Dead Man Walking Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=6dSO1WB1Jy8 Evo je euforija 2
Hail Metal Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 Zasluzena pobeda Partizana , konkretnije su igrali , hteo to neko da prizna ili ne Zvezda nema igraca kalibra Moreire,Ilica ili Krstajica . Imam osecaj da se igralo jos sat vremena da zvezda ne bi dala gol . Inace derbi ocajnog kvaliteta , ni ne cudi sto gubimo sve u evropi , a ako se ovakva "atraktivna" igra nastavi na sledecem derbiju ce biti ne 20 000 vec 5 000 navijaca .
Fapril ethereal Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 Матори, није фора у кратким пасовима, већ у игри са 1-2 контакта..што више трчања. Код нас 5 играча ладе јаја док се двојица додају. ja ne znam koji je veci problem..pa jedva se sastavljaju 2-3 precizna dodavanja jbt.. @Kuruz a vi sto svrsavate na bunkere i dodavanja lopte vazduhu mi naduvajte jaja
kuruz Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 @Kuruz a vi sto svrsavate na bunkere i dodavanja lopte vazduhu mi naduvajte jaja Шалим се, да нема Цигана и Гробара, било би к'о локалне лиге. Јад и беда.
iron will Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 Мислим да Војводина узима титулу, још само сутра да потврде моју тврдњу, надам се да неће упрскати.
Hail Metal Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 Uozbilji se , nemoj da halucinirash .
iron will Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 Зар не би било љупко да трофеј заврши у провинцији? Ја као навијач Звезде мислим да би било. Време је.
Мајор Гашпар Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 Ма, каква Војводина, немој зајебавати...
Bata Trokrilni Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 U ulici Mateje Kežmana sve po starom - još jedna pobeda crno-belih. 1 2
Sreta Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 Usro gol debile , posle parkirali autobus ispred svog gola . Jaja ogavna . Presekao nas je majmun , pa moze se reci autogolom . Kolko smo mi losi kad od ovakvog partizana izgubimo !? Sudija je malo jeo govna , njima svako pipkanje faul , nama nista , cak je napravio onu jednu kontru camugi kad je pogodio precku . Ko nas jebe nismo za bolje . Ona debela svinja na golu bi primila svaki sut u okvir gola , sto se tice Djordjevica njega sam isplakao jos kad je dosao , znalo se da je gola kurcina . Ljudi dosli po bod ako moze , a mi kao pravi domacini . Uzmi tri i nosi ... Stojkovic tone sve nize kolko je smesan postao , drhtale mu ruke na pocetku , a na kraju otisao kod 'svojih' da se uvlaci u cmar , umro majci ! 2 3
Мајор Гашпар Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 Срето, признај да је Партизан бољи.
Sreta Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 Pazi , nije partizan bolji , mi smo losiji malo ! Ista govna realno . Pa takav jajarski fudbal nije gajen jos od Ilije Petkovica . Gledao si protiv Brage sada , da ste krenuli mudima mozda biste nesto i napravili , ovako jajarenjem do poraza uz opaske , kao nismo bili losi . Pun mi kurac tih kretenskih fraza . Malo ste iskusniji i bolje trcite , ali da ste bolji nesto i niste ! Duplo golo i jedni i drugi . Imaj u vidu i da vi kolko tolko i placate te igrace za razliku od nas .... Jbeme im mamu idem da slusam Helloween ....... uhhhh 1
Мајор Гашпар Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 Ма, зајебавам се. Слажем се са овим што си написао...поготово за Брагу.
Hail Metal Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 Sretenka , nemoj se toliko nervirati , utice na lepotu , nece hteti momci da te muvaju , moraces u lezbejke preci
iron will Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 Срето, признај да је Партизан бољи. Јесте. Довољно је погледати колико су се додавали боље од играча Звезде који нису могли да споје два тачна додавања.
Hail Metal Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 (edited) @Sreta Inace u pravu si , golo govno i jedni i drugi s tim sto za nashe uslove Partizan ima 3 odlicna igraca Ilica, Moreiru i Krstaija , dok Zvezda realno nema ni jednog koji moze da parira ovoj trojici . http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2010&mm=10&dd=23&nav_id=467346 hahahha Edited October 23, 2010 by Hail Metal
Srlandand Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 Iskreno se nadam da ce Partizan nastaviti sa dosadasnjom politikom i odma' u januaru dovesti Djordjevica. Ono je katastrofa, veci klosar u istoriji nije nosio traku, jedino je bio dobar Adi tokom cele utakmice, jednom je samo pogresio i odma' sam sebe ispravio tako sto je izvrteo onog Moreiru. Kadu slepac, promasio je nemoguce, a taktika je bila neverovatno pederska. Ipak, Zvezda uzima titulu, Partizan ima u nekom selu da kiksne do kraja ovog dela sezone, i onda ce neko natezanje biti na prolece.
lemmy sixx Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 (edited) http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2010&mm=10&dd=23&nav_id=467346 Veceg govneta od ove smrdljive picketine u nasem fudbalu nikada nije bilo. Edited October 23, 2010 by lemmy sixx 2 1
Мајор Гашпар Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 Дајте слику са том мајицом ако има. Цар.
lemmy sixx Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 Gori je od gurovica Gurovic je za njega malo dete.
lemmy sixx Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 vec vidim Adi sledeci transfer Partizana Previse si ti nizak da bi video bilo sta. 2
Recommended Posts