Jump to content

Recommended Posts

Posted

Znaci,po tebi su ustase svi igraci Dinama,Hajduka i njihovih reprezentacija?Jer o njima uglavnom pricas u tom kontekstu.Pa to se bas ne uklapa u ono sto si pricao malo pre i na sta si se zgrozavao.Za baliju si napusavao Sadomatora,isto kao i svi mi ostali.Skraceno,seres ko volina.

Ako nisu ustase onda su potomci ustasa, u velikom broju slucajeva...eh kad baba pocne da mi prica te price i hvali se kako ih je djed tamanio...

Posted

Joj,kako kenjas. :haha: Sve ih nazivas ustasama,konstantno i uvek,kao i svi mi uostalom.Samo sada izigravas neku finocu i kenjas.

Ама ја то говорим за БББ и Торциду кад певају песме посвећене Србима, не за играче.

Posted

Daj jebote Kuruze,sto izigravas.Koliko puta si samo rekao "Karaj ustase!","Samo da dobijemo ustase!"...itd. , primera koliko hoces.Ajde ne izigravaj vise,majke ti.

Posted

Усташе су једно, Хрвати друго? Овај форум досеже нездраве нивое толеранције.

:haha::haha::haha:

Јеботе,какве сам наслове читао данас човек би помислио да је црња отишао и већ играо утакмицу за Хофенхајм.

Posted

Bas sam o ovome pricao sa drugovima, pa u najslavnijim danima zvezda je bila sastavljena od igraca iz svih republika. Uostalom, bolje oni sa kojima se normalno razumemo nego raznorazne crncuge koji ce posle par golova da eskiviraju treninge i glumiti superzvezde. Ako zvezda zeli opet da bude veliki klub na evropskoj sceni, mora da pocne i da se ponasa tako.

• Upvote 2
Posted

Славко следеће сезоне има да буде први стрелац лиге,и не само лиге него и целе Европе. Значи тврдим.

Posted

Дечко би таман могао да игра по левој страни која нам је прилично слаба... Славко наравно на класичног центарфора. У сваком случају, заболе ме што је Хрват, ако је квалитетан и ако може да се доведе за мале паре, само напред. Мада сумњам да ће га Динамо пустити, нису они такви да пуштају таленте низ воду.

Posted

Jel on ustasa ili hrvat,sta mislis?

Славко следеће сезоне има да буде први стрелац лиге,и не само лиге него и целе Европе. Значи тврдим.

Mrvta trka izmedju njega,Koromana,Meneza i Perote.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...