Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ne vredjam se ja na forumima...

Svako ima svoje misljenje...

Ali nisi razumeo... Ja sam poredio samo takmicenje, a ne klubove koji ga igraju... A Real i Milan su oduvek bili to sto jesu, i ne mogu da se porede sa bilo cime!

A za Sahtjor i Slaviju ne mogu da kazem nista...

Mada jesu uspesniji sto se tice Evropskih takmicenja...

Ali ko nije?

Kako je ovo konfuzno jbt...

ti bi i penal?ono nije videlo faula...koji si ti babun :pivopije:

Ja i mislim da nije bio penal ali onaj idiot to i nije morao da vidi.

Posted (edited)
A zvezda sa Stevanom Stojanovićem, Duškom Radinovićem, Slobodanom Marovićem, Refikom Šabanadžovićem, Miodragom Belodedićem, Ilijom Najdovskim, Robertom Prosinečkim, Sinišom Mihajlovićem, Darkom Pančevom, Dejanom Savićevićem i Dragišom Binićem! Kakva ekipa, jbt! Jes da ih je sralo, ali "sreća prati hrabre, prati smele, prati odvažne... najzad, prati i majstore fudbala" :rockdevil: ...

a ovi danas... gledao sam prvo poluvreme i puko sam od smeha... takve golove daju deca u prvom osnovne na fizičkom, kad se svi zabiju u 9 metara i jedni pokušavaju da šutnu na gol, a drugi da izbiju napolje, al su svi nesposobno da šutnu loptu kako treba, pa onda jedan promaši loptu, drugi izbije pola metra, treći napuca četvrtog, petom prodje kroz noge, šesti padne sam od sebe i posle 2 minuta nekako se lopta otkotrlja do jednog pored gola što je gledao devojčice, i on se seti da i on igra i nekako je umulja :)

Sta ih sralo?Sve redom su punili do vrha.Cak su i Bajern usred Minhena poderali.Jedino drugi gol u Beogradu,to jeste zesci user.Zvezdina generacija iz '91 je nesto sto se na ovim prostorima nece skoro ponoviti...skupina neverovatnih majstora,i definitivno najbolji tim u istoriji fudbala u ovom delu evrope.

A danasnja utakmica...govno najobicnije.Nema tu sta da se prica,videlo se na terenu.

Edited by lemmy sixx
Posted (edited)
ti bi da ukradu?da vam poklone penal i 3 boda?ne seri, budi realan

Ti brate nisi normalan.Sad meni treba da bude drago sto Zvezdi nije dosudjen penal.

Izvini nisam pravican kao ti.

I evo da opet kazem-nije bio penal.

Edited by El Karnisero
Posted
po tebi treba da svira penal iako nije bio???znaci, po tebi moze da svira penal iako je faul na 25m od gola...pod uslovom da pomocni ne vidi to

Poenta je da bi sam se iznervirao kada je penal ponisten.

Prvo sam se odusevio jerbo ono penala videlo nije a posle sam se iznervirao jer je ovaj promenio odluku(jer sam se ponadao i onda je logicno sto sam se iznervirao).

Nije poenta u tome da ja sad nesto volim da sudija zajebe Grobare nego to da sam se iznervirao.

Posted
Sta ih sralo?Sve redom su punili do vrha.Cak su i Bajern usred Minhena poderali.Jedino drugi gol u Beogradu,to jeste zesci user.Zvezdina generacija iz '91 je nesto sto se na ovim prostorima nece skoro ponoviti...skupina neverovatnih majstora,i definitivno najbolji tim u istoriji fudbala u ovom delu evrope.

A danasnja utakmica...govno najobicnije.Nema tu sta da se prica,videlo se na terenu.

Pa malo li je taj drugi gol :)?!

A i protiv Olimpika su mogil da fasuju više puta, bila je i ona stativa... a Pančev kako je šutno zadnji penal :)...

Al bili su opasna ekipa :da:

da mi nije crk'o video sad bih otišao da gledam snimak utakmice protiv Bajerna iz BGa. "fudbalski Hičkok" :)

skupina neverovatnih majstora,i definitivno najbolji tim u istoriji fudbala u ovom delu evrope.

:da:

Posted

Шта је бандо? Шта је циганштуре, јесте се понадали да је пенал, јесте ли поскакали, је ли зауграло то црно циганско срце? Сутра сви на потписивање за листу Уније рома, мождаЏаја изађе и препороди вас. Титула. Крај. Ај сад марш!

Posted

Koja ogavshtina od fudbala, drago mi je shto ne odoh..umesto toga, tv bez tona, i otvorio prozor, extra se chuje kod mene navijanje :)

Po igri Zvezda bila bolja u prvom, al' kako nam glup gol dala, ovi iz nashe odbrane svi stiskaju "krug-kocka-krug-ajdebre-krug-krug", niko da ga stisne kako treba...

Posted
Po igri Zvezda bila bolja u prvom, al' kako nam glup gol dala, ovi iz nashe odbrane svi stiskaju "krug-kocka-krug-ajdebre-krug-krug", niko da ga stisne kako treba...

:)

То сам и ја рекао, увалише нам га као на сонију, нико да избаци како треба.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...