Hail Metal Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 (edited) Drago mi je da su yumetalci , bilo da su za Partizan ili Zvezdu , pokazali svoj antimonoteisticki karakter . Da li je to zbog toga sto slusamo metal , ili komunistickih predaka , meni je nebitno ! Edited April 16, 2011 by Hail Metal 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Драго ми је да су јуметалци,било да су за Партизан или за Звезду, показали да је Хејл сморио са својим анонимус форама. Да ли је то зато што је он стварно сморио,или зато што је фора била трула још од почетка,мени је небитно! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Drago mi je da se i u repliciranju mojih postova koriste moje "smor" fore . A bice mi izuzetno drago ako pacijenti shvate da ne pisem postove da bi se oni nasmejali , vec da iznosim svoje shvatanje ovozemaljskog zivota . U ostalom : Joined: 19-novembar 07 ccpk . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 (edited) Хејл, бог те маз'о, још мало па славиш 10 година на форуму. Edited April 16, 2011 by Мајор Гашпар 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Na Kuruzov rodjendan . Epohalan jubilej , bez lazne skromnosti . Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Hail i ja smo jedini iskreni yumetal borci ovde,za razliku od vas novopridoslih kokicara iz Zitista. Sto se tice teme,kakvo bre jebeno odlaganje derbija.Englezi igraju na novu godinu,a mi ne mozemo na uskrs.Ajd u kurac,ima da se igra.A najveca smejurija je da se za to zalazu kojekakvi likovi koji ce pre i posle derbija skakati po autobusima i praviti sranja po celom gradu.Hriscani,nema sta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Bojkot derbija, a sta umesto toga? Da nece mozda ici u crkvu, priloziti za siromasne i pomagati starcima da predju put? Ili ce da izadju, nadrogiraju se i napiju, maltretiraju ljude i uglavnom sve sto je suprotno veri koju propagiraju. Kenjaju. Ko je pravi navijac neka podrzi svoje na derbiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancalagon Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Па ја нисам рекао да нећу ићи на дерби, увек су ме нервирали неки не логични потези врха наше трибине. . . И ја опет понављам да НЕ ПОДРЖАВАМ БОЈКОТ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesalomivi Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Do derbija ima jos vremena, igra se danas redovno kolo...Zvezda ce pobediti u KG raspali Metalac, dok ce Partizan da se muci sa Vojvodinom, posto igramo ocajno u poslednje vreme...ako uzmemo bod, bice dobro. A onda opet derbi, pa cemo videti sta ce tamo biti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Hail i ja smo jedini iskreni yumetal borci ovde,za razliku od vas novopridoslih kokicara iz Zitista. Sto se tice teme,kakvo bre jebeno odlaganje derbija.Englezi igraju na novu godinu,a mi ne mozemo na uskrs.Ajd u kurac,ima da se igra.A najveca smejurija je da se za to zalazu kojekakvi likovi koji ce pre i posle derbija skakati po autobusima i praviti sranja po celom gradu.Hriscani,nema sta. Није Ускрс, него Велика Субота. У хришћанству су Велики петак и Велика субота најтужнији дани и тад се ништа не слави, не праве скупови, треба да се пости, моли и тако то, па навијачи, којима је као стало до вере, имају потребу да докажу да пароле типа Orthodox brothers и сво то неко српство нису само мртво слово на папиру или безначајна реч. Србија је секуларна држава, ипак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Сви су ми они у фазону "ко тебе каменом, ти њега хлебом (мотком)". Верни, породични људи, пуни љубави и разумевања према свима. Поштују све верске и остале празнике, сваке недеље иду у цркву и љубе маму кад се пробуде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Feniks mrači i ovde i na JF. Па ја нисам рекао да нећу ићи на дерби, увек су ме нервирали неки не логични потези врха наше трибине. . . И ја опет понављам да НЕ ПОДРЖАВАМ БОЈКОТ ! Tužiću te Generalštabu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesalomivi Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 (edited) Feniks mrači i ovde i na JF. Ja sam bio redovan na jugu dok JF jos nije ni postojao, za vecinju njih sam pojam navijaca Edited April 16, 2011 by Nesalomivi Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Извештај са утакмице. Нисам гледао,овде сам пратио. Доминација целу утакмицу,али изгледа да је Борха превазишао себе. Промашио је ненормалан број шанси главом,невероватан је. Микић морао да нас вади. Ако неко нађе неки преглед шанси или целу утакмицу на јутјубу,нека окачи овде. Још једна победа и титула... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Nameštena utakmica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=dww3HEvHhqA&feature=youtu.be Маестро,Менез и Перота му нису равни! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iron will Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Шта ти је гробарска филијала, замало да нам опет дођу главе... Добро се завршило. Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Koliko sam shvatio, dobro smo igrali, ali opet imamo problem sa realizacijom, a Borha postavlja nove standarde... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 sto se tice odlaganja derbija...trebalo bi...ne zato sto su oni vernici,vec je licemerno da sada ne vole crkvu...krste se svaki put kada ulaze na teren,mole se u istoj toj crkvi pred vazne utakmice...odlagale su se utakmice jer je tole isao po prsut u dalmaciju,zbog toga sto je pala kap kise,zbog eventualne posete vanzemlajaca,pa moze i zbog molbe crkve...kunu se svi u to pravoslavlje na tribini...bog cuva srbe,pomozi boze,ovo-ono...hocu reci da je bilo mnogo apsurdnijih razloga za odlaganje...nisam ni ja vernik...ne bi ni znao da ce vaskrs da nisam video boju za jaja u kujni...al stvar je u principu...ako se kunes u tog boga u tu crkvu,onda ispostuj...da ne vole crkvu,da ne kenjaju,onda da kazes da se nosi u kurac crkva sa zahtevom,al ovako je druga slika... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Ја бих волео да се одложи,не зато што је то исправно,него зато што би то нама одговарало. Али наравно да не би требало да се одложи утакмица. Секуларна смо држава мајку му,нисмо Иран. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Зашто би вам одговарало? Ви играте све боље, Партизан све горе. Одували сте задњи дерби и имате психолошку предност. Ако Партизан данас добије Вошу, онда је то већ друга прича. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 ne kazem ja da treba zbog crkve odloziti,vec zbog toga sto se svi primaju na veru kada im treba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Зашто би вам одговарало? Па зато што ће онда сигурно бити навијања. Што се тиче игре,слажем се. Са тог аспекта вама више одговара одлагање. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Jebo navijanje.Bitna je trenutna forma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Е јебига сад... Значи много подршка са трибина. http://blog.b92.net/text/17716/Obraz-preti-batinama-navijacima/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts