Jump to content

Recommended Posts

Posted

Gledao sam ga dok je igrao za Zvezdu i ovih godina protiv Zvezde ... Duplo golo . Sut ponekad i ubode , ali i to je retkost , dribling nisam primetio da ima , glavom nema veze sa vezom ... Sad pitanje kakav je Japan i da li je sve to merodavno sto se nase lige tice . Zivi bili pa videli kad dodje zreb i pokidaju nas neke nikad cuo ekipe (tj da se nisam kladio kad sam bio mali sigurno ne bih cuo) u evrokupovima . Gledajuci kvalitet prve dve ekipe koje su tu negde jedna sa drugom , a ne zna se ko je gori , dovoljno je da se vidi kvalitet cele lige .

Posted

Bolje i to nego ona Leđea, koja se ranije spominjala. A nisam neki ljubitelj Adidasa, oduvek su me iritirale one njihove pruge koje decenijama forsiraju, samo u različitim varijantama. Kappa je zakon, prave najlepše sexy-body dresove. :redface:

Posted

Кад би били онаки као кад је Манце игро. уф купио бих одма 2 комада (и црно-бели и бели) наравно само да нису реплике које продају преко нета.

Posted
Gledao sam ga dok je igrao za Zvezdu i ovih godina protiv Zvezde ... Duplo golo . Sut ponekad i ubode , ali i to je retkost , dribling nisam primetio da ima , glavom nema veze sa vezom ...

Covek je jak,ima igru glavom,solidan sut i solidnu brzinu za svoju konstituciju.Potcenjujes ga.

Posted

To je to , solidna brzina i solidna igra u prostoru , premalo za reprezentativni kadar ! Glavom jako lose igra kad je u direktnoj sansi , nisam mislio na osvajanje prostora i puku skok igru . Sve u svemu , opleo sam po njemu kad sam video da kao ide u Italiju , mislim da je Koreja njegov krajnji domet , mada je napredovao malo otkad se vratio!

Nije igrac za velike klubove .

Posted

И да...Мореира је танко одиграо ове године, а гурнут је у напад. Фали Калуђеровић.

Стаменковић је смешан...фали голман Спартака. Добро је бранио ове године.

Posted

Стаменковић је смешан...фали голман Спартака. Добро је бранио ове године.

Jovanic je u svakom slucaju doktor nauka za polumrtvog Stamenkovica.Ali ko jebe Spartak,picketine klasicne,da nije bilo Toleta ispali bi iz lige,smesno je koliko su providno namestali tekme.

Posted

Ček' bre, je l' Hajduk definitivno ostaje u Ligi ili će bude neki baraž za još 1 mesto? Crnjak za Mladi Radnik a naročito Napredak, dok nam opet ostaje ova "dolazi nam na utakmice samo rodbina koja ne smisli izgovor" boranija tipa Čuka, Hajduk, BSK...

Posted

Ček' bre, je l' Hajduk definitivno ostaje u Ligi ili će bude neki baraž za još 1 mesto? Crnjak za Mladi Radnik a naročito Napredak, dok nam opet ostaje ova "dolazi nam na utakmice samo rodbina koja ne smisli izgovor" boranija tipa Čuka, Hajduk, BSK...

И ја сам био убеђен да ће хајдук играти бараж.

Јебо лигу у којој од 16 екипа испадају 2. Још мало, па као код Аргентинаца. Испаднеш из лиге тек након 3-4 сезоне.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...