Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

sta lupas bre dal si normalan, start je bio na loptu

najgluplji post na zadnjih 5 strana.

--

Tako da se to i vas ponisten gol, medjusobno ponistavaju...

:) :) :) :) :) :) :)

Edited by sabre
Posted (edited)
sta lupas bre dal si normalan, start je bio na loptu

najgluplji post na zadnjih 5 strana

Na loptu?!

Ti si idiot ili si slep...

Jebote, da li je moguce da si napisao da je na loptu!!!

JEBOTE!!!!

Ima bolida na forumu, ali TI si car!!!

Edited by evil dead
Posted

Ma neeeee , pa ko vam je rekao da nije bio ofsajd , ma neee , Zecevic ima svoju platu , svoje premije , zasto bi on to radio , ma neeee .....

elem nisam gledao ovu krsinu od utakmice , ali mi je drago sto je Partizan dobio , ne moze uvek zvezda da krade , i mi znamo malo da kraduckamo :)

Posted (edited)
sta, neces ostaviti vise nijedan post na podforumu sport?

hehe...

Spamer...

E, ladno sam mislio da imas 16-17 godina... (17 - cist optimizam)

Haaahahaaahhahahaa!!

Al, ko zna... Mozda i imas...

Edited by evil dead
Posted (edited)

Ивл Дед једва дочекао неки конфликтчић да се испамује као човек. Није одавно, откад сам затворио оних неколико безвезних тема. :) :)

Још само да додам да је текма била сјајна, било је шанси, голова, свега, није се много фолирало и то је то. Како бих се искењао на главу сваком мајмуну који на Бле92 коментарише да је утакмица била очајна, ово, оно.

Edited by Axeanosilas
Posted

istina da je bila borbena, da su trcali, trudili se, bili pozrtvovani, da je bilo sansi i golova. s druge strane, nisu povezali nesto previse pasova, nije bilo neke tecne igre, dosta pogresnih dodavanja i katastrofalnih centarsuteva (andjelkovic). da se razumemo, nisam ostavljao komentar na b92.net :) . i slazem se da malo previse kukaju ljudi, ja nisam bas toliko nezadovoljan. derbi kao i proslih (i sledecih) 10-15, po kvalitetu igre.

Posted

Znachi, radije bi da smo ispali na penale, nego da smo proshli ovako.. Chist gost ciganima ponishtishe...

On the other hand... Crnac dao dva majstorska komada, tako da, ko ve jebe :P

Posted

Која комедија од фудбала. :) :)

Пљачка, слепци од играча, празне трибине, све у свему туга.

Posted
Dokle vise da se ubijamo?

slazem se sa tim, ali mi je bilo muka kad sam video da su taj transparent postavili zvezdini navijaci, posle onog sto se desilo na njihovoj tribini sa onim policajcem

Posted

Do jaja utakmica, samo da je neki tim uspio da poveže više od dva pasa, da aut nije imao najveći posjed lopte, da su treneri nekad u životu makar upalili football manager i da se generalno nije igrao fudbal kao na časovima fizičkog. Osim toga, nikad jača utakmica.

Posted
Samo ste ogorceni zbog poraza...    :evotigana::)

Хаха, најбоље. Боли ме курац и за једне и за друге, они ће се продати за добре паре и јебе им се за нас. Бар да ураде нешто лепо за гледање, него курац од игре.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...