Jump to content

Jelen super liga

Dowla

Recommended Posts

Igramo brze nego pre, sa malo dodira, to me posebno raduje. I imamo i solidne rezerve, Brasanac je sjajan igrac, njega bih odmah stavio u prvu postavu!

Petrovica na klupu(ali guraju ga da to nije normalno)

naravno, dobili smo pacerskee golove, dobijes tri gola bez igre, sanse, to samo mi mozemo.

Ali imali smo brdo dobrih akcija, stopostotnih sansi, 3 precke...sve u svemu, ovo obecava :) Da ne ureknem...

Edited by Nesalomivi

Брашанац је екстра таленат. Гледао сам га против Младог Радника кад је оверавана титула. Разбијао је по левој страни. Ту смо танки и дечко би морао да добије праву шансу.

Фино сте играли данас, сем одбране која вам је шупљикава. Али има ту један проблем, формација 4-4-2 која се форсира у нашем фудбалу већ 10 година, која је постала застарела ( макар тактика каква је код нас ) и одговара само бунарењу и бункерисању, модеран фудбал се игра у формацији 4-3-3 са једним задњим везним а не 2 итд. . .

Nije odbrana toliko supljikava koliko mi igramo ofanzivno. Svi golovi su bili maltene slucajni(prvi gol Krstajic igra rukom bezveze, drugi gol teski kiks rezervnog golmana, treci gol iz daljine, slobodnjak)

Slazem se da treba da igra samo jedan zadnji vezni.

Raduje brza igra i stvaranje dosta sansi. Bice valjda i realizacija bolja. Neverovatno kako mi uvek treba da stvorimo 5-6 sansi da bi dali jedan gol a onda ga primimo pacerski...

Naravno, sva igra ce pasti u vodu ako sad tereni kod nas budu blatnjavi, protivnik bunker, otezanje, tu ce biti zajebano ako se ne probije brzo...

I jebem ti nas fudbal kad uvek guraju nekog da igra, kako bi ga prodali, Petrovic meni ne bi igrao ni minuta...Kamara je brzi, bolji u svakom pogledu. Izgleda da Stanojevic iak mora nekog da slusa, jebi ga...

Edited by Nesalomivi

За Гумалдиња не верујем док не видим на Звездином сајту званичну потврду, он је кренуо у Кину још пре недељу дана и није му било ни трага ни гласа, па људи помислили можда се заглавио негде у Либији :rockdevil:

partizan je zadovoljan sto je dobio slovence,a pri tome primio 3 komada,zvezda jer je prodala svoje igrace u kinu i tadzikistna/uzbekistan/turkmenistan/neki kurac...ovi ostali klubovi su srecni sto imaju vode u svlacionicama,ne mora da bude ni topla,samo da je ima...kakvo je stanje,kako ljudi snizavaju kriterijume,uskoro cemo biti srecni kad nasi klubovi budu igrali nereseno u pripremnim utakmicama sa somalijskim klubovima...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...