Jump to content

Recommended Posts

Posted
kad ne pratis nista sem fudbala

A kako si ti dosao do tog podatka?

To su gluposti... to mozda kod tebe tamo tako govore... ja sam uvek bio realan...

Ma nisu mi ni bitni navijaci,nego se treneri,igraci,direktori stalno bune.

Zvezda je najbolja u regionu u fudbalu jer smo igrali i finale Kupa Uefa i bili prvaci sveta.

Posted
ili to ili su "prodali" :)

boze kakav smesan klub.

Hahaha... pa kakvi ste vi bre? Oces li gledati IKAD neki sport sem fudbala? Ograniceni cigani... u cemu su "dobri" tj. bolji od partizana, prde svuda o tome... kad izgube u necemu od partizana, nema ih nigde...

Posted
Mozda je i Dinamo Kijev veci... tj. cenim da jeste... Mislim da Zvezda nije najveca...

:)

care, po cemu? po tome sto igraju na vecem stadionu? :)

nemaju titulu prvaka evrope, niti ce je imati, a to se prvo gleda.

Posted

Ok, najveci ste u istocnoj evropi... to i nije neka pohvala... :D Kad ne mozete da prismrdite ni jednoj ekipi sa zapada... mi jesmo mizerniji, al kazem, ne mozete bas MNOGO da se ponosite time... :da:

Posted
Hahaha... pa kakvi ste vi bre? Oces li gledati IKAD neki sport sem fudbala? Ograniceni cigani... u cemu su "dobri" tj. bolji od partizana, prde svuda o tome... kad izgube u necemu od partizana, nema ih nigde...

care, prvo, fudbal je najpolpularniji sport na svetu. drugo, u cemu ste vi bolji osim u basketu i vaterpolu? ni u cemu. od popularnijih sportova bolji smo i u rukometu i odbojci, tako da ako hocete i tako da gledate opet smo jaci. 3:2 za nas.

Ok, najveci ste u istocnoj evropi...

hvala lepo, treblo je do odmah da priznas a ne da se smaramo pola sata.

Posted

Mi se ne zalimo na sudije kad izgubimo.Bolji smo u zenskoj kosarci i odbojci,

da, i najbolji ste u kosarci jer ste igrali u finalu sa nama(prosle god)?

Jel sam lepo napisao da je partizan bolji u kosarci?Sta sad oces?

Posted
Mi se ne zalimo na sudije kad izgubimo.Bolji smo u zenskoj kosarci i odbojci,

Jel sam lepo napisao da je partizan bolji u kosarci?Sta sad oces?

a ni u odbojci niste najbolji.ragbi, hokej...sve su to sportovi.ne znam, mozda ste u zenskom pikadu bolji

Posted (edited)
Ко ме није пожелИJо, магарац заувек биЈо.

'Де сте, јебачи?

Традиционално неугодни Банат, а? :)

Традиционално неугодна Звезда. Ништа лепше од победе над Партизаном. Ето вам свака титула, нама доста и 6 бодова из утакмица са вама. :)

sto im danilovic i dule ne upadnu malo u sudijsku svlacionicu. onda bi ste i tamo bili najbolji kao i ovde.

:da:

Po tvojoj logici Liverpul nije nikakav faktor u Engleskoj jer odavno nemaju titulu.Smesni ste.

У последње време и није. :)

a ni u odbojci niste najbolji.ragbi, hokej...sve su to sportovi.ne znam, mozda ste u zenskom pikadu bolji

У одбојци јесмо бољи, баци поглед на табелу.

@sabre

Није лако бити Делија на Дорћолу, а?

Edited by Куруз
Posted
@sabre

Није лако бити Делија на Дорћолу, а?

hmmmmm, sta znam brate, ja nemam nekih problema, verovatno zato sto se ne druzim puno sa ljudima sa dorcola i nije da ikog boli kita za koga navijam i na cije tekme tu i tamo idem. :D

nisam od detinjstva na dorcolu, zadnjih 7-8 godina samo i uglavnom se druzim sa ljudima iz drugih krajeva grada.

Posted (edited)

u Fudbalu smo mnogo bolji!!!

u Kosarci kako kad............mozda izjednaceni

u Odbojici nemam pojma..............

u Vaterpolu ste vi............

u Rukometu smo mi naravno............

i da ne idem dalje da ne nabrajam.............

P.S dobro niste poceli da pricate od bocanju bre............

Edited by Aces High
Posted
Pogledaj tabelu posle shokantnog poraza od Hemofarma... Partizan treci, Zvezda cetvrta... dakle i tu smo bolji... :da:

ooooo jebote, ne pricamo o trenutnom plasmanu nego generalno. kad bi tako gledali ispalo bi da ste i u fudbalu bolji :)

Posted
u Kosarci kako kad............mozda izjednaceni

.

ne mogu da verujem!izjednaceni

hahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahaha..au, covece, kakav trip

Posted

hahahha smesno je hahahahha do jaja je smesno, prosle sezone protiv desetkovane zvezde osvojili prvenstvo trojkom iz auta hahahahahaha brate, znaci urnebesno je smesno hahahha

Posted

Наравно да је био аут, тако је слађе. Слатко је и што сте нас одували у фудбалу, али ћете издувати за титулу због неких бЈежанија или сличних. Глупи цигани, хахаха...

Иначе, да је Партизан некад завршио текму са 4 играча, као ви ономад, јербо су само осморица била пријављена (а остали се разбежали) ја НИКАДА више не бих гледао кошарку, причао о кошарци и, генерално, заборавио да тај спорт постоји.

Posted (edited)
iz auta?hehe pravi cigani, vade se na gluposti...

Наравно да је био аут, тако је слађе.

:)

--

svaka vam je titula prljava mafijo!

(ovo za mafiju se ne odnosi licno na vas ovde sa foruma, niste vi krivi za to :) )

Иначе, да је Партизан некад завршио текму са 4 играча, као ви ономад, јербо су само осморица била пријављена (а остали се разбежали) ја НИКАДА више не бих гледао кошарку, причао о кошарци и, генерално, заборавио да тај спорт постоји.

bas lepo sto si to podelio sa nama.

a tituli u fudbalu nemojte da se nadate, vise ce da boli kad ponovo popusite. dva boda razlike nisu nikakva prednost.

Edited by sabre
Posted (edited)

sabre, gledao sam jebeni usporeni snimak 100x i po meni nije bio aut!a i da jeste ta jedna ne bi znacila puno, jer bi vas opet otkinuli..sa vecom razlikom. ne pricas o ona 2 faula pre toga na tripkovicu?

Edited by Amon-Ra
Posted
prljava mafijo!

Не знам коме је једна од пет звезда (а друга, Пикси, је у најави) у затвору.

Posted
Наравно да је био аут, тако је слађе. Слатко је и што сте нас одували у фудбалу, али ћете издувати за титулу због неких бЈежанија или сличних. Глупи цигани, хахаха...

Haha nije im prvi put da zavrsavaju utakmicu sa 4 igraca. :)

Svojevremeno ih je Iva Zorka Sabac ponizila u Pioniru..nisu mogli da se sastave. :)

Da je utakmica potrajala, morao bi trener da udje da igra.

Posted
Не знам коме је једна од пет звезда (а друга, Пикси, је у најави) у затвору.

to za piksija mozes samo da se nadas. hoces da se kladimo da mu nece nista naci?

smesno je da vi grobari spominjete dzajica kao da vi nemate zecevica i bjekovica.

Posted

Imali su odlicnu ekipu. Matori Grusanovic koji je bio najbolji igrac lige. Ne znam da li je jos uvek aktivan. Poslednje sto sam cuo je da igra u RS, u drugoj ligi. Coveka je svojevremeno Muta Nikolic zeleo da dovede u Partizan kad su harali Evropom(Drobnjak, Tomasevic, Brkic, Lukovski, Cubrilo), ali on nije zeleo da trenira i da predje u BG. :)

to za piksija mozes samo da se nadas. hoces da se kladimo da mu nece nista naci?

smesno je da vi grobari spominjete dzajica kao da vi nemate zecevica i bjekovica.

Naravno da mu nista nece naci. Dobro se on zastitio...i naravno, pobegao na vreme. Sada je aktuelan Terzic, a onda ce na red doci olos kao sto su Piski, Zeka i Bjeka.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...