Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hah. Pa ono, jeste Karleusa Tosic nesposobni retardirani kreten... Al sa druge strane ko u nasoj kikiriki ligi nije nesposobni retardirani kreten. :D

Posted

Zvezdin Sami Hipija. :haha:

Nemate pojma paceri.Ajde ovaj franjevac gestapovac,on ni ne treba da ima veze,ali pickica smederevska bi trebala malo vise biti upucena u materiju.

Posted

Миловановић+Богдановић=два највећа неспособна ретарда који су носили Звездин дрес.

Jao.Ne.

realno,ove je najbolje sto ce zvezda dovesti za ovo leto...a i to je dno dna...ne moze se ocekivati od klubova kojima je ambicija da u kupu pobede csk pivaru nista vise...eventualno ih mozda ukenja da dovedu nekog juznoamerikanaca,al i to tesko...niko nije lu da dodje ovde da igra za kantu masti i povlasticu za prevoz...

Posted

Nikola Damjanac

Vuk Rašović

Branko Savić

Milan Stojanoski

Mladen Krstajić

Igor Duljaj

Đorđe Tomić

Vladimir Ivić

Saša Ilić

Mateja Kežman

Ivica Ilijev

Trener: Ljubiša Tumbaković

To je bio tim snova.

Posted

Nikola Damjanac

Vuk Rašović

Branko Savić

Milan Stojanoski

Mladen Krstajić

Igor Duljaj

Đorđe Tomić

Vladimir Ivić

Saša Ilić

Mateja Kežman

Ivica Ilijev

Trener: Ljubiša Tumbaković

To je bio tim snova.

Чини ми се да је и Горан Тробок био тад.

Исправи ме ако грешим.

Posted

Obavestavam nazocno pucanstvo i ljubitelje nogometa da prestajem sa pracenjem i aktivnim navijanjem za najbolji i najpoznatiji fk sa ovih prostora jer ne mogu da verujem da su kupili kraveusinog muza! Da bude bolji i od maradone, da uzmemo sve sto postoji na svetu, ja ne mogu, majke mi....

• Downvote 1
Posted

Obavestavam nazocno pucanstvo i ljubitelje nogometa da prestajem sa pracenjem i aktivnim navijanjem za najbolji i najpoznatiji fk sa ovih prostora jer ne mogu da verujem da su kupili kraveusinog muza! Da bude bolji i od maradone, da uzmemo sve sto postoji na svetu, ja ne mogu, majke mi....

cale i ja smo se izljubili kad je stanojevic rekao da ga ne zeli.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...