Jump to content

Jelen super liga

Dowla

Recommended Posts

Bolja Zvezda u prvom poluvremenu , sredina terena Partizana slaba , a i mogli bi bolje da koristimo kikseve Zvezdine odbrane . Ako ostane ovako ja prezadovoljan , mada vidi se da je Prosinecki unapredio igru .

Smiljanica izvaditi , dobice crveni budala , i staviti Medu .

Тејго даааај гооол.

Јави се Курузе брате!

gde j ejebeni sasa ilic..kreator igre?! coveka nema..smiljanica isto. babovic? tuga!

Илић силом прилика крпи леву страну.

Смиљанић да креира нешто? :haha: Бабовић је слаботелесан. Направиће неку шанску кад се буде одржао на ногама после дуела.

Edited by Мајор Гашпар

Tejgo je car, bolji je nego Kleo, znam da ovo neće voleti Gašpar što pričam, ali sa Adijom čini bolji tandem nego sa legendarnim Ilijevom. :D

Tacno..ilijev dok primi, dok neizbezno zalomni igraca, jednom pa drugi put pa dok ukoci ceo napad..adija je mnogo bolje resenje!

Rezultat sjajan, igra losa, vidi se da je Tejdo klasa, igrac kakav dugo nije igrao u nasoj ligi.

Ilic nema snage, jebem ti sve kad nemamo sredinu, dovedemo rovitog i povredjenog Vukica i imamo Ilica koji posle 50 minuta ne moze da dise a ne da trci...

Adija je sto puta bolji od Ilieva ali sta to vredi kad Stanojevic to ne vidi ili nece da vidi...

U pravu je Major , slatke su to muke , imamo 3 dobra napadaca . Iliev je sve dobro uradio u onoj sansi , ali je Stamenkovic bio odlican .

Bolji Partizan mnogo u drugom poluvremenu , bile su tri 100% sanse , barem jedna da je usla bilo bi 3-0 . Mada i ovako je dobro , sad treba dati gol na stadionu Crvene Zvezde i ne primiti 4 .

• Upvote 1

Kadu je debilcina , on nas je zakopao , pored naravno sudije . Unistio je igru sudija . Ne kazem da bismo dali gol , osim mozda iz onog penala , ali 5 faulova na 20 metara nam nije svirao , posle sevne kontra i ispadne da ste i vi imale neke sanse . Jednoj Zvezdi onako da se sudi , ejjjjjjjjj . Dabogda svaki put izgubili ako ne mozemo jedan gol da damo iz 10 sansi . Mnogo bolje nego prvi derbi iako se to ne vidi po rezultatu . Zaista srecna okolnost onaj prvi gol , a mi ni jedan jedini nismo mogli da uguramo . Ako ne damo 3 na Marakani ko nas jebe , govna smo .

• Upvote 2
  • Downvote 6

sretenka, daj, covece, ne kaki, prvi gol je cista majstorija. i meni se prvo ucinilo da ga je lopta slucajno pogodila, ali je gol klasa...

Pa on je odreagovao do jaja , sto ne znaci da ga nije slucajno pogodila i onako zajebala onu sirovinu na golu . Gol je pao slucajno tu nema sta da se prica , Smiljanic je sutnuo 'na gol' ,tj bezala je u pizdu materinu , a onaj magarac trcao za njom umesto gol da cuva ... Nebitno svaki gol se racuna , mi ni takav nismo mogli da damo .

Kod gola je Tejgo super reagovao, naravno da tu treba dosta i srece ali to je sport.

Drugi gol majstorija...

Inace smo igrali lose, sredina ne postoji...

Odlican komentar sa jednog foruma :D

Razgovor Tejga i Cosica na kraju meca:

COSIC:Tejgo ,jel ti znas da sam ja najtalentovaniji stoper u Evropi,a i sire,novi Vidic?

TEJGO:izvini,sto mi nisi rekao pre utakmice.

Edited by Nesalomivi
  • Upvote 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...