Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ово постаје све забавније! :haha::haha::haha:

He is a big fan of hard'n'heavy band from his hometown Subotica called Oroz, who are lead by local superstar Boris "Lemmy Sixx" Dobrokes.

Милион посто је ово Курузово масло. :rockdevil:

Edited by El Karnisero
Posted (edited)

Врхунски штопер,ни Мексес му раван није...

Леми,што си на крај срца?

Какав епохалан коментар:

ALO CIGANČIĆI, VAŠA CRVENA PETOKRAKA SE GASI. VI STE DOBILI NAZIV OD BIVŠE ZASTAVE SFRJ, ZATO TIŠINA. JEL PRIMEĆUJETE DA SE VAŠA SFRJ RASPALA PRE TAČNO 20 GODINA A I VAŠE SD JE U KRIZI TAČNO 20 GODINA. DOSTA PDUDARNOSTI, A? VI STE SAMO KLUB IZ BIVŠE SFRJ A SLAVNI PARTIZAN JE PONOS SRBIJE!
Edited by El Karnisero
Posted

Bući buć, ko se to ljuti, onaj koji najviše zajebava druge? Nisam ja promenio to na Wikipediji, ali brate šta se ti buniš, drkaš sve žive i posle kada tebe neko malo zakači odmah plačeš.

Posted

Da,ja drkam sve zive,ali ne stavljam im imena i prezimena po wikipedijama niti im jebem mater ustasku,vec ih zajebavam po jumetalu.Nije isto,i seres.Zbog da jedes govna.

• Upvote 1
Posted

То ти је цена популарности тебра.Нисмо ми криви што Туторић подржава суботичку хард ен хеви сцену.

Posted

Kmeeeeeeee kmeeee kmeeeeeeeee kmeeeeeeeeeeeeeeeee

Drka Traparu apsoluto svakog dana, a sad plače.

E da, prikladan saundtrek:

• Upvote 1
  • Downvote 2
Posted

Da,ja drkam sve zive,ali ne stavljam im imena i prezimena po wikipedijama niti im jebem mater ustasku,vec ih zajebavam po jumetalu.

Ali dobro,ne moze to skapirati neki tamo tebra huligan.Brate.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...