Jump to content

Recommended Posts

Posted
1-SAD SE TO NE IGRA!!!

3-Gde je sad Nothingam Forrest?

1-Igra se i zove se Liga Sampiona.

3-U trecoj ligi.Ali iskljucivo zbog uplitanja velikog novca u fudbal.

Ovo je glupost.Isto kao kad bih ja rekao da je LS bezvredna zato sto je Lids u 3. ligi.

sto pa?sama cinejnica da vas je leverpool dobio 3:0 posle govori mnogo toga(mec pobednika kupa i uefe(ili kkao se zvalo tad))

i ostali klubovi...jbt, albanci, luksemburzani, maltezani...ali, opet, to je podvig...bez zajebavanja

1-To je isto k'o da ja kazem da je ovogodisnja LS bezveze jer ne igra Bajern.Smesno.

2-Kad je pickin dim sto ga vi niste osvojili?

Posted (edited)

Not'm Forrest nikada nije igrao LS, ali je osvojio Kup...

Nikad i nece igrati LS...

A LS i Kup nisu isto takmicenje...

Jedino ih veze sto je Liga nastala iz Kupa...

Edited by evil dead
Posted

A finale Kupa UEFA je sada ekvivalentno osvajanju Srpske lige?

1-Not'm Forrest nikada nije igrao LS, ali je osvojio Kup...

Nikad i nece igrati LS...

2-A LS i Kup nisu isto takmicenje...

Jedino ih veze sto je Liga nastala iz Kupa...

1-Nece jer su 66(ili vec kad) imali sjajnu generaciju a posle propali.To nema veze sa jacinom takmicenja.

2-Ovo je kao da kazes da sabasnja NBA liga nema nikakve veze sa onom iz sezdesetih.Cista glupost.

Posted

Danas je fudbal bolji nego tad... I sve danasnje ekipe su jace nego 91'... Sa par izuzetaka...

Ja, u stvari kazem da je tada, u onoj konkurenciji bilo mnoooogo lakse da se osvijt trofej, nego sto je sada...

Zato su i osvajale ekipe kao Zvezda i Not'm...

A Real, Milan... su i davno pre toga bili na svetskom nivou...

Posted
Danas je fudbal bolji nego tad... I sve danasnje ekipe su jace nego 91'... Sa par izuzetaka...

Ja, u stvari kazem da je tada, u onoj konkurenciji bilo mnoooogo lakse da se osvijt trofej, nego sto je sada...

Zato su i osvajale ekipe kao Zvezda i Not'm...

A Real, Milan... su i davno pre toga bili na svetskom nivou...

Majko moja kakva je ovo glupost! :udri::udri::udri:

Bilo je isto,najbolji igraci su igrali u Evropi i njihovi timovi su igrali u Kupu Sampiona.

Samo sto su tada manje zaradjivali i bili manje zvezde.

Posted

Evil Dead,ti si definitivno covek koji izvaljuje najvece nebuloze u istoriji ovog foruma.Ti si cudo od coveka.Ja nemogu da verujem da jedan covek moze da prospe toliku gomilu gluposti kao sto si ti prosipao za mesec dana koliko dolazis na ovaj forum.

Ova nebuloza je definitivno tvoj vrhunac.Cisto sumnjam da ces nesto gluplje odvaliti....iako ne treba podceniti tvoju moc gluposti,ko zna kakve se sve provale kriju u tvom mozgu. :)

Nemogu da verujem da jedan covek,koliko god pristrasan bio,moze da odvali tako nesto.

Posted
a te famozne '91 nisu ucestvovali englezi u kupu sampiona

Uuuu,jaka muda u picku materinu.Englezi su tada bili katastrofa...Liverpul poceo da propada,Mancestera nigde nije bilo do '92 (nisu bili prvaci sopstvene drzave 25 godina!),a svi ostali klubovi su bili goli kurac.

Posted
Ajde?

A zbog cega je ono glupost?

Osim vase titule...

Ma evil nas zajebava.

Mislim-A zbog cega je ono glupost?

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...

Posted
Ajde?

A zbog cega je ono glupost?

Osim vase titule...

Covece,ti si izjavio ovo:

"Sad je to isti podvig, kao i uci u grupno takmicenje...

Moje poredjenje, je Kup Sampiona - danasnji Kup UEFA..."

I to nije glupost?!?!?Ejjjjjjjjjj!!!

Milan sa Van Bastenom,Rajkardom,Gulitom,Barezijem,Donadonijem,Olimpik sa Kantonom,Piksijem,Robsonom,Abedi Peleom,Bajern sa Efenbergom,Augentalerom,Rojterom,Olaf Tom,Real sa Micelom i Butragenjom...i ti sve to poredis sa danasnjim KUpom UEFA i kojekakvim levacima kao sto su Hetafe i Herenven.Da li si ti normalan covek?

Zato ste i uspeli da osvojite Kup...

Engleski klubovi,slepce.Procitaj post iznad pa vidi sa cim su klubovi raspolagali.Ako nemas pojma sa fudbalom,nemoj se petljati gde ti nije mesto.

Posted (edited)
Covece,ti si izjavio ovo:

"Sad je to isti podvig, kao i uci u grupno takmicenje...

Moje poredjenje, je Kup Sampiona - danasnji Kup UEFA..."

I to nije glupost?!?!?Ejjjjjjjjjj!!!

Milan sa Van Bastenom,Rajkardom,Gulitom,Barezijem,Donadonijem,Olimpik sa Kantonom,Piksijem,Robsonom,Abedi Peleom,Bajern sa Efenbergom,Augentalerom,Rojterom,Olaf Tom,Real sa Micelom i Butragenjom...i ti sve to poredis sa danasnjim KUpom UEFA i kojekakvim levacima kao sto su Hetafe i Herenven.Da li si ti normalan covek?

Ne poredim ja Milan sa Kupom UEFA, nego Zvezdu!

Vi ste osvojili Kup Sampiona, a sad ste na nivou Kupa UEFA!

A ima i ekipa koje su i ispod vas, a osvajale su ga...

Ekipe kao Zvezda koje nikad nisu ni prismrdele plasmanu u LS su tad osvajale Kup... Pa ako je to bilo zahtevno, nek ide u picku materinu...

Milan, Real, i ostale nisam poredio!

A u svakom slucaju je istina da su 91' vecina ekipa imala losu sezonu (po meni), a neko je morao da osvoji taj Kup...

Ali opet, svaka cast na tome!

Edited by evil dead
Posted
Ne poredim ja Milan sa Kupom UEFA, nego Zvezdu!

Vi ste osvojili Kup Sampiona, a sad ste na nivou Kupa UEFA!

A ima i ekipa koje su i ispod vas, a osvajale su ga...

Ekipe kao Zvezda koje nikad nisu ni prismrdele plasmanu u LS su tad osvajale Kup... Pa ako je to bilo zahtevno, nek ide u picku materinu...

Milan, Real, i ostale nisam poredio!

Covece,ajd' molim te prestani lupetati gluposti.Po tvojoj logici,Sahtjor i Slavia su uspesniji klubovi od Zvezde zato sto su usli u grupu lige sampiona.Rekao si "Kup sampiona-danasnji KUp Uefa",ja ti navedem klubove i njihove igrace iz tog perioda,tadasnje protivnike Zvezde, i da je nebulozno porediti takve velicine sa ovim cobanima koji igraju sada u Kupu Uefa,a ti das odgovor "Milan i Real nisam poredio".Je l' ti vidis sta pises?

Bez uvrede covo,ali ti si budala,i stvarno mi ne pada napamet da disutujemo vise.

Posted

Jebem ti odbranu da ti jebem odbranu. :violent:

Onaj Tomovic nije normalan.Ajde mlad je,neiskusan trema i to ali covek NISTA nije uradio kako treba.

Gaj se isto pogubio imao par neobjasnjivih gresaka.

Ninkov prvo igrao dobro pa je posle i on poceo da gresi.

Jedino Andjelkovic nije ima ni jednu ozbiljnu gresku.

Posted

Jebem ti linijskog da ti jebem linijskog. :violent:

Bas je morao idiot da vidi da nije penal picka mu materina ona smrdljiva... PIIIIIIIIII.........PIIIIIIIII :violent::violent::violent:

Milijas i Koroman moraju da driblaju mamu im jebem,nista na prvu nisu odigrali.

Posted
Covece,ajd' molim te prestani lupetati gluposti.Po tvojoj logici,Sahtjor i Slavia su uspesniji klubovi od Zvezde zato sto su usli u grupu lige sampiona.Rekao si "Kup sampiona-danasnji KUp Uefa",ja ti navedem klubove i njihove igrace iz tog perioda,tadasnje protivnike Zvezde, i da je nebulozno porediti takve velicine sa ovim cobanima koji igraju sada u Kupu Uefa,a ti das odgovor "Milan i Real nisam poredio".Je l' ti vidis sta pises?

Bez uvrede covo,ali ti si budala,i stvarno mi ne pada napamet da disutujemo vise.

Ne vredjam se ja na forumima...

Svako ima svoje misljenje...

Ali nisi razumeo... Ja sam poredio samo takmicenje, a ne klubove koji ga igraju... A Real i Milan su oduvek bili to sto jesu, i ne mogu da se porede sa bilo cime!

A za Sahtjor i Slaviju ne mogu da kazem nista...

Mada jesu uspesniji sto se tice Evropskih takmicenja...

Ali ko nije?

Posted
Jebem ti linijskog da ti jebem linijskog. :violent:

Bas je morao idiot da vidi da nije penal picka mu materina ona smrdljiva... PIIIIIIIIII.........PIIIIIIIII :violent::violent::violent:

.

ti bi i penal?ono nije videlo faula...koji si ti babun :pivopije:

Posted
Milan sa Van Bastenom,Rajkardom,Gulitom,Barezijem,Donadonijem,Olimpik sa Kantonom,Piksijem,Robsonom,Abedi Peleom,Bajern sa Efenbergom,Augentalerom,Rojterom,Olaf Tom,Real sa Micelom i Butragenjom...

A zvezda sa Stevanom Stojanovićem, Duškom Radinovićem, Slobodanom Marovićem, Refikom Šabanadžovićem, Miodragom Belodedićem, Ilijom Najdovskim, Robertom Prosinečkim, Sinišom Mihajlovićem, Darkom Pančevom, Dejanom Savićevićem i Dragišom Binićem! Kakva ekipa, jbt! Jes da ih je sralo, ali "sreća prati hrabre, prati smele, prati odvažne... najzad, prati i majstore fudbala" :rockdevil: ...

a ovi danas... gledao sam prvo poluvreme i puko sam od smeha... takve golove daju deca u prvom osnovne na fizičkom, kad se svi zabiju u 9 metara i jedni pokušavaju da šutnu na gol, a drugi da izbiju napolje, al su svi nesposobno da šutnu loptu kako treba, pa onda jedan promaši loptu, drugi izbije pola metra, treći napuca četvrtog, petom prodje kroz noge, šesti padne sam od sebe i posle 2 minuta nekako se lopta otkotrlja do jednog pored gola što je gledao devojčice, i on se seti da i on igra i nekako je umulja :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...