Jump to content

Jelen super liga

Dowla

Recommended Posts

Сад ће Бата мудрац да ти појасни да је он у ствари навијао за Звезду и да је Партизан победио у свим дербијима од раног неолита па наовамо.

И да су Туђман и Слоба заједно сковали план да наместе КШ у нашу корист, па тек онда да ратујемо.

Guest Bata Životinja

Partizan racionalno igra čitavu sezonu, ne radi kao cigani, čekaju dve utakmice godišnje i isto toliko često se i kupaju.

Uuuu, potpuno sam zaboravio da prokomentarišem pojmovno - terminološku raspravu na koju ste me sad podsetili.

Bata je tada bio potpuno u pravu.

Pojam beka ima uže i šire značenje. U užem smislu, prihvaćenom u kolokvijalnom govoru, bekovima se smatraju samo bočni odbrambeni igrači. Međutim, bekovi su i štoperi, pošto taj pojam, ekstenzivno tumačen, obuhvata i centralne bekove i bočne bekove.

Edited by Underkuruz

Pojam beka ima uže i šire značenje. U užem smislu, prihvaćenom u kolokvijalnom govoru, bekovima se smatraju samo bočni odbrambeni igrači. Međutim, bekovi su i štoperi, pošto taj pojam, ekstenzivno tumačen, obuhvata i centralne bekove i bočne bekove.

Sa kog sajta si uradio copy/paste ovoga?

@Mauzer

Kuruz nije Bata,on je navijac.Pravi.I dosta mu je lazi,prevara i insinuacija.

Edited by lemmy sixx

Uuuu, potpuno sam zaboravio da prokomentarišem pojmovno - terminološku raspravu na koju ste me sad podsetili.

Bata je tada bio potpuno u pravu.

http://www.youtube.com/watch?v=PJwhx4gd1Is

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...