Jump to content

Jelen super liga

Dowla

Recommended Posts

Petkovica iz OFK Beograda da uzmu i jos jednog napadaca(mislim da je red da se za njega OTVORE ako ima jos para :haha: ),i mislim da je to to.

Cuo sam da Jokic dolazi cim mu istekne ugovor negde u novembru posto sadasnji klub nece da ga pusti.

„Што се тиче наших средстава, нисмо ограничени у том сегменту. За Клеовог наследника издвојићемо онолико колико буде неопходно, милион, милион и по, два“. (Драган Ђурић, 11. децембар 2010.)

„Уговор је такав да можемо да откупимо Тејга и Адију до 30. јуна. Мислим да су европска класа и да би требало да остану код нас две-три године. Финансијски ћемо моћи да испратимо та два трансфера“. (Драган Ђурић, 8. март 2011.)

„Тејго и Адија су појачања која у сваком моменту могу да направе преокрет у нашу корист. Овај тандем је наша будућност! Како на домаћој тако и на интернационалној сцени“. (Драган Ђурић, 17. март 2011.)

"Доћи ће двојица или тројица играча пре лета, а то су фудбалери таквог калибра да у случају уласка у Лигу шампиона можемо да играмо са свим великим клубовима“. (Драган Ђурић, 26. мај 2011.)

Da se ne zaboravi, komentar sa B92.

http://en.wikipedia.org/wiki/Siphiwe_Tshabalala

:haha: :haha:

Alo bre Djuricu,Krstajicu i Stanojevicu da dovedete Tshabalalu u Partizan inace ste dobili otkaz cena je 1 milion i nemojte da me nervirate toliko od mene...Usli smo u ligu sampiona uzeli 10 miliona i od klea 4 miliona a nemamo milion da kupimo Tshabalalu..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...