kuruz Posted October 30, 2010 Report Posted October 30, 2010 Нико није рекао ни реч, ни играчи ни управа, односно Вујошевић. Врх трибине се још није огласио, оставили су људима на вољу да иду или не, без икаквог утицаја, али не иде се организовано, нема кореографија итд. Неки битни људи иду (нпр. Чеги је био), али не сви. Били смо испред Пионира чисто да видимо шта се дешава, моји другари ушли за 250 динара, а ја отишао кад сам видео да нема ништа од организованог навијања.
Мајор Гашпар Posted October 30, 2010 Report Posted October 30, 2010 Шта да ти кажем, пропустио си шансу да водиш навијање.
Grob Bez Dna Posted October 30, 2010 Report Posted October 30, 2010 proseravaju se oko karata. ako vole klub, ici ce. kraj price. doduse, to je moje misljenje, drugi verovatno drgacije razmisljaju.
El Karnisero Posted October 30, 2010 Report Posted October 30, 2010 Znaju se parovi kupa?Ko sa kim sve igra?
Мајор Гашпар Posted October 30, 2010 Report Posted October 30, 2010 C.zvezda - Teleoptik Vojvodina - Jagodina Sloboda Point Sevojno – Spartak Zlatibor voda Sinđelić (Niš) - Partizan
El Karnisero Posted October 30, 2010 Report Posted October 30, 2010 Daj mi neki zvanicni link,nemoguce da igramo sa Teleoptikom.
kuruz Posted October 30, 2010 Report Posted October 30, 2010 (edited) Играте, играте, биће смеха. proseravaju se oko karata. ako vole klub, ici ce. kraj price. doduse, to je moje misljenje, drugi verovatno drgacije razmisljaju. Клуб који воле је карте поделио Демократској странци и којекаквим Бјелогрлићима итд, а не људима због којих Европа прича о Пиониру. Edited October 30, 2010 by Куруз
Мајор Гашпар Posted October 30, 2010 Report Posted October 30, 2010 Daj mi neki zvanicni link,nemoguce da igramo sa Teleoptikom. http://www.b92.net/sport/vesti.php?yyyy=2010&mm=10&dd=29&nav_id=468684
Sreta Posted October 30, 2010 Report Posted October 30, 2010 Играте, играте, биће смеха. Клуб који воле је карте поделио Демократској странци и којекаквим Бјелогрлићима итд, а не људима због којих Европа прича о Пиониру. Sto se ovoga tice ziva istina , potpuno razumem gnev grobara . S druge strane , znam ljude koji nikad u zivotu nisu bojkotovali partizan i oni su sto se mene tice najveci navijaci . Svako ima svoje argumente i klub i grobari , mada klub jede govna , ne bi bio ni na pola puta gde je sada bez tih istih grobara .
lemmy sixx Posted October 31, 2010 Report Posted October 31, 2010 a sto se ti uopste petljas u te franjevacko-pavelicevske carke?koga boli kurac za te ujkice. 1 2
Sreta Posted October 31, 2010 Report Posted October 31, 2010 a sto se ti uopste petljas u te franjevacko-pavelicevske carke?koga boli kurac za te ujkice. Profesionalna deformacija Ko me jebe
iron will Posted October 31, 2010 Report Posted October 31, 2010 Не памтим већу срамоту откад пратим фудбал. Наравно, судије треба заклати за онај поништен гол.
Мајор Гашпар Posted October 31, 2010 Report Posted October 31, 2010 Екипа која не може да победи Хајдук из Куле је канта. Толико о томе.
Schneider Posted October 31, 2010 Report Posted October 31, 2010 Ajde sad pukli ste nije fora odma da se zalite.. E ako ti je ono regularan go ja cu pojedem stativu. Dzomba skace ko medved, a kako i ne bi prva pobeda i to protiv Zvezde.
Мајор Гашпар Posted October 31, 2010 Report Posted October 31, 2010 Слађа му је ова победа него да је освојио титулу. 1
iron will Posted October 31, 2010 Report Posted October 31, 2010 Ajde sad pukli ste nije fora odma da se zalite.. E ako ti je ono regularan go ja cu pojedem stativu. Dzomba skace ko medved, a kako i ne bi prva pobeda i to protiv Zvezde. Па и рекао сам да је срамота како је екипа која се представља под именом ''Црвена звезда'' играла. Али не знам шта није регуларно код гола, судија је дао знак да се изведе, па после ''пуј, пике не важи''.
Grob Bez Dna Posted October 31, 2010 Report Posted October 31, 2010 nazvao tole i naredio da poniste gol.
Schneider Posted October 31, 2010 Report Posted October 31, 2010 Па и рекао сам да је срамота како је екипа која се представља под именом ''Црвена звезда'' играла. Али не знам шта није регуларно код гола, судија је дао знак да се изведе, па после ''пуј, пике не важи''. Pa jesi li ti video pomocnog sudiju kako mase zastavicom? Hajduk nije izrsio izmenu, i to je dovljno za ponistenje gola.
iron will Posted October 31, 2010 Report Posted October 31, 2010 Главни судија је дао знак. Судија је тек после почео да маше, док су играчи Звезде увелико прослављали гол. Ако је Хајдук превише споро извршавао измену, то је њихов проблем и не може се другој екипи поништити гол због тога. Сви играчи Хајдука на терену су били спремни, чак су се и они зачудили што је гол поништен.
Hail Metal Posted October 31, 2010 Report Posted October 31, 2010 Gol je regularan , ali i onda bi bilo 2-1 , tako da nikom nista , Dzomba kraljone , svaka cast na igri !
El Karnisero Posted October 31, 2010 Report Posted October 31, 2010 (edited) Kao i uvek nepredvidiva igra Zvezde,takozvani Ignjatijevic stajl. Edited October 31, 2010 by El Karnisero
Џејсон Њустед Posted October 31, 2010 Report Posted October 31, 2010 Life goes on... Obla-dee Obla-da...
Recommended Posts