Jump to content

Recommended Posts

Posted

Слажем се да је бољи од Карлеуше. Бар те акрепе не морамо да гледамо.

...ал' опет, Ломић је тата за њега. Штета...биће шупља лева страна.

Човек је прошле сезоне наместио пола голова.

Posted

ИНДЕКС ЛЕ ИНДЕКС ЛЕ ИНДЕКС ЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

ЕВРИ ГО ЕВРИ ГО ЕВРИ ГООООООООООООООО

• Downvote 1
Posted

Kakva vrhunska logistika FK Partizana! :haha::haha::haha:

naravno da ce se resiti...zvace ih bata na svecani rucak u njegov hotel...sve se da resiti uz malo para,slanje nekoliko paora iz teleoptika u vosu...posle ce bata da obezbedi par romkinja,bice cuge,koksa...doci ce svi na batinu zurku...ko bed kopi varijanta...peci ce prase i curku...bice to super...rabrenovic ce kasnije da povuce izjavu...ja se izvinjavam,pod velikim sam stresom...cerka imala prijemni iz zurnalistike,pa sam bio malo stresiran...znate kako kazu,roditelji su pod vecim stresom od buducih studenata...kizito,sve najbolje,zelimo ti svu srecu...i tako te glupe fore...bata ce reci da je sve kurac i da trebaju korenite promene u fudbalu i da su te suspenzije pederske...i najavice 2 vrhunska talenta iz teleoptika...to su 2 vrhunska talenta,spreman sam da im mesecno dam i po 15000 dinara...i markicu...pa nece oni meni pesaka da idu...

• Upvote 2
Posted

Не знам откуд сад Кизито у ПФК, ја сам чуо да је већ практично било договорено да оде у Мајнц... Нешто се ту испречило, изгледа...

Posted

ma oterali ga odande...koji ce im kurac neuhranjeni crnac...kada u ns-u vidis kizita na ulici,obavezno se bezi od njega kako se ne bi grbavio za pljuge,kintu za bus i te fore...bata im davao dzak brasna i teglu ajvara mesecno...a za premiju im uplati voznju gradskim...da vide malo kako je i u gradu,posto im je dao stanove u tri pizde materine...samo sto ih ne tera da nadnice po njivama..mada,najverovatnije to moraju da bi preziveli...

• Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...