Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

JSL, prvo kolo:

Hajduk Kula – Sloboda PS 1:2

Rad – Čukarički 4:0

Vojvodina – Jagodina 0:0

OFK Beograd – Metalac 1:0

Borac – Javor 1:1

Spartak – BSK 1:1

Smederevo – Crvena zvezda 0:0

Partizan – Inđija 2:1

Ne Super lige, nego ove ispod :D Ali hvala sto si se potrudio :pivopije:

To mi treba, 'fala ti brate, k'o rodjenom ti fala! :pivopije:

Edited by tier_mfkr
Posted

Izveštaj: link

i fotografije sa meča: link

fk_vojvodina_02.jpg

Dan pre utakmice u prostorijama fudbalskog centra Vujadin Boškov održana su redovna i izborna Skupština FK Vojvodina (video zapisi):

Redovna Skupština FK Vojvodina: link

Izboborna Skupština FK Vojvodina: link

• Upvote 8
Posted (edited)

Био сам на овом. Једна од најдосаднијих утакмица које сам гледао... Од Војводине сам очекивао много више. Али добро, прва утакмица у сезони...

Edited by пита са сиром
Posted

icon_smile.gif

Онда би Војводина требала да се жали на неконтролисано глумљење епилепсије Јагодинаца у другом полувремену.

Posted

Ja sam 100% siguran da ta utakmica nije bila toliko dosadna kao Spartak-BSK Borca,a da fudbaleri Jagodine nisu ni blizu folirali kao ovi pilicari iz BSK-a.Katastrofa od utakmice,mene zaista cudi kako onaj sugavi Spartak nije od Dnjepra popio jedno 7-8 komada.

Posted

Jebo je keve Torbica,golcina.I to je sve na utakmici sto je bilo.Katastrofa.Ali sve Spartakove utakmice su takve.Jedina Spartakova utakmica koju sam ja gledao a da su oni odlicno odigrali je bilo prosle sezone protiv Partizana.Odigrali su muski,svaka cast,i to je sve.I Hail je potpuno u pravu kada kaze da je 50% njihovih tekmi namesteno.To je toliko providno da boli.

• Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...