Jump to content

Recommended Posts

Posted

Део ће да потроше на дугове. Не верујем да ће Лукић да покраде кеш, пре бих рекао да ће Аџић можда нестати једног дана, као Звездан Терзић. Лукић има идиотске изјаве, али је стварно дигао Звезду на ноге и то је лепо видети.

Posted

Naravno,to stoji,znamo svi gde zivimo.Ali,polako,sacekajmo da se stvari vrate na svoje mesto.

Obavestavam nazocno pucanstvo i ljubitelje nogometa da prestajem sa pracenjem i aktivnim navijanjem za najbolji i najpoznatiji fk sa ovih prostora jer ne mogu da verujem da su kupili kraveusinog muza! Da bude bolji i od maradone, da uzmemo sve sto postoji na svetu, ja ne mogu, majke mi....

Razocarao si me.Zbog toga da prestanes navijati za klub za koji navijas ceo zivot?E moj delijo.

Posted

A nije zanemarljivo ni to sto cemo opet imati priliku da uzivamo u jednoj ljudskoj velicini kakva je Koroman :udri:

a sta ocekujes?treba da budes i srecan zbog toga...oni mogu da dovedu igraca iz nase lige...iz javora ili tako nesto...da vrate koromana,lazetica,milovanovica...i to je to...eventualno da nadju nekog argentinca iz trece lige brazila...

Ja ocekujem da Adzic krene Ivicevim stopama i da nam predstavi jos nekog juznoamerickog "boga fudbala".

mao molina i salas su odlicni igraci za nasu ligu...gledao sam ih obojicu na tv-u...ubijaju po juznoj americi...samo sto ih ovde bas i nisu pustali da igraju,a i kada su ih pustili,ovi nista nisu uradili...

15 милиона за 5 сезона.

Dojajna cifra,nadam se da je tacno.

to je go kurac...sve ce to da ode nigde...klasika...

Posted (edited)

uzas. :haha:

a najjace, kaze nadj da nece biti pojacanja dok ne prodjemo pjunik, a onda kad ispadnemo, reci ce da nam ne trebaju jer nista od ls.

Edited by Milenko Tepic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...