Jump to content

Jelen super liga

Dowla

Recommended Posts

@ Elldamar

Mi smo u Novi Sad prošle godine stigli sredinom prvog poluvremena, pa se igralo, Inđiju ove godine na kraj prvog perioda, pa se igralo, u Kulu negde oko desetog minuta, pa se igralo itd. Pičke bre.

• Upvote 2
  • Downvote 2

LOL!

Vojvodina odlucila kada ce da pocne FINALE KUPA SRBIJE, Vojvodina odlucila kada ce da se zavrsi, a vi palamudite o nekoj neregularnosti oko ponistenog gola , kurac palac .... strasno :) :) :)

do sada je partizan odlucivao o svemu,pa i malo vosa da proba...

@ Elldamar

Mi smo u Novi Sad prošle godine stigli sredinom prvog poluvremena, pa se igralo, Inđiju ove godine na kraj prvog perioda, pa se igralo, u Kulu negde oko desetog minuta, pa se igralo itd. Pičke bre.

krivi zeleznice srbije ili nekog ko je kasnio...mi smo 5 sati putovali iz ns do beograda...nismo smeli autoputem,nismo smeli starim auto putem...isli smo preko simanovaca i ostalih zaseoka...

Edited by Trne-svetska mega faca

Možda ja nisam dovoljno upoznat, ali koliko znam Partizan nikada nije odlučivao ni o početku niti o kraju neke utakmice.

Ovako je ispalo da svaki nižerazredni i prilično nebitan klub odlučuje o tome koliko će 20 000 ljudi da čeka na zabavu ...

• Downvote 2

@ Trne

Dobro i šta s tim? I nas su na železničkoj držali po sat i po i vozali nekim idiotskim rutama, pa nijedna utakmica nije kasnila zbog toga.

I da, skandirali smo našem bratu Tomislavu pre početka. :D

Уринаторе, ове ствари су више за ''бем ти живот''. Да су фудбалска такмичења у Србији барем мало регуларна, Војводина би узела бар један трофеј. Уствари, узела га је синоћ, цела Србија је видела. Партизан је узео Толетов куртон. Јуче су власти у Београду и ФСС јасно показале да не дају било какво право на наду другим местима у Србији, јер Боже мој, то је провинција, не треба њима трофеј, трофеји су за фине урбане Београџане... Јебо вас Милан Младеновић, Партибрејкерси и остала урбана гамад. Београд тумор Србије већ 67 година.

Edited by iron will
  • Upvote 2
  • Downvote 3

Дефинитивно морам да престанем да пратим домаћи фудбал. Све ово је много смешно. Утакмица финала купа касни јер навијачи Војводине нису дошли на стадион! 'ЕЕЕЕЕЕј! Затим ми скандирамо "Мађааарииии" њима. Жалос'. Они дају гол из офсајда - то је у реду, а Партизану све Толе наместио. Ја се искрено надам да ће Караџић да поживи још дуго и да јебе цигане јер видим да се они више нервирају него сами Фирмаши. Што се тиче њих, сасвим лепа бројност, подршка свом клубу, мало су поломили комшијску рупу, али ништа страшно. Југ лепо испуњен, навијање као и увек на Маракани - на моменте добро, на моменте жалосно. За голове ме боли курац да излажем, ко им јебе матер што су изашли са терена. Све у свему, једна лепа спрдња од финала.

• Upvote 1
  • Downvote 2

Uticao je na igru , nema veze da li je pipnuo loptu , covek stoji na 20 cm od golmana prema kome ide lopta . Mada jebes sve ove slike i prazne price , nece se ponistiti kup sigurno .

Pustimo nadobudnog siljokurana Stanojevica da i dalje vlada Evropom , zasluzio je .

• Upvote 2
  • Downvote 2

Па кад заврши владавину, оде у Хонг Конг да влада мало и Азијом.

Толе се увукао у Јум структуре и ровари са циљем да се уништи и омаловажи најбољи и најпопуларнији клуб у свемиру.

Ливерпул?

@ Trne

Dobro i šta s tim? I nas su na železničkoj držali po sat i po i vozali nekim idiotskim rutama, pa nijedna utakmica nije kasnila zbog toga.

I da, skandirali smo našem bratu Tomislavu pre početka. :D

ovo je finale kupa...krenuli smo 4 ipo sata pre pocetka tekme na put od 90 km i nismo stigli...a nismo sigurno mi krivi...nemoj uopste da ulazimo u pricu da li je vojvodina povlascena...nemoj ti koji mislis da navijas za partizan...o povlascenosti ne mozes nikom da kazes nista...samo sto se ne zove partizan super liga tomislava karadzica...

Стрелац гола уоште није у офсајду. А заборављате ситуацију код гола Партизана да је Крстајић био у офсајду и ометао Бркића. Гробарска логика.

Edited by iron will
  • Upvote 2
  • Downvote 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...