Jump to content

Jelen super liga

Dowla

Recommended Posts

Партизан чим не затвори утакмицу не може да победи. Видећемо хоће ли их Металац пустити, пошто се бори за опстанак можда и неће... Видећемо шта је прече Блек-металцу, опстанак или Партизанова титула.

Edited by iron will

Инђија - Војводина

Слобода - Металац

Била би фора да Војводина пусти Инђију из солидарности, а Слобода истуче Металца. Онда ће Металац морати да гризе против Партизана.

Ako Partizan pobedi Metalac bice namesteno - pustio Metalac Partizan zbog titule.

Ako Metalac pobedi Partizan bice namesteno - pustio Partizan Metalca zbog opstanka.

Ako bude nereseno bice namesteno - dogovorili se.

Tako da kako god okrenes bice namesteno...

Ево неки утисци, утакмица је била добра и потпуно отворена, Рад се показао као добар и фер противник, тежимо ка модерном фудбалу, али опет нас реализација јебе, Тошић по мени играч утакмице. Што се тиче дешавања на трибинама, у сваком погледу одлично, конфете, ролне, бакље, димови на почетку, око 25ог минута, упаљено брдо огромних белих димова због којих је и прекинута утакмица ( ми смо се иначе подавили ),касније шеталица са Толетовим портретом и натписом " Коначно долијао ", пропраћено овацијама, и последње 80ти минут, огромна бакљада само од црвених бакљи ( углавном тифо и бенгалке ), навијање за пример и какво увек треба да буде . . .

• Upvote 2
  • Downvote 1

Може,али не нешто новца него милионче бар.

0:55

Рекох ја да је Толеополи неизбежан.

И напред Звездо тебе волим ја!

Edited by El Karnisero

Ciagni su veliki vernici pa nisu isli na derbi, evo jednog zanimljivog komentara o veri i ciganima :D

Мене само занима да ли се нови талас српских верника сада горко каје због грехова почињених у свом животу, нпр. због мастурбације. Јер Србији прети бела куга а ако се узме у обзир сеча балвана и рушење стубова на којима почива српска култура, цивилизација, друштво и свеколико српство, види се да нам се црно пише. Мастурбација је голем грех, сејање свог семена узалуд, поливање истог по паркету, теписима, истакање у клозетску шољу велики су наш непријатељ. Да ли млађе генерације васпитавају да се уздрже од те ђавоље работе шалтања свог уда, да скрену поглед са Пан Еротике која виси по киосцима, да испоснички живе свој живот на интернету, уздржавајући се од куцања паклених речи, типа јуџиз, редтјуб итд. и да се не препуштају чарима буљења у савремене Еве (Лиса Ен и колегинице јој) које уместо уваљивања јабука уваљују големе дојке и гузове поганим партнерима који са њима раде оно што се ради само у браку, никако пре.

Можда нема ово везе са темом, али ме живо интересује да ли су и ову сферу живота регулисали или је она препуштена одлукама неког Васељенског сабора који би имао да се одржи у скоријој будућности, а на којем ће се окупити апостоли 21. века из Србије. Не може се ово учење зауставити само на јевађељима везаним за фудбал, навијање, календар фудбалског првенства итд. Ако се тежи воскресенију сербском, на свим пољима, морају се ти апостоли мало позабавити и другим темама. Нпр. мастурбацији.

• Upvote 1
  • Downvote 1

Kuruze, dobro da si se na vreme preobratio, kod cigana nikad ne bi naisao na ovoliku kolicinu smeha, zajebancije i ludila :D

Svi navijaci manjih klubova uglavnom svrsavaju na cigane, njihove koreografije, parole, bla bla...a grobari imaju zastavu na dve motke na kojoj pise - zastava na dve motke :haha:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...