Jump to content

Recommended Posts

Posted

Истина. Гледао сам ону комедију у Чачку, стварно је срамота око чега се ми препиремо. На Геј92 увек највише коментара имају текстови о домаћој лиги (и о тенисерима, али то је нешто друго), људи се свађају, вређају, кукају, ма страшно. Најбоље је кад улети неки психо са питањем: "Како можете да навијате за стране клубове?"

Posted
Истина. Гледао сам ону комедију у Чачку, стварно је срамота око чега се ми препиремо. На Геј92 увек највише коментара имају текстови о домаћој лиги (и о тенисерима, али то је нешто друго), људи се свађају, вређају, кукају, ма страшно. Најбоље је кад улети неки психо са питањем: "Како можете да навијате за стране клубове?"

Да су сви навијачи ту због квалитета, онда навијања не би ни било. Ја се фантастично проведем на српсколигашкој утакмици, квалитет нула, терен онако, доста људи и сјајно. Навијање је нешто што се осети, крене ти нешто из стомака, изнервираш се. Да, ликови који навијају за стране клубове имају кризу идентитета или су патетично навучени на клаџу. И једно и друго је фуј...

Не може се навијати за два клуба.

Posted

И ја се проведем на утакмиц локалног КК, али сам мислио на оне који се ложе на Звезду и Партизан.

То што навијам за Манчестер не значи да имам кризу идентитета, а ни на клаџу нисам навучен.

Posted

Ја мислим да имаш, но то је небитно за тему. Нпр ја бих, да на једном каналу има Партизан-БСК (у купу) а на другом финале ЛШ, гледао Партизан. Заболе ме курац за лепоту фудбала, врхунске потезе и слично. Да ми је до лепоте у том тренутку, изашао бих напоље или гледао ФТВ. Напомињем да нисам фанатични навијач, чак понекад и за Жлезду навијам у последње време (кад игра са смрадовима из СФРЈ).

Posted

Хтедох да ти пошаљем поруку, ал' кита родина, појављује се она фатална грешка.

Волео бих да ми објасниш по ком основу мислиш да имам кризу идентитета ако навијам за страни клуб. Реци ми како да волим домаћи клуб који намешта утакмице, купује очајне играче и продаје их за још мање пара него што заслужују, који испада из европских купова од неких глупих тимова који му по традицији нису ни до колена, за клуб чији су директори пуни пара, а стадион празан, како да идем на утакмице и размишљам да ли ће ме неко погодити каменом у лице или ће ме упалити бакљом, како да гледам напад на полицајца који врши свој посао пазећи на стоку која се иживљава на стадиону..?

Posted
Хтедох да ти пошаљем поруку, ал' кита родина, појављује се она фатална грешка.

Волео бих да ми објасниш по ком основу мислиш да имам кризу идентитета ако навијам за страни клуб. Реци ми како да волим домаћи клуб који намешта утакмице, купује очајне играче и продаје их за још мање пара него што заслужују, који испада из европских купова од неких глупих тимова који му по традицији нису ни до колена, за клуб чији су директори пуни пара, а стадион празан, како да идем на утакмице и размишљам да ли ће ме неко погодити каменом у лице или ће ме упалити бакљом, како да гледам напад на полицајца који врши свој посао пазећи на стоку која се иживљава на стадиону..?

То је суштина - немој, и боље што нећеш. То што се тиче бакљи, не сери, већа је вероватноћа да ће те згазити неки пијани кретен на улици него што ће те погодити бакља на текми. Ништа, ти се фино забоди поред ТВ-а и гледај Манчестер, пусти ти Жлезду, јебао им пас матер, ништа не знају, а и код њих све неки Срби играју. Мислим, који смор.

А о кризи сам ти већ негде писао и смара ме да то радим други пут. Капирам да у кошарци навијаш за Лондон Тауерс, можда за Реал (имају највише титула). Што би навијап за Звезду коју избацују неки тамо бечки коњушари. Искрено, и трибине у оном Пиониру су стрме, може човек да падне.

Posted

Забадаћу се поред телевизора док не будем имао новца да уживо видим Манчестер. Што се тиче Срба, увек навијам за наше клубове у Европи, овде у дому сам се поред великих Гробара највише драо кад је Партизан играо са ПАО у последњем колу. За Звезду сам одувек навијао гледајући је на ТВ - у, осим када је долазила у Банатски Двор и када је играла са Бајерном и не могу да кажем да сам се лепо осећао. На утакмици против Немаца су се на Северу тукли више пута, неки су улетали одозго, гађали се свим и свачим. Што ми то треба? Зашто да страхујем шта ће ми се десити на једној јебеној утакмици?

Posted

Potpuno se slazem sa Grobarcinom Aksenosilasom.Pre cu gledati Zvezda-Sindjelic nego Real-Barsa.

Meni je neshvatljivo da neko navija za strani klub.Osim Iraca naravno.

Jaka ova Bezanija majku mu.

Djordjevic polako ali sigurno postaje najbolji strelac lige.

Puce petarda!!!

Posted

Нисам знао да се опстанак обезбеђује тако што се за противника свирају два пенала.

Posted
Нисам знао да се опстанак обезбеђује тако што се за противника свирају два пенала.

Covek svaki dan nauci nesto novo.

Posted

mozda i bude od njega nesto, bez zajebancije. do sad uvek kad je dobijao sansu iskoristio bi je, tj sasvim ok se pokazao kad god je igrao

Posted
Titula... :pivopije:

:confused: :confused: :confused:

koja titula? poslednje dve je osvojila zvezda. a ako mislis na ovu sezonu malo si poranio posto eto nas sutra na -2.

Posted

:da:

Meni je neshvatljivo da neko navija za strani klub.Osim Iraca naravno.

Joj,ala kenjas...svrsavas na Viljareal,a sada ovde pricas price za malu decu. :pivopije:

Posted
:confused: :confused: :confused:

koja titula? poslednje dve je osvojila zvezda. a ako mislis na ovu sezonu malo si poranio posto eto nas sutra na -2.

Ima ljudi koji josh nisu skontali kako je nas fudbal usran... :da: Dobicete vi nas i 20-0, al ove godine je titula nasha i u to cete se uveriti...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...