Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Крајње је време да крене да се кења по питању дербија. Прижељкујем овај састав:

Бајковић

Нинков Ади Вилотић Микић

Исах

Борха Евандро Лазовић Вешовић

Калуђеровић

Edited by El Karnisero
Posted

Иначе,ценим да ће Станојевић опет да се бункерише.

Zbog čega, odnosno koga bi to radio?

• Downvote 2
Posted

Па изјављивао је нешто типа није битно са колико се напдача игра,бла,бла,бла... А и он никад не игра нешто претерано офанзивно на дербијима.

Posted

Крајње је време да крене да се кења по питању дербија. Прижељкујем овај састав:

Бајковић

Нинков Ади Вилотић Микић

Исах

Борха Евандро Лазовић Вешовић

Калуђеровић

Исто, само бих радије Тошића на левом беку.

Posted

Ја бих пре Микића. Иако је балван и ништа не зна много трчи и бори се,користан је. Карлеуша је додуше бољи играч,то стоји.

Posted

Mikic sad protiv slobode dosta slobodan i prodoran, deluje mi kao da mu je onaj gol protiv metalca doneo dosta samopouzdanja. Izgubio je par lopti glupavo, ali generalno je imao dosta prolaza.

Posted

Иначе,ценим да ће Станојевић опет да се бункерише.

Na žalost verovatno će i biti tako :(

Smarač, pomisliću da je bolje da smo ostali bez još nekog boda, pa da konačno vidim ofanzivni Partizan u derbiju.

Posted

Pa mislim da ce igrati otvorenije nego u proslom derbiju.Zvezda ce imati inicijativu i veci posed lopte,ali neverujem da ce biti bas tolika razlika kao u kupu.

I kakav bre Mikic,sta pricate vi.Bolje pola Kareluse,nego taj invalid.

Posted

komentar na b92

Veceras je trpeza monaska,a ne knezevska....veceras nema veprovine,nema srnetine,nema zecetine ni divokozine...ne zato sto nemamo dobrih lovaca i kuvara,nego zato sto moramo da ostanemo i gladni i zedni...ovo je vise pricesce nego vecera....jescemo ono sto je jeo Hristos! JER CEMO SUTRA BITI HRISTOVI RATNIICI!!!! AJMO ZVEZDO!!!

:haha::haha::haha:

• Upvote 2
Posted

iskreno,i ja jedva cekam derbi...nije bila dugo euforija ovako pred derbi...necu ni za koga posebno navijati,al cela ekipa navija za zvezdu,pa znam da necu komentarisati ako partizan bude eventualno bolji :haha:...inace,sanjao sam da ce biti 4:0 za nekog...al necu da kazem za koga... :mrgreen:

a sto su tek klubovi ovo ozbiljno shvatili,nema ih u medijima(ako se ne racuna lukic,al on je vise neki tip navijaca s vozdovca nego predstavnika kluba),gledam stanojevica,vise i njemu nije do smeskanja na konferencijama...robi,maltne nadrkano govori sta kako...bice ovo rat...evo,mi se ko za svetsko organizovali da gledamo tekmu...na dvoriste tv i udri...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...