Vic Rattlehead Posted August 1, 2010 Report Posted August 1, 2010 a zeljo-zrinjski? Ne bih ovo razumio. Partizan prvak evrope 6/7 puta , u sportovima gde je repka ista osvajala Partizan doiminira , najtorfejnije sportsko drustvo Srbije ubedljivo . Cao. Ma pusti SD, o fudbalu pričamo. O najpopularnijem sportu ubjedljivo, u kojem ste najviše titula uzeli posle raspada Jugoslavije, i opet ih imate duplo manje od Zvezde.
Hail Metal Posted August 1, 2010 Report Posted August 1, 2010 (edited) Дрес Партизан из времена кад је Пежо био спонзор, дакле сезона 2001/02. Не извлачи се на торинску Младост. Grb Partizana ne vidim , nije ni bitno , lupio sam za Juve , verovatno nisu nikad ni imali puma dres : Cergari , pa sami sebe zovete ciganima , nisam ja to izmislio : u kojem ste najviše titula uzeli posle raspada Jugoslavije, Ko je onda jugoslovenski klub ? Edited August 1, 2010 by Hail Metal
Vic Rattlehead Posted August 1, 2010 Report Posted August 1, 2010 Grb Partizana ne vidim , nije ni bitno , lupio sam za Juve , verovatno nisu nikad ni imali puma dres : Cergari , pa sami sebe zovete ciganima , nisam ja to izmislio : Ko je onda jugoslovenski klub ? Poenta je da je Zvezda i tada najbolja bila, u mnogo jačoj konkurenciji.
Hail Metal Posted August 1, 2010 Report Posted August 1, 2010 Ma u pravu si sve , lepo je ovako prodiskutovati pred spavanje , loku noc ljudi , i tebi Vic Rattlehead-u laku noc zelim .
lemmy sixx Posted August 1, 2010 Report Posted August 1, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=JzvLxu-a0mQ 3
Мајор Гашпар Posted August 1, 2010 Report Posted August 1, 2010 Hejl, krivo im jer smo svuda najbolji.
lemmy sixx Posted August 1, 2010 Report Posted August 1, 2010 Eto,ti si bas tipican primer navijaca NK Franjo Tudjman...naci boj.To je taj rad.
Hail Metal Posted August 2, 2010 Report Posted August 2, 2010 Navijaci zvezde - bratskog kluba zagrebackog dinama vise pevaju tudjmanu nego sto mu je cela hrvatska pevala , cak mu i cute jedan minut , a toliko je zla naneo Srbima . Nepismeni cergari sta ces , ne znaju pisat cirilicu , dileje . 1
Bata Trokrilni Posted August 2, 2010 Report Posted August 2, 2010 Prestanite da se glupirate, i jedni i drugi.
Bata Trokrilni Posted August 2, 2010 Report Posted August 2, 2010 Ja sam Grobar, ali nisam ekstremista i ne zanimaju me ni Krcun, ni Tuđman.
lemmy sixx Posted August 2, 2010 Report Posted August 2, 2010 Ja sam Grobar, ali nisam ekstremista i ne zanimaju me ni Krcun, ni Tuđman. Ti si kurac na biciklu.Ili bolje receno,suvokurcati na biciklu. 1
crusader84 Posted August 2, 2010 Report Posted August 2, 2010 Meni i dalje nije jasno kako ljudi mogu istovremeno da navijaju za Liverpool i Partizan, ili Zvezdu i Juventus.
lemmy sixx Posted August 2, 2010 Report Posted August 2, 2010 A jasno ti je kako ljudi mogu da navijaju za Zvezdu a bleje sa grobarima na jugu? Koga boli kurac za boje dresova.
crusader84 Posted August 2, 2010 Report Posted August 2, 2010 Nisu samo boje dresova, celokupna estetika, legendarnost što bi rekao Hail, i tako to.
lemmy sixx Posted August 2, 2010 Report Posted August 2, 2010 Estetika?A na sta se to odnosi ako ne na boju dresova?Na slicnosti u obliku stadiona?I kakva legendarnost,sta buncas.Ajde ne lupetaj vise.
Footog Qpoos Posted August 2, 2010 Report Posted August 2, 2010 ma sta bre,koji moj... nasa liga je najbolja... u njoj igra koroman vec 34 put...klin se boji da mu kaze da treba kopacke da okaci... i jos ce doci babovic,cale opet mora da skrati dvogodisnje letovnje na havajima,mora se uleteti i djuricu...pa valjda je i on covek...da makar kupi na dedinju kakvu takvu kucicu od par iljada kvadrata... ilijev je ustvari ilie,neg pogresili u fss,kada su ga registrovali...
Bata Trokrilni Posted August 3, 2010 Report Posted August 3, 2010 Ti si kurac na biciklu.Ili bolje receno,suvokurcati na biciklu. Pa naravno. Seksualna aktivnost troši testosteron, samim tim i energičnost u vožnji. Ja volim da prelazim desetine i desetine kilometara na biciklu, neće i to i seks.
lemmy sixx Posted August 3, 2010 Report Posted August 3, 2010 Pa naravno. Seksualna aktivnost troši testosteron, samim tim i energičnost u vožnji. Ja volim da prelazim desetine i desetine kilometara na biciklu, neće i to i seks. Znaci brate,sam biras kako zivis.
Nightfall Posted August 6, 2010 Report Posted August 6, 2010 Jea, Kratko Ostanic podneo neopozivu ostavku. Napokon se smilovao.
Recommended Posts