El Karnisero Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 Подсвест је чудо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 To je ta elita! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 (edited) Подсвест је чудо. Tastatura je cudo, kao i moje kuckanje na brzinu Inace, bio sam na neki derbijima devedesetim, gde smo karali cigane i na terenu i na tribinama, lepi dani... Prosinecki pre dva meseca daje pare za spomenik pobedi Oluje, a sad trenira najsrpskiji klub...sta reci... http://www.dubrovacki.hr/clanak/21530/akcija-za-izgradnju-spomenika-oluji-u-kninu-i-predsjednik-josipovic-u-call-centru Edited December 9, 2010 by Feniks . Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 Lepo je videti legendu ponovo u klubu,ali sam skeptican.Nema on nikakvog trenerskog iskustva,to je sve sviranje kurcu.Ali ajde,ako nista drugo ima bogato igracko iskustvo,igrao je u Realu i Barsi,valjda je pokupio neke fore tamo.A i zna sta znaci ime Crvena Zvezda,zna kako je igrati za najveci klub u ovom delu Evrope.Ipak,dzaba sve to kada mu je najbolji igrac sredine terena KoroVman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 Lepo je videti legendu ponovo u klubu,ali sam skeptican.Nema on nikakvog trenerskog iskustva,to je sve sviranje kurcu.Ali ajde,ako nista drugo ima bogato igracko iskustvo,igrao je u Realu i Barsi,valjda je pokupio neke fore tamo.A i zna sta znaci ime Crvena Zvezda,zna kako je igrati za najveci klub u ovom delu Evrope.Ipak,dzaba sve to kada mu je najbolji igrac sredine terena KoroVman. Tacno...realno, bio je odlican igrac, to postujem...kao trener, to se ne zna, nije nigde radio..Ali da je tim los, jeste... Nego sta kazes na ovo? Pre dva meseca je bio na skupljanju para za spomenik pobedi Oluje... http://www.dubrovacki.hr/clanak/21530/akcija-za-izgradnju-spomenika-oluji-u-kninu-i-predsjednik-josipovic-u-call-centru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 Lepo je videti legendu ponovo u klubu,ali sam skeptican.Nema on nikakvog trenerskog iskustva,to je sve sviranje kurcu.Ali ajde,ako nista drugo ima bogato igracko iskustvo,igrao je u Realu i Barsi,valjda je pokupio neke fore tamo.A i zna sta znaci ime Crvena Zvezda,zna kako je igrati za najveci klub u ovom delu Evrope.Ipak,dzaba sve to kada mu je najbolji igrac sredine terena KoroVman. + je i ustasha . Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 (edited) @feniks Ajde jos jednom postavi,za svaki slucaj. Naravno da mi se ne dopada to,ustaska rabota. @hail Sada znamo kako je vama svih ovih godina. Edited December 9, 2010 by lemmy sixx 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 @hail Sada znamo kako je vama svih ovih godina. Drago mi je da si iskren , i da ti se ma kolika legenda bio ne svidja ovo . Znam da u dubini duse ne podrzavas , i to postujem , jer nisi promenio stav , i dokazao da definitivno nisi anonimus ! Ja nisam bio rodjen 1950 kad je Njofra bio predsednik ,tako da ne znam o cemu pricas, rastao sam u vladavini gospodina Zecevica . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 (edited) Navijaci se tu nista ne pitaju, uprave, lopovi, menadzeri, mafija...obican navijac se tu nista ne pita...pogotovo je poslednjih 10-20 godina fudbal veliki biznis, najamnje sport... Samo mi je jadno kad cigani tvrde da su veci Srbi od drugih...ali dobro, zezamo se Mada neki to shvataju ozbiljno..... Nego, smrdljiva Partizanova uprava, opet nece dovesti nikoga da vredi, ove pare od LS ce pojesti maca...zbog toga odavno ne idem na utakmice, ne volim da budem budala, lopovi kradu, lazu, pricaju bajke a uvek sve isto...samo sebi pune dzepove...i zavaravaju da smo kao uspesni, jer smo bolji od Zvezde(koja nikad nije bila gora) i eto uz dosta srece usli u LS... Da sad lepo sacuvaju tim(ili prodaju jednog igraca) a dovedu 3 dobra pojacanja, ali ne, nista od toga...videcete... Edited December 9, 2010 by Feniks . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/vetar-srusio-stadion-u-novom-pazaru-33575.html И после неки кажу да нам лига није КЛАСА. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/vetar-srusio-stadion-u-novom-pazaru-33575.html И после неки кажу да нам лига није КЛАСА. Kamo srece da se to dogodi i mudzahedinima iz Barselone , naravno sa istim epilogom , bez zrtava . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddball Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 a moj Hail, ni Katrina ne bi mogla da pomeri to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 Mozda i bi , uz malu pomoc prijatelja . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 Ustasha Prosinecki , trener CZ , podrzao oluju !!! "Svoje sudjelovanje u humanitarnoj akciji za izgradnju spomenika "Hrvatske pobjede Oluja 95" u Kninu, potvrdili su predsjednik RH dr. Ivo Josipović, ministar obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Tomislav Ivić, gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, sportaši Zvonimir Boban, Robert Prosinečki, Igor Štimac, Zdravko Mamić i brojna druga poznata imena. Oni će u call centru, koji će se organizirati u salonu namještaja na Trgu Ante Starčevića u Kninu, tijekom svečanog koncerta HRT-a u četvrtak u 21 sat, primati pozive građana na broj 060 9009, te na taj način donirati novac za izgradnju spomenika, za koji je potrebno prikupiti 6 milijuna kuna." Ž.JURAS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 Следеће године ће и цигани да подрже ову акцију. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 http://www.24sata.info/sport/fudbal/47904-Sok-Srbiji-Fudbalska-reprezentacija-Kosova-kvalifikacijama-2014-godine.html Priču je potvrdio i bivši igrač Partizana, a sada predsjednik FS Kosova Fadilj Vokri. мора да се Гробари радују што ће гледати своју легенду. верујем да су му већ послали честитке. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 kasno javljam , sos kanal , gosti zivadinovic , ilija petkovic , aca seltik jednom recju epohalno ! ne znam da li je repriza ili snimak , Link to comment Share on other sites More sharing options...
iron will Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Гледао сам, фантастична емисија. Живадиновић: ''Ја сам за Екрема.'' (а овај га пита нешто десето) и кад је Ацу Селтика ословио са ''мој млади пријатељ''. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 (edited) Jednom je rekao moj mladji prijatelj , boze kakvi su to strucnjaci , Ilija ne zna da prica kako treba , Zivadinovic ima spiku , ali lupa gluposti . Kad je repriza ? Edited December 15, 2010 by Hail Metal Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Ubedljivo najjaca izjava je Sestkova: "Ja sam reprezentaciju preuzeo od Savicevica u rasulu,i vodio sam je na jedan moj virtuozan nacin." 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Ubedljivo najjaca izjava je Sestkova: "Ja sam reprezentaciju preuzeo od Savicevica u rasulu,i vodio sam je na jedan moj virtuozan nacin." Ego je cudo. Al jebo to, ovo nije ego, vec mentalna poremecenost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Ziva je najjaci bio kad je pricao kako naduvava krimose sa utokama , sibicare kako on kaze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddball Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 kad je Ziva bio gost kod nas u osnovnoj krenuo je nesto da kenja kako niko ne trenira nista i zato ce on, posto trenira svaki dan, da ostane u top formi ili tako nesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
iron will Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 (edited) Потсећање на Илијино говорништво: Edited December 15, 2010 by Србин Православац Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Ziva je najjaci bio kad je pricao kako naduvava krimose sa utokama , sibicare kako on kaze Haha kralj ! "Sibicari najobicniji , potpisivali su eke papire od 2 miliona , a nisu imali ni za gace ..." Petko kralj !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts