Jump to content

Jelen super liga

Dowla

Recommended Posts

Nego, ocigledno je da fudbalski geni nisu presli na mladjanog Binica, covek je potpuni idiot za fudbal.

Један од два његова фудбалска квалитета је што је брз. Други је што му је тата играо за Звезду.

ja ne znam gde ste vi bili kad su karanja na derbijima zadnjih 20 godina, ispade da ne verujete sopstvenim očima kad vas karaju. Osećaj za analni bol je izgleda takođe izbledeo, čim ni to ne primećujete.

:haha::haha::haha:

Paranoja, rođaci, paranoja.

Raćin gol na derbiju je režiran, loptom je upravljao Boris Tadić iz Tehnodroma.

:)

Guest Bata Životinja

4:1 na praznom stadionu CZ.

a to, ja sam mislio da je bilo malo ranije

u svakom slučaju, to i jeste bio ciganski dan, neka mećava i blato do grla koliko se sećam, idealno za cigane

a naravno da u zadnjih 20 godina miimamo bolji skor, i jedino neki anonimus koji nije ni gledao utakmice može da priča da to nije pošteno stečeno

BRE ZA KOGA JE NAVIJAO SLOBODAN MILOŠEVIĆ?

Šta se folirate kad znate da su u njegovo vreme nastale Delije plus osvojen KŠ

vlast.jpg

čoveče, kakva bre 2008?

То сам могао ја да направим и да напишем да покојни друг Тито навија за партизан и намешта утакмице из загробног живота ( то је нешто што би прес и треће око објавило ), и да је та информација тачна што чисто сумњам, за вас навија шеф државе, министар полиције, министар финансија и свега што има везе са крађом и парама, муслиман лоповчина који је био високи функционер вашега клуба, директор биа-е. Ти си сам себи скочио у уста са тиме.

Цитирам тебе Бато, Слоба је наместио Звезди да освоји КШ :D:D:D:D:D:D:D:D

Edited by Ancalagon
  • Upvote 1

ja ne znam gde ste vi bili kad su karanja na derbijima zadnjih 20 godina, ispade da ne verujete sopstvenim očima kad vas karaju. Osećaj za analni bol je izgleda takođe izbledeo, čim ni to ne primećujete.

http://www.youtube.com/watch?v=aGt5X5wS7no

http://www.youtube.com/watch?v=k9qRATL39hg&feature=related

...

Карања, кажеш... Права реч.

a to, ja sam mislio da je bilo malo ranije

u svakom slučaju, to i jeste bio ciganski dan, neka mećava i blato do grla koliko se sećam, idealno za cigane

a naravno da u zadnjih 20 godina miimamo bolji skor, i jedino neki anonimus koji nije ni gledao utakmice može da priča da to nije pošteno stečeno

BRE ZA KOGA JE NAVIJAO SLOBODAN MILOŠEVIĆ?

Šta se folirate kad znate da su u njegovo vreme nastale Delije plus osvojen KŠ

199829_1869744873420_1535067235_1973474_3438443_n.jpg

Guest Bata Životinja

Ancalagon - Mišković.

rumun will - imate i vi svojih 5 minuta tu i tamo, generalno gledano Partizan je ozbiljniji klub sa kontinuitetom

Молим да ови изливи мржње уђу у записник.

Овај сајт почиње да личи на стормфронт и сајтове сличне тематике.

Згранут сам.

На овом форуму сам видео много горе увреде на рачун расне или верске и националне припадности. И преправио сам пост!

Мишковић је обичан лопов који хоће да уништи звезду и да преко ње заради неке паре !

Мени ово изгледа као фин континуитет титуле, 1993,1995,1996,1997,1999,2000,2001,2004,2006,2007

Edited by Ancalagon

Guest Bata Životinja

Ovde su izgleda zaboravili cigani šta su pevali pre 20 godina

Zvezda, Zveda, sjajan tim, Slobodan Milošević ponosi se njim

На овом форуму сам видео много горе увреде на рачун расне или верске и националне припадности. И преправио сам пост!

Ок друже...драго ми је да си преправио. :)

Пусти тај шовинистички олош. Србија је због таквих на странпутици.

Молим да ови изливи мржње уђу у записник.

Овај сајт почиње да личи на стормфронт и сајтове сличне тематике.

Згранут сам.

Сваки поштен човек мора бити згранут.

Мени је драго што је Слободан Милошевић навијао за нас, иако су многи навијачи Звезде били против њега... Човек који је био последњи какав-такав српски државник и рекао ''не'' НАТО пакту. Ви имате вашег Сергеја Трифуновића и Зорану (нема шта, урбано, само урбано). icon_razz.gif

Edited by iron will
  • Upvote 1

:da:

Времена су тешка, али чојство мора бити на првом месту.

Апсолутно. Од овог форума мора кренути свест о погубности расизма,фашизма,домаћих сапуна... и проширити се Србијом. Шири даље!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...