Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ali okačiti transparent TEMERIN i onda prozivati Mađare :udri: :udri: :udri: :udri: To je kao da pojedeš svoje govno i svima se hvališ :udri: :udri:

Posted (edited)
Dobro, ali cemu prozivke na NACIONALNOJ osnovi? Jel ne moze bez toga? Osim toga, za razliku od Vojvodine, u svojim redovima imate obojene igrace, kako bi bilo da su njima firmasi vikali BuuBuuu????Necu sad ja da hejtujem, ali na jednom sajtu nasla sam ovo sto je upuceno Grobarima:pisonja.jpgKao i ovo:porukamarsizsrbije.jpg

haha dobro nemoj da pises vise o navijackoj sceni i navijacima ako bar malo ne udjes dublje u celu pricu, stalno pircas o nekoj povrsnosti a ti si upravo bila povrsna, anti-romi su navijacka grupa sa karaburme(veci deo ekipe je tamo) ;) novinari uvek prave sranja kad se mesaju u navijanje... a.j.a.b. x)

@ DRAZA84 haha pa znas kako ja znam i za gore ispade, pre par godina vozdovac - proleter i u proleteru je igralo 2,3 cigana, a posto u jerkovicu ima cuvenu dolinu duhova(cigan mala), na nase tekme su uvek isli cigani iz doline i sad je bio tu jedan D*b* ciganin i sad svi prozivaju te gancose iz proletera, a jedan je igrao po levoj strani pored nase tribine, i samo vidis D*b* prilazi ogradi dok je ovaj izvodio aut i pocne da mu psuje majku cigansku haha

Edited by s0ki
Posted

Osmanović u Smederevu

Fudbalski klub Smederevo potpisao je ugovor sa napadačem Dejanom Osmanovićem, koji je do sada igrao za Bežaniju. Osmanović ima 34 godine i trenutno je drugi najbolji strelac od aktivnih igrača u Meridijan Superligi. On će u Smederevu igrati sa brojem 29.

Smederevo je saopštilo da je Osmanović odmah stekao pravo nastupa i da će biti u konkurenciji za subotnju utakmicu sa Čukaričkim u trećem kolu prvenstva

Posted (edited)

Кажу да никад није играо у неком великом клубу само зато што је Циганин...

Edited by Álvaro Recoba
Posted

Rakić potpisao za Salcburg

Mladi reprezentativac Srbije Đorđe Rakić potpisao je u sredu ugovor sa šampionom Austrije Red Bul Salcburgom. Dosadašnji centarfor OFK Beograda pridružio se tako Milanu Dudiću i Saši Iliću, koji već nose dres Salcburga. "Rakić je i pored svoje mladosti izuzetan napadač", ocenio je trener Salburga Đovani Trapatoni, dodajući da je reprezentativac Srbije brz, i sa svojih 1,88 visine, jako prodoran.

"On može kod nas dalje da se razvija ali i da obogati našu napadačku igru", dodao je Trapatoni.

Rakić je sa Salcburgom potpisao četvorogodišnji ugovor.

Mladi fudbaler iz Srbije ima pravo da igra već u narednoj utakmici trećeg kvalifikacionog kola Lige šampiona, u sredu protiv Šahtjora iz Ukrajine.

Posted

Pobeda Smedereva, bod Bežanije

U prvim utakmicama trećeg kola Meridijan super lige na dva meča postignut je samo jedan gol. Bežanija je odigrala 0:0 sa Mladosti iz Lučana, dok je ekipa Smedereva na svom terenu savladala Čukarički sa 1:0. Jedini strelac na meču bio je Osmanović u 79. minutu.

Bežanija je posle dva poraza zabeležila prvi bod u sezoni, dok je Mladost i po treći put igrala nerešeno, bez postignutog i primljenog gola.

Smederevu je to prva pobeda u sezoni, dok je Čukarički vezao i drugi poraz.

Preostali mečevi trećeg kola igraju se u nedelju a sastaju se Borac-Napredak, Vojvodina - OFK i Partizan - Banat.

Meč Crvena zvezda – Hajduk odložen je zbog meča kvalifikacija za Ligu šampiona.

Posted

Јебем им матер болесну, преносе Борац и Напредак па кошарку у Турској, а Манчестер и Тотенхем тек у снимку вечерас. Педери.

Posted

Gledao i ja. Stvarno jako slabašno. Mislim da se Kiza vratio još protiv Banata, al' nisam siguran. Ako ovako budemo igrali i u četvrtak :udri: bolje da nema TV prenosa, samo da se brukamo.

Posted
Јебем им матер болесну, преносе Борац и Напредак па кошарку у Турској, а Манчестер и Тотенхем тек у снимку вечерас. Педери.

Bas me zanima dal' neko gledao taj Borac-Napredak duel :) Ja pratio 5-6 minuta pa se smorio, ugasio tv..tuga od fudbala..

a mi nastavljamo sa deljanjem.. 4-2

Posted

Dosadašnji kapiten Bežanije Mario Djurovski danas će biti predstavljen u Novom Sadu kao novi fudbaler Vojvodine. Kako prenosi "Sport" Djurovski će potpisati četvorogodišnji ugovor sa Vojvodinom, iako je mesecima unazad bio povezivan sa ekipom Crvene zvezde u koju je navodno trebalo da predje u zimskom prelaznom roku.

Među imenima onih koji bi, pre 1. septembra, mogli da postanu članovi našeg najstarijeg superligaša, najčešće se pominju dvojica mladih fudbalera golubovačke Zete – vezista Marko Ćetković i napadač Slaven Stjepanović.

Posted

Cetkovic i Stjepanovic prelaze u Partizan...Ne znam kakvi su igraci. U novima ih hvale, mada, nekada su hvalili i Barkosa :)

Mozda Rajo Bozovic(glavni baja u Zeti) preuzme Partizan.

Posted

U nastavku sezone dres Vojvodine nosiće dva dosadašnja fudbalera crnogorskog šampiona Zete iz Golubovaca: defanzivac Janko Tumbasević i napadač Žarko Korać.

Poslednjeg dana prelaznog roka Vojvodina je dobila još dva pojačanja. Iako su pažnju javnosti privukli brazilski igrači koji su bili na probi u novosadskom klubu, zbog nemogućnosti da se bolje provere njihovi kvaliteti na nekoj test utakmici, do saradnje neće doći. Novi igrači u timu Milovana Rajevca su dosadašnji članovi Zete, kapiten crnogorskog šampiona Janko Tumbasević i najbolji strelac prošlogodišnjeg crnogorskog prvenstva Žarko Korać. Tumbasević ima 22 godine i nekadašnji je član mlade selekcije Srbije i Crne Gore.

Žarko Korać ima samo 20 godina, ponikao je u redovima Omladinca iz Bijelog Polja, a sa 18 golova u dresu Zete u prošloj sezoni, poneo je titulu najboljeg strelca lige. Radi se o modernom napadaču, visokom 187 centimetara, koji bi sa Despotovićem u nastavku šampionata trebalo da reši problem slabe realizacije.

Obojica igrača potpisala su četvorogodišnje ugovore, a njihova želja je da posle dobre afirmacije u dresu Novosađana, pronađu angažman u nekom većem evropskom klubu. Pravo nastupa u Meridian Super ligi imaće od 5. kola, kada Vojvodina dočekuje Mladost iz Lučana.

Text by Shamandalie for www.panonija.tv

Posted
Danas u kshu Napredak-Vojvodina...a mene mrzi da idem..josh ova shugava kisha...pff..

Sutra je utakmica. Svi ostali su danas.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...