Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zasluzena pobeda Partizana , konkretnije su igrali , hteo to neko da prizna ili ne Zvezda nema igraca kalibra Moreire,Ilica ili Krstajica . Imam osecaj da se igralo jos sat vremena da zvezda ne bi dala gol .

Inace derbi ocajnog kvaliteta , ni ne cudi sto gubimo sve u evropi , a ako se ovakva "atraktivna" igra nastavi na sledecem derbiju ce biti ne 20 000 vec 5 000 navijaca .

Posted

Матори, није фора у кратким пасовима, већ у игри са 1-2 контакта..што више трчања. Код нас 5 играча ладе јаја док се двојица додају.

ja ne znam koji je veci problem..pa jedva se sastavljaju 2-3 precizna dodavanja jbt..

@Kuruz

a vi sto svrsavate na bunkere i dodavanja lopte vazduhu mi naduvajte jaja :)

Posted

@Kuruz

a vi sto svrsavate na bunkere i dodavanja lopte vazduhu mi naduvajte jaja :)

Шалим се, да нема Цигана и Гробара, било би к'о локалне лиге. Јад и беда.

Posted

Мислим да Војводина узима титулу, још само сутра да потврде моју тврдњу, надам се да неће упрскати.

Posted

Зар не би било љупко да трофеј заврши у провинцији? Ја као навијач Звезде мислим да би било. Време је. wub.gif

Posted

Usro gol debile , posle parkirali autobus ispred svog gola . Jaja ogavna . Presekao nas je majmun , pa moze se reci autogolom . Kolko smo mi losi kad od ovakvog partizana izgubimo !? Sudija je malo jeo govna , njima svako pipkanje faul , nama nista , cak je napravio onu jednu kontru camugi kad je pogodio precku . Ko nas jebe nismo za bolje . Ona debela svinja na golu bi primila svaki sut u okvir gola , sto se tice Djordjevica njega sam isplakao jos kad je dosao , znalo se da je gola kurcina . Ljudi dosli po bod ako moze , a mi kao pravi domacini . Uzmi tri i nosi ... Stojkovic tone sve nize kolko je smesan postao , drhtale mu ruke na pocetku , a na kraju otisao kod 'svojih' da se uvlaci u cmar , umro majci !

• Upvote 2
  • Downvote 3
Posted

Pazi , nije partizan bolji , mi smo losiji malo ! Ista govna realno . Pa takav jajarski fudbal nije gajen jos od Ilije Petkovica . Gledao si protiv Brage sada , da ste krenuli mudima mozda biste nesto i napravili , ovako jajarenjem do poraza uz opaske , kao nismo bili losi . Pun mi kurac tih kretenskih fraza . Malo ste iskusniji i bolje trcite , ali da ste bolji nesto i niste ! Duplo golo i jedni i drugi . Imaj u vidu i da vi kolko tolko i placate te igrace za razliku od nas .... Jbeme im mamu idem da slusam Helloween ....... uhhhh

• Upvote 1
Posted

Срето, признај да је Партизан бољи. icon_biggrin.gif

Јесте. Довољно је погледати колико су се додавали боље од играча Звезде који нису могли да споје два тачна додавања.

Posted

Iskreno se nadam da ce Partizan nastaviti sa dosadasnjom politikom i odma' u januaru dovesti Djordjevica.

Ono je katastrofa, veci klosar u istoriji nije nosio traku, jedino je bio dobar Adi tokom cele utakmice, jednom je samo pogresio i odma' sam sebe ispravio tako sto je izvrteo onog Moreiru. Kadu slepac, promasio je nemoguce, a taktika je bila neverovatno pederska. Ipak, Zvezda uzima titulu, Partizan ima u nekom selu da kiksne do kraja ovog dela sezone, i onda ce neko natezanje biti na prolece.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...