Talvi Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 http://blog.b92.net/text/17716/Obraz-preti-batinama-navijacima/ Je l' samo meni ovaj komentar liči na Surovog? Kako je SPC zbog službenih obavezasprečena da prisustvuje derbiju, traži da se derbi odloži. Koji su sad pa to navijači da imaju takve prohteve ? Mogu da gledaju utakmicu na TV kao snimak, ne bi im bilo prvi put, niti je to nešto neobično - pa većina navijača će je takođe gledati kao snimak. Jedino ako im Zvezda i Partizan iziđu u susret, pa pristanu da odigraju utakmicu još jednom, po dogovoru, kad SPC bude zgodno... kad se vrate iz Haga, pardon Hada.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Vođa navijača Crvene zvezde, Vladimir Šavija, je za naš blog izjavio da „nisu navijači tamo neki pederi da ih Obraz vija po gradu" i odbio je mogućnost da policija štiti navijače od članova Obraza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Vođa navijača Crvene zvezde, Vladimir Šavija, je za naš blog izjavio da „nisu navijači tamo neki pederi da ih Obraz vija po gradu" i odbio je mogućnost da policija štiti navijače od članova Obraza. Hahaha. A taj Obraz je smesan do bola, sta oni mogu kome, hahaha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iron will Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 То је спрдња оног педера... Мислим да су навијачке групе и остале групе превише заборавиле на њега. Треба га по(д)сетити. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 voleo bih da vidim tu tucu...navijaci bi ove sadzgali...navatace njih 15 iz obraza nekog lika i prebice ga i posle ce da seru kako su prebili navijace...doci ce gomila cigana i grobara koji jedva cekaju fajt,a obraz ce kao da ih prebije...presmesno...voleo bih da ih navijaci odbiju od batina,pa da se vise ne kurce kako ce da tuku nekog... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Mislim,ovo je glupost.Smesno.Obraz preti navijacima.Pa pojeli bi ih za pola sata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Иначе,почињем да готивим Микића. Јесте балванчина и ништа не зна,али се страшно труди дечко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Najsmesnije od svega je logika bezObraza- Vi hocete da navijate na dan praznika, umesto da se molite i da slavite u krugu porodice, i zato cemo mi vas da bijemo tog dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancalagon Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Feniks mrači i ovde i na JF. Tužiću te Generalštabu. Видим да си читао и делије.нет хехе . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 (edited) Навика из младости. Ne znam ko su vam ti cigani,ja znam za Delije. Edited April 16, 2011 by El Karnisero Link to comment Share on other sites More sharing options...
iron will Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Mislim,ovo je glupost.Smesno.Obraz preti navijacima.Pa pojeli bi ih za pola sata. Брате, то је зезање оног педера из оне организације. Свака част свима који су насели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Mislim da za eventualno odlaganje ili odigravanje utakmice treba da odluci nas najbolji napadac u ovom milenijumu : Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Mislim da za eventualno odlaganje ili odigravanje utakmice treba da odluci nas najbolji napadac u ovom milenijumu : 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Prosle godine niste vadili Lekica iz usta, sad ga se niko ni ne seca , odakle izvlacite te anonimuse da mi je znati ? Mislim znam da se sprdas , ali kao sto rekoh nisi zanimljiv . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Брате, то је зезање оног педера из оне организације. Свака част свима који су насели. Pa to ti kazem,da je gliupost.Covek sa trunkom zdravog razuma ne bi pretio dvema navijackim organizacijama koje spadaju medju najorganizovanije i najzajebanije u svetu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Петорица људи из Образа (тешко да их има више) може нанети држави и спорту невиђену штету. Дајте Ивицу, пичка вам материна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Ogromno govno je pojedeno kad smo oterali Moreiru , Partizan nema sredinu , to je ocigledno . Nadam se da nece uci stetocina Vukic . Voleo bih da nam sviraju penal , iz igre nema sanse da damo gol to je evidentno . Gubi Partizan titulu ako se nesto drasticno ne promeni . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Какав је крш овај Адија...на 10 утакмица је успео да промаши зицер против Звезде и то је то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Абубакар Умару! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Ови до сутра не би дали гол. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elldamar Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Ma namestio Tole haha 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 (edited) Abubakar aleeeeeeee , a fala kurcu da dobijemo jos neku ekipu da konkurise za titulu, bice zanimljivo... nervozni grobar dao minus, hehehehehe... Edited April 16, 2011 by LoveHateLove 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imrahil Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Užas od igre, Stanoje sramoto jedna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iron will Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Опа, бато... Пази Воша гази. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Nase prvenstvo napokon zanimljivo,lepo je videti tri tima u borbi za titulu.Zvezda je favorit,posto u ovom momentu igraju najbolje,u najboljoj su formi,i moral im je ogroman.Jos samo da onaj mentol Borha da pocne zabijati,a ne masiti svaku 100% priliku,i nema brige. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts