Geozee Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 Evo na sosu svi argumenti da je partizan klub koji je pokraden... Ps. Dzajic na spisku Romske stranke...
sabre Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 Cak sa tribine se videlo da je gol regularan. da, kaze mi danas ortak koji je bio na severu "ma nama je bio najbolji taj treci gol, posto smo bili u transu jedno tri minuta dok nismo provalili da je ponisten" postoje i komentari na b92.net poslati neposredno nakon milijasevog gola sa telefona, od ljudi koji su bili na tribinama, sto potvrdjuje da se i odatle videlo da je gol cist kao suza. a rekao sam da verujem da je zaista nenamerna greska u pitanju zato sto generalno nisam u fazonu teorija zavera. btw, danas je partizan izdao nekakvo "saopstenje" povodom situacije, tj "kampanje koja se vodi protiv njih", boze koja je to tuga i sramota od kluba, da navijam za partizan bilo bi me sramota ovakvog saopstenja saopstenje
Geozee Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 btw, danas je partizan izdao nekakvo "saopstenje" povodom situacije, tj "kampanje koja se vodi protiv njih", boze koja je to tuga i sramota od kluba, da navijam za partizan bilo bi me sramota ovakvog saopstenja saopstenje Gledaj sos vesti tj. sos dnevnik danas i videces sta je sve uradjeno partizanu ove sezone... Pa ako i tad budes rekao da je Zvezda ta koju kradu, onda je bolje da se povuces sa sport podforuma...
Melodicus Deathus... Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 (edited) U stvari, i Zvezdu i Partizana su krali KAO I OBICNO. A i druge, nazovi-manje, ekipe, KAO I OBICNO... (u toku cele sezone) Ne znam zasto se svi toliko zale na sve to. Ja nisam ni navikao na bolje... Edited April 18, 2008 by evil dead
Geozee Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 Pa ja sam uvek govorio da je nas fudbal najgori na svetu... i dalje to govorim...
Grob Bez Dna Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 je l' video ko kako je jestrovic izgrebao knezevica?sunce ti jebem
Geozee Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 Video sam... Nisam znao da ga je Jestrovic osakatio... uzas...
sabre Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 jestrovic je debil, treba ga prodati na leto, mozda mu i istice ugovor
Nimrod Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 a ko da ih placa? Ma,brate,ne dovodis Slaja Stalonea da sudi. Ako je Mehuto Gonzales opusteno sudio moskovski derbi i neke meceve po Bugarskoj bez pritisaka,moze i ovde. Sudjenje je generalno ocajno,nema svrhe sad nabrajati sve meceve gde su i jedni i drugi imali vetar u ledja. Mrznja medju navijacima je sada nikad veca,pa ce biti jos dogovorenih tuca i bodenja,a kad na to dodas represivnu reakciju nase murije,dobijes smrtonosan koktel,gde obicno strada neko ko ne treba. A ti Geozee,ako ti je nas fudbal najgori na svetu,onda ili nemoj vise podjebavati ili odjebi sa ove teme.
Grob Bez Dna Posted April 19, 2008 Report Posted April 19, 2008 pa bolje da sude stranci!onda bi koroman i jestrovic dobijali crvene kartone na svakom derbiju
El Karnisero Posted April 19, 2008 Report Posted April 19, 2008 drugo poluvreme je pokazalo pravi odnos snaga i pravo stanje stvari. pa nije ovo prvi nego cetvrti derbi u sezoni od osam poluvremena vi ste bili bolji u jednom. Realno pitanje je koja je ekipa gora,posto ovde kvaliteta nema. ne seri.kol'ko su puta partizanu u ovoj sezoni ponistili golove?tad vam nije smetalo? Drzavni projekat.Sad je i fk postao drzavni projekat. Пичкетине циганске! Сад ће смарати годинама око пфсајда. Умрите, бандо. Ma nijeee bio ofsajd.Znate ja sam francuski drzavljanin,radim volonterski... Tomovic nastavlja sa sjajnim partijama,sudija ponistio cist gol i imao jos dosta gresaka,Jestrovic izigravao Brus Lija u napadu a Jankovic nastavlja da izbacuje Burzanovica iz igre... Divno. P.S Jestrovic treba ne na svakom derbiju nego na svakoj utakmici da dobije crveni.Kako me nervira...
Grob Bez Dna Posted April 19, 2008 Report Posted April 19, 2008 i da, vratio se genije na forum.sad ce da nas odusevljava "GENIJALNIM" postovima
El Karnisero Posted April 19, 2008 Report Posted April 19, 2008 O evo ga sugavi Grobar.Kako je bilo bez mene Grobari? Nisam se vratio,ovo je samo na kratko,cisto da vas posetim,da se ne pretvori tema u groblje.Kad popravim kompjuter onda cu da vas karam. Derbi=PREVARA!!!
Melodicus Deathus... Posted April 19, 2008 Report Posted April 19, 2008 Derbi=PREVARA!!! qq O derbiju i svemu sto se vrti u javnosti zadnjih nekoliko dana, ne treba nista vise reci... U saopstenju Partizana je sve objasnjeno. Samo mi nije jasno, odakle obraza ciganima da se zale na nesto...
sabre Posted April 19, 2008 Report Posted April 19, 2008 U saopstenju Partizana je sve objasnjeno. zvanicno najgluplja recenica ikad izgovorena na podforumu sport. konkurs je zatvoren do daljnjeg.
Melodicus Deathus... Posted April 19, 2008 Report Posted April 19, 2008 qq O derbiju i svemu sto se vrti u javnosti zadnjih nekoliko dana, ne treba nista vise reci... U saopstenju Partizana je sve objasnjeno. Samo mi nije jasno, odakle obraza ciganima da se zale na nesto... Malo sam danas pogubljen... Trebalo je da glasi: U saopstenju Partizana je ZA MENE sve objasnjeno. E, sad, to sto postoje ljudi koji nemaju dovoljno mozga da sve sagledaju realno, vec sve gledaju navijacki, TO nije moj problem... sabre: nenadmasan si...
sabre Posted April 19, 2008 Report Posted April 19, 2008 zvezda pregazila vojvodinu! FT Red Star Belgrade [5 - 1] Vojvodina Novi Sad 5' [1 - 0] I. Burzanovic 28' [2 - 0] I. Burzanovic 37' [3 - 0] N. Jestrovic 63' [4 - 0] N. Milijas (pen.) 74' [4 - 1] Djuric 90' [5 - 1] N. Milijas
Mustang Posted April 19, 2008 Report Posted April 19, 2008 (edited) Tooooo matorci... Valjda ce grobari da kiksnu jos negde, red bi bio vise... Al da... zaboravio sam... Oni imaju Karadzica.. Kud ces boljeg 12tog igraca Edited April 19, 2008 by Mustang
Axeanosilas Posted April 19, 2008 Report Posted April 19, 2008 У одлучујућој утакмици за друго место ЦЗ је победила Војводину и осигурала пласман у квалификације за Лигу Уефа. Браво.
Grob Bez Dna Posted April 19, 2008 Report Posted April 19, 2008 У одлучујућој утакмици за друго место ЦЗ је победила Војводину и осигурала пласман у квалификације за Лигу Уефа. Браво. ahhaha
sabre Posted April 19, 2008 Report Posted April 19, 2008 samo grobari mogu da se raduju tituli u sezoni u kojoj su izgubili derbi sa 4:1, a ostala dva su zavrsena nereseno
Axeanosilas Posted April 19, 2008 Report Posted April 19, 2008 Како нас није срамота да узмемо титулу...
Recommended Posts