Axeanosilas Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 Зато што је намештена у нашу корист, а не у вашу као прошле године.
Axeanosilas Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 Наравно да не, ми купимо судије да вас карају на малим утакмицама. Дерби се купује кад је стани-пани.
Geozee Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 Eto to vec deluje realnije... @Sabre - ti i dalje mislis da je nase prvenstvo regularno... jebote ispred nosa su ti dokazi svi, svuda se vrte... vas predsednik je u zatvoru...
sabre Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 (edited) bivsi predsednik zbog transfera a ne zbog namestanja tekmi za sad a namesteno ili ne (prvenstvo), svi ga pratimo, manje ili vise, navijamo i nerviramo se. prema tome, ne serite. Edited April 5, 2008 by sabre
Grob Bez Dna Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 ja se ne nerviram, bar ne u porednjenju s nerviranjem pre 4-5 god i ranije...
Geozee Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 Ja pratim samo partizan u evropi... samo volim da zezam cigane koji se loze kad nas dobiju, kao da je to nesto novo...
El Karnisero Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 Ja se nerviram zato sto sam strastveni navijac. Po mojoj racunici Partizan 100% osvaja titulu(to sam znao jos na kraju prosle godine,staro dobro pravilo Zvetda 2 pa Partizan 2 titule) ali se opet nerviram. Ali bi mi bilo draze da udju u LS i popuse ga po 3-0 u svakoj nego da osvoje titulu.
lemmy sixx Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 Eh,i to je za radovanje u tri lepe...volim kada groblje pusi (sem od hrvata),ali je mnogo lepse videti kada im zavali BSK ili Big Bul Bacinci...od Reala,Milana i ostalih nije sramota dobiti tri komada.
Melodicus Deathus... Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 Ali bi mi bilo draze da udju u LS i popuse ga po 3-0 u svakoj... A sto vi ne udjete?
lemmy sixx Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 Zvezda je to osvojila,ispadanje iz prve runde je ne zanima.
Grob Bez Dna Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 da, kup i liga sampiona bas imaju slicnosti...ovo je jos jedan dokaz da zivite u '91
sabre Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 ma da, kup sampiona je kurac, to je svaka budala mogla da osvoji ne znam uopste zasto se to broji
Melodicus Deathus... Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 ma da, kup sampiona je kurac, to je svaka budala mogla da osvoji ne znam uopste zasto se to broji Ovakve rasprave stalno idu u krug... To je bilo, i naglasavam - BILO veliko dostignuce, u to vreme... Sad je to isti podvig, kao i uci u grupno takmicenje... A samo zato, sto je tada fudbal bio na potpuno drugom nivou, i drugog kvaliteta... Moje poredjenje, je Kup Sampiona - danasnji Kup UEFA...
Grob Bez Dna Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 ne seri, nisam to rekao...nego, sto spominjes kup, kad je ovaj pre toga spominjao ligu?partizan je igrao finale KUPa sampiona protiv mmoogooo veceg, jaceg itd kluba.
sabre Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 Sad je to isti podvig, kao i uci u grupno takmicenje... hahhahahahahahahhahha Moje poredjenje, je Kup Sampiona - danasnji Kup UEFA... hahahahahhahahahhahahahhahahhhahha
Melodicus Deathus... Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 hahhahahahahahahhahha hahahahahhahahahhahahahhahahhhahha U pravu si... Malo je ispod ulaska u grupu... A i ispod Kupa UEFA...
Grob Bez Dna Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 a te famozne '91 nisu ucestvovali englezi u kupu sampiona
El Karnisero Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 Ovakve rasprave stalno idu u krug... 1-To je bilo, i naglasavam - BILO veliko dostignuce, u to vreme... 2-Sad je to isti podvig, kao i uci u grupno takmicenje... 3-A samo zato, sto je tada fudbal bio na potpuno drugom nivou, i drugog kvaliteta... 4-Moje poredjenje, je Kup Sampiona - danasnji Kup UEFA... 1-Zasto so sada ne bi bilo veliko dostignuce? 2-Ti si car. 3-Pa kakve to veze ima majke ti? 4-Stvarno si genije a te famozne '91 nisu ucestvovali englezi u kupu sampiona Pa???
Recommended Posts