Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
Titula evropskog sampiona u fudbalu i u kosarci se ne mogu porediti.Mislim svaka vama cast ali evropski fudbal je najjaci na svetu,a evropska kosarka nije.

Da, samo sto je nas fudbal raspad zivi... Kradje, namestanja... pfff... Kosharka je kolko tolko chista i njom mozemo da se ponosimo... Vama je VASHA legenda sada u zatvoru, a ne nasha... :da: I mi smo bili svetski i evropski sampioni u kosarci, a ne u fudbalu... I mnogo vishe nashih (srpskih) zvezda i poznatih licnosti ima u kosarci nego u fudbalu...

Edited by Geozee
Posted
Da, samo sto je nas fudbal raspad zivi... Kradje, namestanja... pfff... Kosharka je kolko tolko chista i njom mozemo da se ponosimo... Vama je VASHA legenda sada u zatvoru, a ne nasha... :da: I mi smo bili svetski i evropski sampioni u kosarci, a ne u fudbalu... I mnogo vishe nashih (srpskih) zvezda i poznatih licnosti ima u kosarci nego u fudbalu...

Kakve veze sve to ima nije mi jasno?Ispada da je Zvezda osvojila LS zato sto se krade u nasem fudbalu.

A ovaj drugi deo mi je tek besmislen.Kakve veze ima sto smo bolji u kosarci nego u fudbalu,majke ti?

Posted (edited)

nije vrednijij ali je popularniji

i obrce mnogo vise para (od evropske kosarke) pa mozda u tom smislu moze da se kaze da je "vredniji"

i mnogo je veca i izjednacenija konkurencija u fudbalu nego u kosarci

pa za sve ove decenije samo su dva kluba iz istocne evrope uspela da osvoje kup/ligu sampiona: zvezda i steaua.

utoliko pre je zvezdin uspeh istorijski!

svaka cast partizanu na tituli evropskog prvaka u basketu i na titulama u vaterpolu (6, mislim da samo zagrebacka mladost ima vise), nikad mi ne bi palo na pamet da pljujem po tome i da obezvredjujem te uspehe

a vi grobari to radite sa zvezdinom titulom PRVAKA EVROPE razmislite malo koliko ste smesni. i tuzni.

Edited by sabre
Posted
a vi grobari to radite sa zvezdinom titulom PRVAKA EVROPE razmislite malo koliko ste smesni. i tuzni.

To uopste nije istina... nego su vama svi izgovori ta titula... kao sto rekoh cigani zive u '91... i nece izaci iz nje nikad...

Posted

brate probudi se jebote za sta nama trebaju "izgovori" koji kurac, u zadnje dve godine dve duple krune (bice i treca ove godine), shamaramo vas strashno u svakom derbiju zadnjih x godina, nismo mi ti kojima trebaju izgovori za bilo sta matori

Posted

^bukvalista. decko ako ne uspevas da skapiras poentu zbog niskog koeficijenta inteligencije ne moras to da pokazujes, bolje ticu i pravi se da kapiras. ovako ispadas glup u drustvu.

Posted
brate probudi se jebote za sta nama trebaju "izgovori" koji kurac, u zadnje dve godine dve duple krune (bice i treca ove godine), shamaramo vas strashno u svakom derbiju zadnjih x godina, nismo mi ti kojima trebaju izgovori za bilo sta matori

Vi ih prijatelju dajete... mi osvojimo titulu, vi kazete: "Pobedili smo u derbiju"... retardi... ove sezone ne osvajate titulu... veruj mi... jer je nas fudbal najgori na planeti, a vi se njime ponosite samo zbog necega sto se desilo '91 godine...

Posted
Vi ih prijatelju dajete... mi osvojimo titulu, vi kazete: "Pobedili smo u derbiju"...

ali kad osvojite tu titulu o kojoj pricas druze, zadnja za vas bese pre skoro pune tri godine zar ne? a za ovu sezonu cemo da vidimo, ima jos da se igra i smesno je pricati da je sve gotovo. mislim, sto se svadjas sa stvarnoscu...

Posted

Ovogodisnje prvenstvo trebalo je definitivno suspendovati. Ne moze bez skandala ni posle svih skandala!

Čačanski rasisti tukli fudbalera Opakua

Ponedeljak, 10. mart 2008. 16:53

Rasizam je ponovo eksplodirao na čačanskom fudbalskom stadionu. Posle meča Meridian Superlige izmedju Borca i Bežanije u subotu, četvorica huligana vredjali su i pretukli fudbalera tog kluba Salomona Opakua (20) iz Gane.

Da problem bude veći, zbog rasističkih uvreda iz Borca je pre dve godine otišao Majk Tamvanjera. A, ako ima nešto dobro u celoj tužnoj priči je to što su četvorica napadača uhapšena!

Posle napada u subotu popodne, Opakuu su u Urgentnom odeljenju čačanske bolnice lekari konstatovali lakše povrede i ugruvanost. Ubrzo posle ovog incidenta, šestorica mladića provedena su u policiju, a četvorica su zadržana pod sumnjom da su počinili krivično delo izazivanja nacionalne, verske, rasne mržnje i netrpeljivosti.

Istražni sudija Okružnog suda u Čačku Branislav Stanić rekao je agenciji Beta da je odredio pritvor od 30 dana, sa mogućnošću produženja, četvorici Čačana - Darku Obrenoviću (21), Milanu Milolosavljeviću (21), Nikoli Cvetkoviću (21) i Mladenu Ikoniću (24).

"Sa dvojicom prijatelja krenuo sam u hotel "Morava", gde sam stanovao. Odjednom sam osetio udarac u potiljak, mislio sam da se neko šali. Medjutim, kada sam se okrenuo video sam da su to navijači Borca. Bilo ih je desetak, vikali su kako mrze crnce, tukli meč, šutirali", prepričao je ovaj dogadjaj Opaku za "Sport".

"Podigli su me prijatelji, tu se stvorio i policajac, koji me je zaštitio, stavio u kola i odvezao u bolnicu. Frustriran sam ovime što se dogodilo. Viza mi je istekla, želim da se što pre vratim kući", najavio je Opaku beg iz Srbije u svoju Ganu.

Inače, mladi fudbaler bio je na tromesečnoj probi u Borcu. Nije prošao. Ali, i Srbija je pala na još jednoj probi... Nije prošla!

Pred Okružnim sudom u Čačku je i dalje u toku sudski postupak protiv grupe Borčevih navijača "Čete" koji su sa tribina vredjali Tamvanjeru, tako što su noseći obeležja Kju Kluks Klana, uzvikivali rasističke parole i držali veliki transparent na kome je pisalo "Odlazi odavde jer te niko ne voli".

Borac je nakon tog incidenta zabranio "Četama" da prisustvuju utakmicama, a dozvolu da se vrate klub im je dao za utakmicu koja je održana u subotu, nakon koje se dogodio incident sa fudbalerom iz Gane.

Sudija Stanić je rekao da četvorica prtivorenih navijača, za koje za sada ne može da kaže da su pripadnici "Četa", nisu iz grupe koja je pre godinu i po dana napravila rasistički incident na utakmici.

Posted
^bukvalista. decko ako ne uspevas da skapiras poentu zbog niskog koeficijenta inteligencije ne moras to da pokazujes, bolje ticu i pravi se da kapiras. ovako ispadas glup u drustvu.

najbolje da timcu, nema poente sa nabedjenim ljudima da se raspravlja.

Posted
najbolje da timcu, nema poente sa nabedjenim ljudima da se raspravlja.

jeste, ja sam nabedjen u picku materinu,

svaka cast partizanu na tituli evropskog prvaka u basketu i na titulama u vaterpolu (6, mislim da samo zagrebacka mladost ima vise), nikad mi ne bi palo na pamet da pljujem po tome i da obezvredjujem te uspehe
,

ajde sad idi pogledaj da nisam u drugoj sobi.

Posted
Vi ih prijatelju dajete... mi osvojimo titulu, vi kazete: "Pobedili smo u derbiju"... retardi... ove sezone ne osvajate titulu... veruj mi... jer je nas fudbal najgori na planeti, a vi se njime ponosite samo zbog necega sto se desilo '91 godine...

Jbt pa ne treba valjda da zanemarim to sto je Zvezda osvojila LS i prvenstvo sveta?

Mi ne pricamo da ste vi sabani sto se hvalite kosarkaskom i vaterpolo titulama.

Ali ta titula vam je ocigledno nabila komplekse.Grobar ne kaze da je Partizan osvojio 6 vaterpolo titula nego da mi zivimo u 91.

Posted (edited)

Jebala vas bre 91'! Ajde sad BAR udjite u tu LS koju ste do sad samo gledali... A istina je da je KUP Sampiona bio pickin dim! Pa i Notm.Forest je osvajao to govno, pa gde je sad? :evotigana:

A Karnisero i ostali cigancici samo zive u proslosti...

Edited by EVIL DEAD
Posted
A istina je da je KUP Sampiona bio pickin dim! Pa i Notm.Forest je osvajao to govno, pa gde je sad? :evotigana:

ТАКО ЈЕ!!! То такмичење је било толико говњиво раније да би ме било срамота да смо га освојили 1966. Срећом, тад је узео Реал.

:) :) :) :)

Posted (edited)
Yeah! Trebalo bi da vas je sram sto ste TO osvojili! :lol:  Inace, uspeh je uci i ovu danasnju LS isti kao i osvojiti je 91'.

Што се мене тиче, а тај став могу поткрепити и наводима познатих фуЗбалскијех стручњака, освојити бод у овој данашњој ЛШ је исто као освојити шес' титула у оној старој.

Јашта море.

А чуо сам и да је Стеауа, од срамоте, бацила онај трофеј у мутни Арђеш.

Edited by Axeanosilas
Posted

Da, i mislio sam da je sarkastican... :D Naravno da bi voleo da smo osvojili '66, al jebiga... Real je real... svaka cast zvezdi na toj tituli, al jebiga, gledajte malo napred, a ne non stop nazad...

Posted
ovo je dokaz da 80% cigana zivi u '91

brate, ovaj zadnji derbi jel bio '91?

ko je osvojio dve duple krune u poslednje dve sezone? vi?

u kojoj godini vi zivite? u jebenoj '66?

a ovaj evil dead ili se zajebava ili je retard, tipujem na ovo drugo.

Posted
brate, ovaj zadnji derbi jel bio '91?

ko je osvojio dve duple krune u poslednje dve sezone? vi?

u kojoj godini vi zivite? u jebenoj '66?

a ovaj evil dead ili se zajebava ili je retard, tipujem na ovo drugo.

osvrnuo sam se na post miska lemura...na onu bednu sliku

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...