Jump to content

Jelen super liga

Dowla

Recommended Posts

Ти Нарсиле причаш о томе како је ретардирано прозивати се овако, па опет исто :no:

Што се не отворе одвојене теме Звезда и Партизан?

Edited by Ancalagon

У праву си - нема. Осим што је Партизан трофејније спортско друштво. И што неки људи нису заблиндирани у мозгу, па воле да се диче својим успесима уместо да се дркају са туђима.

mogu oni biti trofejnije drustvo,al nije to to...kada pogledas to su sportovi u kojima smo privrzeni reprezentaciji,a ne klubovima...jedino sto je tu ok je basket...realno,partizan udje u fudbalu u ligu sampiona,ljudi na ulicama slave...a zamisli da udju u rukometu...ljude bi bole kurac...sportovi koji nisu fudbal,donekle basket nisu propraceni klubski,vec kroz reprezentaciju...vosini navijaci se hvale odbojkom jer nemaju nista drugo...a to rade navijaci malih klubova...merilo je fudbal,ovi ostali sportovi su super,u njima ubijamo po svetu i bicemo trofejniji nego u fudbalu,al jebi ga...fuca je fuca...

E da sto rece da smo samo u zenskoj odbojci bolji nije istina. Kikboks klub je mnogo uspesniji. Imamo svetskog prvaka i vicesampiona sveta. :da:

realno,to je jako periferan sport...lepo je sto imamo uspesnih ljudi tu,al tesko da ce ljudi slaviti i docekati prvaka i viceprvaka ispred skupstine...nekako je to propratna vest..."ovo su nove vesti rts-a,ja sam pera peric...danas je baba po poledici skrala sebi kuk i operisace je doktor...baka je leposava,a doktor je marko markovic...macka mica bila zarobljena na drvetu,spasili je vatrogasci,marko,janko i stanko...nova epizoda nindza kornjaci...umro kinez na novom beogradu,zvao se ping-pong...e,da osvojili smo svetsko u kik boksu,neki nas..."ovako to nekako izgleda...nije mozda normalno da gubimo vreme na fudbal gde necemo nista osvojiti,da se presaltamo na druge sportove...al nije to to,mi volimo fudbal...

Čoveče, za skakanje i pevanje u busu može da se fasuje samo prekršajna prijava, ne može neki tupadžija da preti da će nekoga odrati od batina.

Ciganske ideje + izjave rukovodilaca. Ti spadaš u ekipu sa ciganskim idejama, poput te da je Zvezda veća od Steaue.

trebao vas je prebiti kao konje,pa da otrcite mami i tati koji su vas tako vaspitali placuci...ako toliko volis klub,sledeci put skaci i pevaj sam u busu...nemoj se skrivati iza grupe...

• Upvote 3

Guest Bata Životinja

6051_1188707165739_1470133705_1357500_7808654_n.jpg

Још мало треба придодати, додуше.

Doduše, te titule u košarci cigani su osvojili kada se košarka još igrala na betonu pre 50 godina

Што би рекао мој другар: " Боље да нас пуне у Еввропи, него у Јелен Супер лиги." Тако да, кад ви будете играли ту Европу, јави ми се, попићемо пиво заједно.

kad partizan i zvezda budu zajedno u ligi sampiona, istog dana placam pivo svakome ko to bude hteo :pivopije:

Na Rolan Garosu! :haha:

Mozda na nekom Zitiste Open-u, nemam ja para da idem u francusku :(

Nego, ocigledno je da fudbalski geni nisu presli na mladjanog Binica, covek je potpuni idiot za fudbal.

Bas lep gol Vilote. :da:

Edited by Srlandand

Guest Bata Životinja

Mudro zboris , OSVOJILI !!!

osvajate titule u ciganska vremena, čim se malo blato počisti, zaseje kvalitetna trava, postavi dobar parket, kupe patike, čim se igrači počinju umivati i prati zube ujutru, više vas nema nigde

osvajate titule u ciganska vremena, čim se malo blato počisti, zaseje kvalitetna trava, postavi dobar parket, kupe patike, čim se igrači počinju umivati i prati zube ujutru, više vas nema nigde

Ахам, чим су Борхан Тадићи, Дачић, Толе и остала компанија дошли на власт . . .

Бинић је бот класичан, свака част Вилоти, КаКаду очајан, одбрана шупља, Бајковић одличан!

Edited by Ancalagon

Guest Bata Životinja

Ахам, чим су Борхан Тадићи, Дачић, Толе и остала компанија дошли на власт . . .

I Slobu si zaboravio, i tada smo vas karali.

Guest Bata Životinja

Својим изјавама потврђујеш оно што сам ја увек говорио и мислио да сте обичан РЕЖИМСКИ клуб.

Nisam ja IZMISLIO zajednički zločinački poduhvat već vi, ja i ne tvrdim da su nam režimi nameštali prvenstva, već opet to tvrdite vi. Samo ste u optužnici zaboravili Slobu.

Naravno, to što gluposti izlaze iz usta cigana kojima je KRCUN gradio stadion i nameštao mečeve je posebna priča.

ja ne znam gde ste vi bili kad su karanja na derbijima zadnjih 20 godina, ispade da ne verujete sopstvenim očima kad vas karaju. Osećaj za analni bol je izgleda takođe izbledeo, čim ni to ne primećujete.

Задњих 20 година карање у дербијима хахахахахахахахаха, време лети, а све ми се чини да је 2008 била сад скоро, кад оно 20 година прошло, оматорили смо :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

И нисам ја причао о намештањима утакмица и дербија, ја само кажем да сте били и остали клуб режима ма који то био.

Edited by Ancalagon

Guest Bata Životinja

vlast.jpg

Задњих 20 година карање у дербијима хахахахахахахахаха, време лети, а све ми се чини да је 2008 била сад скоро, кад оно 20 година прошло, оматорили смо :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

čoveče, kakva bre 2008?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...