Jump to content

Jelen super liga

Dowla

Recommended Posts

ocajna igra oba tima,smrt za gledati...atmosfera na tribini odlicna,lepo smo se proveli,zajebavali,bilo manjih gluposti,al minorno za toliki broj ljudi...citao sam napisano,vosa pokrala partizan,jebete firmase,vojvodina prodaje utakmice i tako neke bljuvotine...kada se pojavi neko ko je 2 puta video ns na slici i sada jebe mater nekom ko navija za vojvodinu...jako lepo,ustvari treba imati muda to reci ovako virtuelno...bas se pitam kako bi to izgledalo da je opsovao svima mater koji navijaju za zvezdu?dobro,to nije ni bitno...mozda bude prilike...jako je gnusna laz to sto se pisalo da je vosa nekom prodala kup...za vosu navijaju novosadjani,a za partizan i zvezdu cela srbija...imaju navijace iz svakog grada...vosa i nema...ima neke koji studiraju u ns,a negde su iz srema ili banata,pa dolaze na tekme...ima jos negde navijaca vose,al ne idu oni na tekme...hocu reci ustvari koliko gradu znaci da vojvodina nesto osvoji...mi smo sinoc docekali igrace na trgu...ne postoji mogucnost da je vojvodina nekom prodala trofej...sudjenje nema potrebe komentarisati...po igri niko nije zasluzio trofej...

Не бих улазио у то, али мислим да су му касниле плате. Тадија Драгићевић је остао, али Лаловић то више није могао да трпи.

Доброкес покупио све паре,пичкетина класична. Фруби је за њега мајка Тереза.

Tejgo pokazao srednji prst navijačima Voše

Princ Tejgo, strelac vodećeg pogotka za Partizan u finalu Kupa Srbije protiv Vojvodine (2:1), nesportski je proslavio svoj gol. Napadač reprezentacije Gane je u trenutku slavlja, trčeći do južne tribine, pokazao srednji prst fanovima Vojvodine, smeštenim na "istoku". Ružan gest centarfora crno-belih, koji je došao na pozajmicu iz Hofenhajma prošle zime, još jedan je detalj koji je bacio senku na finale kupa Srbije. Inače, još uvek nije poznato da li će "crna zvezda" iz Humske i sledeće sezone nositi dres srpskog šampiona. Odluka da li će Partizan otkupiti ugovor Tejga trebalo bi da bude donesena u naredne dve nedelje.

Црна јајара. Мора да је рокнуо пар крекова пре/после утакмице. Надам се да му следи леп дочек следеће сезоне у Новом Саду, ако буде играо за ЈСДП.

• Upvote 1
  • Downvote 1

Mrzi me.

Samo moram da pomenem jednu od najboljih scena u mom životu. Krenula šutka, odletim na stranu, okrenem se i vidim burazera i drugara koji zajedno imaju tačno 252 kila kako polugoli guraju jedno 50 ljudi, kao dva buldožera.

• Upvote 1
  • Downvote 1

Иначе, кад овакав мајстор изнесе чињенице, мора му се веровати.

http://www.sportske....manu-42304.html

Ивица је Марадона Јелен супер лиге.

:rockdevil::rockdevil::rockdevil::rockdevil::rockdevil:

pincetica:

e,'aj' taj gejluk nosi na forum juznog fronta,ili dje vec. :haha:

Edited by BLAGOJE

Mrzi me.

Samo moram da pomenem jednu od najboljih scena u mom životu. Krenula šutka, odletim na stranu, okrenem se i vidim burazera i drugara koji zajedno imaju tačno 252 kila kako polugoli guraju jedno 50 ljudi, kao dva buldožera.

aj samo napisi kakav vam je ono natpis bio...neka brojnost,pokazujemo kolika smo provincija...ta varijanta...mi smo provincija,al je 70 posto nas iz novog sada bilo na tribini...na jugu se na prste mogli nabrojati beogradjani...oni pravi...

aj samo napisi kakav vam je ono natpis bio...neka brojnost,pokazujemo kolika smo provincija...ta varijanta...mi smo provincija,al je 70 posto nas iz novog sada bilo na tribini...na jugu se na prste mogli nabrojati beogradjani...oni pravi...

5-1.jpg

brate,bice on zvezda prelaznog roka...za bonove za studentsku menzu prelazi u ofk-u...grobari su ostali na tome da ima bonove za tri standardna obroka za celu godinu,a iz ofk-e su ponudili i bonove za uzinu...videcemo sta ce biti...

procitao sam ja sta pise na tom sranju,nego ne shvatam poentu...koga oni tu prozivaju da je iz provincije kada njih 99 posto nije iz bg...

Edited by Trne-svetska mega faca
  • Downvote 1

kucnuo je cas da se pogleda istini u oci i iznesu cinjenice u javnost . praznim puskama pucati necemo , redefinisanje odnosa unutar saveza svakako hocemo .

ofsajd pre prvog pogotka partizana*

ofsajdpreprvoggolaparti.png

ofsajda nema kod gola vojvodine*

nijeofsajdkodgolavojvod.png

penal za partizan*

penalzapartizan.png

ponisten pogodak vojvodine*

ponistenigolvojvodine1.png

ponistenigolvojvodine2.png

nedosudjeni penal za vojvodinu*

nedosudjenpenalzavojvod.png

nadam se da ce drzavni tuzilac uskoro reagovati i po ubrzanoj proceduri poslati uvazenog g-dina karadzica u prdekanu .

takodje bih apelovao na stoika da putem svoje sluzbe informisanja energicno doprinese razotkrivanju istine u slucaju i predmetu 'tole-grobar-srpskog fudbala'.

mafiji i organizovanom kriminalu unutar sportskih struktura se mora stati na put. povlascenih ne sme biti. svi moraju biti jednaki pred zakonom i kad-tad stati pred (bubuljicavo) lice pravde.

• Upvote 12
  • Downvote 3

Drugo, napušite se kurca. Jedini cigan ovde kojeg zaista poštujem je Džejson Njusted, vi ostali ste najobičniji šupci.

Uuu,strasno mi je stalo do tvog misljenja.I inace me strahovito opterecuju misljenja dokonih balavaca,usralo se.

Edited by lemmy sixx
  • Upvote 1
  • Downvote 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...