racun domoljuba grobara. ;):pivopije:

Posted

Inače, Cigani su zajebali slovo na paroli na ogradi, ćirilično LJ su napisali pogrešno. Još i prosipaju gluposti:

:haha:

:haha: Jel' ima negde slika toga? :haha:

Posted

Navijam za Zvezdu ali je smesno ovo saopstenje. Cini mi se da to rade samo kako bi skinuli odgovornost sa sebe. Bilo bi nezasluzeno uzeti titulu nakon penala a jos bi smesnije bilo izaci sa ovim timom i ovakvom igrom u kvalifikacije za LS,mada ni Partizan nije mnogo bolji. Na zalost i jedni i drugi ce da sluze za poboljsanje gol razlike prosecnim evropskim timovima. Prema tome radujte se grobari do treceg kola kvalifikacija,ako i do njega stignete,Lige Sampiona vidjat necete isto kao i mi :bigblue:

Posted

Jbt, navijam za Zvezdu citav zivot, ali ono proslo, a posebno ovo posljednje saopstenje su otprilike neki rock bottom. Ispod su samo rudari.

Tesko da moze jadnije.

Od Lukica & Adzica mi se bukvalno povraca. Priznaj jebeni poraz, ljudi te pobijedili u OBA derbija, u prvom si 50 minuta imao igraca vise i nisi ni priprijetio, a onda i ovaj koji na kraju ne bi ni bio bitan da spasilac (ali minutaze igraca Raje Bozovica) Dr Dostanic nije u tri dana izgubio simbolicnih 5 bodova...

Doduse, barem vise ne idem na utakmice od kada su igraci izasli u majicama Pravda za Urosa.

Posted

Doduse, barem vise ne idem na utakmice od kada su igraci izasli u majicama Pravda za Urosa.

Још један који је потпао под пропаганду Б92...

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Nema to veze sa propagandom... Ali nikakve, samo sam protiv toga da po klubu za koji navijam vrsljaju barabe poput Mijovica, Bozovica, malog Miskovica, Arkana ili vec koga god! A posebno da razni likovi cetvrtastih faca sa severa vode klupsku politiku.

To ti kazem iz prostog razloga jer sam na utakmice poceo da idem jos 1990. godine i odgledao sam ih na desetine i desetine i vrlo dobro znam o cemu govorim.

Ukoliko mislis da to nije tako, tvoje pravo. Sad mozes i da uzivas u plodovima takvog rada. I u domacoj ligi i u evropi...

• Upvote 3
  • Downvote 1
Posted

Kenjaju sa ovim saopštenjem. Neka je i tačno ovo što pričaju (ponešto jeste), pukli smo oba derbija, pukli bodove na nekim kikiriki utakmicama, s obzirom kakva je situacija u klubu bila kada je došla ova uprava, mislim da im niko ne bi ni zamerio da su jednostavno džentlmenski prihvatili poraz i počeli već da razmišljaju šta činiti za narednu sezonu.

• Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...