Jump to content

Jelen super liga

Dowla

Recommended Posts

Овом приликом бих хтео да поздравим брата Хејла који, уз мене, једини верује у знање првог стрелца лиге. Да је играо од првог минута, сад би било бар 3-о.

fali vam samo kezman...

Jbt ovaj Andrej Mrkela zivi na Bezaniji,isao u skolu samnom imali fizicko sa njegovim odeljenjem :haha:

eno sad igra u Radu :haha:

inace keva mu je ona cipava glumica sto je sa radikalima

keva mu je glumila u 3 filma dz produkcije...

nazalost, na Partizanu je da izgubi titulu, realno

odavno vise nije do klubova da li ce ili nece osvojiti titulu...

grobari su posle jedne tekme izgubili nadu za titulu...pa niste valjda ocekivali da pobedjujete do sudnjega dana,a da zvezda gubi...neralno...nit je rad losa ekipa,nit je partizan masinerija koja moze stalno da pobedjuje...jesu,realno igracki najjaca ekipa u nasoj ligi...pazite se vose...videcemo u duelima sa zvezdom i partizanom da li ista valjaju ili su samo pobedjivali imbecile...

Случајно,неће се поновити...

Не знам,ја мислим да њему не лежи позиција на средини,ценим да би боље играо по левој страни. Ништа не кошта да га проба на левом боку,ионако смо ту лоши.

http://www.youtube.com/watch?v=9tf_Tx93k9Y

grobari su posle jedne tekme izgubili nadu za titulu...pa niste valjda ocekivali da pobedjujete do sudnjega dana,a da zvezda gubi...neralno...nit je rad losa ekipa,nit je partizan masinerija koja moze stalno da pobedjuje...jesu,realno igracki najjaca ekipa u nasoj ligi...pazite se vose...videcemo u duelima sa zvezdom i partizanom da li ista valjaju ili su samo pobedjivali imbecile...

Ни ја не могу да верујем да постоје људи који су после једног нерешеног резултата истакли да Партизан губи титулу. Притом, цигани добили Борчу и дигли у небеса све. А пре који дан пале паприке на дербију. Шта ћеш.

Воша је добра, али не верујем да на ЈНА могу да ураде нешто посебно.

Edited by Нарсил
  • Downvote 1

Evandro kad bi poradio malo na duel igri bio bi klasa ,ima odlican pregled , solidnu fintu , dobar pas i dobar sut .

Borha s druge strane jako cudno deluje . Kad prolazi igrace koji ga cuvaju to izgleda kao da ih nema , mnogo lako to cini , a s druge strane kilavi u zavrsnici . Vesovic i Lazovic su mi svaki put nedefinisani , ne mogu da shvatim za koju su oni poziciju u timu predvidjeni . Svidja mi se sto smo ofanzivni u svakom pogledu , bez obzira sto to mozda i stvara paniku u odbrani. Mislim da nam je najveca mana sto jako malo imamo klizecih startova i izgaranja u odbrani , a cak i kad krenu da klizaju to rade ko majmuni . Mijailovic mi se dopada , dok se Vilotica plasim ,iako ima kvalitet nije mi bas siguran . TITULA !!!

• Upvote 2

Naravno , to je jasno kao dan , vise sam imao u vidu da od Zenge nismo igrali ofanzivno i ovako povezano . Svi ovi da su neki super-igraci ne bi ni zavrsili u Srbiji , ali buduci da smo u besparici mislim da smo ovaj put dobro pazarili .

Guest Bata Životinja

Бато, лечи се. Последице вишегодишњих фрустрација су очигледне. Мислим да има доста навијача Партизана који су здраворазумни и не гаје фрустрације и уживају у трофејима које Партизан осваја у последњих пар сезона. Међутим, теби је изгледа драже то што се Звезда налази у кризи последњих пар година. Ти си уствари врло вероватно неки бивши навијач Звезде, па сад желиш да ти се избрише ''ружна прошлост''.

Ovde je neko umislio da se Zvezda oporavila za dva meseca, samo vas unapred upozoravam da ne letite visoko jer ćete još niže i snažnije da padnete.

Partizan je tu gde jeste zbog godina mnogo pažljivijeg ulaganja nego što se to činilo u džumbusu preko puta.

Za vas je Bjeković profesor računovodstva a naši treneri doktori nauka.

Htela bi Zvezda brzo i kuso kao krajem osamdesetih kad im je Sloba platio Kup Šampiona.

• Upvote 2
  • Downvote 6

Guest Bata Životinja

Ja vam to iz najbolje namere kažem, naivno cigansko stado bi napokon moralo da nauči šta je težak rad i zalaganje, a ne da vam ''najbolji'' primeri budu Tošić i Koroman.

FK Partizan ima dugogodišnje planove, dok se cigani batrgaju, Prosinečki i kad bi znao ne bi mogao da vas dovede u red bar do sledeće godine, a vi čim se približite na tri boda mislite da ste otišli na Mesec. Smirite doživljaj. Ciganski astronauti :haha:

• Upvote 2
  • Downvote 6

Guest Bata Životinja

opet ovaj subotički Krajišnik :haha:

Pa taj isti Sloba je Partizanu to dao u košarci, jednostavno su tada podelili sportove, samo što se u slučaju KK Partizan pokazalo da imaju više pameti od tri suve šljive, pa smo i danas u vrhu.

• Upvote 1
  • Downvote 4

Ја, притом, не знам због чега је онај коментатор рекао да је Короман један од три најбоља играча лиге. Хтео сам да повраћам.

Pa taj isti Sloba je Partizanu to dao u košarci, jednostavno su tada podelili sportove, samo što se u slučaju KK Partizan pokazalo da imaju više pameti od tri suve šljive, pa smo i danas u vrhu.

'Ајде, не лупај.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...